- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #59.601
Hahaha ay süpermiş valla iyi iyi lohusa kalsın hep inşallah :) malesef canım bunlar gidiş dönüş kesmiyolar. Oğlumun odasına sokmamm cadılaşacam valla. Daha ben 4 aylık hamileyken oğlumun mevlütünü şöyle yapacam oğlumun sünnetini hemen yapacam falan dedi bende oğlun sünnetli ya dedim utansın diye karnımdakide benim oğlum onunla ilgili kararlarıda benle babası veririz dedim susturdum. Zaten iyice gıcık etti kv beni eşimle boşanmaya gidiyorduk resti 1 senedir çektim ona karşı eşimde bilir ve eskisi gibi dolduruşa gelip üstüme gelemiyo. Kv nin bende kredisi hiç yok yani canım kp rin vardı oda hakkını kaybetti bundan sonra ayaklarını denk atacaklar. Kız yuzsuzlerle ugrasmak cidden zor ya bugün evlilik yıldönümümüz 3 sene bitti 4. senemize girdik ama çok daha fazlaymış gibi geliyo.ONTK , kesinlikle odadan taviz vermezsiniz değilmi? Bu kadar inatla size yapışmaları pes dedirtiyor. Odamı bileti sadece geliş almış acaba? İnşallah allah insaf verir de seninle ilgilenir bari oğlunun, torununun hatrına. Çok şükür benim kv bu aralar benle konuşmuyor, neredeyse uğramıyor, kendisi biraz hamilelik lohusalık sendromu yaşıyor da yerime
Aaaa bebeğinde aynı günü seçmiş ne güzel. Hayırla kurtul arkadaşım.Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin bendende. Şuan yatış işlemlerimi yaptırıyorum. Bugüne sezeryan günü vermişti doktorum benim Bebişin sabah suyu geldi gene kısmet bu güneymiş.
Canım Merhaba. Biz hala hastanedeyiz. Ben omzu çatlak olarak biliyordum ama bebeğim doğum esnasında kanalda problem yaşamış ve koprucuk kemiği kirilmis. Sol kısımda kırık var. Buna bağlı olarak sinir hasarı mevcut ve parmaklarını oynatıyor fakat kolunu oynatamiyor. Doğumum çok güzel geçmişti fakat böyle bir problem yaşadık. En kötü ihtimal 1 yıl fizik tedavi sonrası kızımın sol kolu sağ kolu gibi %99 oranında iyileşme gösterecek. Lohusalik donemimde olduğum için bana ufak bir çatlak denilmiş ama bugun gözlerimin önünde bebeğimin sarılı kolu açıldı ve ben mor, işlevini tam olarak yerine getirmeyen bir kol görünce şok yaşadım.
Güçlü olmak zorundayım. Zor bir dönem beni bekliyor. Kırık en fazla 10 gün sonra duzelirmis bu yasanabilen bir durummus fakat sinir hasarinin tedavisi daha uzun. Umarım bebeğim en kisa zamanda sağlığına kavuşur.
İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaArkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin bendende. Şuan yatış işlemlerimi yaptırıyorum. Bugüne sezeryan günü vermişti doktorum benim Bebişin sabah suyu geldi gene kısmet bu güneymiş.
Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin bendende. Şuan yatış işlemlerimi yaptırıyorum. Bugüne sezeryan günü vermişti doktorum benim Bebişin sabah suyu geldi gene kısmet bu güneymiş.
Sezeryan olacaktı değilmi canım seninde? Korkma Allahın izniyle sağlıkla alırsın şnşallah yavrunu kucağına. Sadece o mucizenin kucağına geleceği anı o mutlulugu düşün. Güzel haberlerini kapının önünde bekliyoruz:)Dualara bende talibim kızlar, doktor korkumda varNeyse sonuç güzel, bende birazdan hastanede olurum. DENİZ AREL'im gelecek
Hahaha ay süpermiş valla iyi iyi lohusa kalsın hep inşallah :) malesef canım bunlar gidiş dönüş kesmiyolar. Oğlumun odasına sokmamm cadılaşacam valla. Daha ben 4 aylık hamileyken oğlumun mevlütünü şöyle yapacam oğlumun sünnetini hemen yapacam falan dedi bende oğlun sünnetli ya dedim utansın diye karnımdakide benim oğlum onunla ilgili kararlarıda benle babası veririz dedim susturdum. Zaten iyice gıcık etti kv beni eşimle boşanmaya gidiyorduk resti 1 senedir çektim ona karşı eşimde bilir ve eskisi gibi dolduruşa gelip üstüme gelemiyo. Kv nin bende kredisi hiç yok yani canım kp rin vardı oda hakkını kaybetti bundan sonra ayaklarını denk atacaklar. Kız yuzsuzlerle ugrasmak cidden zor ya bugün evlilik yıldönümümüz 3 sene bitti 4. senemize girdik ama çok daha fazlaymış gibi geliyo.
Dualara bende talibim kızlar, doktor korkumda varNeyse sonuç güzel, bende birazdan hastanede olurum. DENİZ AREL'im gelecek
Amin canım cümlemizin inşallahhhhhMutlu huzurlu upuzun bir ömrün olsun eşinle beraber inşallah canım.
Hayırlı haberlerle gel canım
Sağ Salim kucağına alırsın kuzunu inşallah
Burda hernekadar yúz yùze olmasakda ben hepinizi kardeş gibi benimsedim canim burda herkesin kalbi temiz birbirimiz için iyi dileklerde bulunuyoruz dualar ediyoruz yeri geliyo kimseye sòyleyemesiklerimizi ko usup sirdas oluyoruz yeri geliyo dertlerimizi paylasiyoruz sevinclerimizi paylasiyoruz bundan başka ne isterimki allah hepinizden razi olsun canim hamileligim sizin sayenizde az aitresli geciyo
Ah canim benim aynı sekilde hissediyorum bende sizlere ufacik bile destegim dokunuyorsa benden mutlusu yoktur birilerini illa gormek ya da tanımak gerekmiyor bir sozle bile yuregine dokunabiliyorsan ona mesafe olarak kmlerde olsa en yakin sensindir o yuzden burdaki herkes uzakta da olsa bi sozle en yakinin olabiliyor insallah hic bir zaman bozulmaz bu iletisimimiz
Nihai kararım normal doğum olursa ertesi gün, sezaryen olursa bir hafta içinde eşimi yollayıp aldırmak. Deneyip karar vereceğim. Zaten incecik bir şey hemen elde yıkanır, kurur yaz günüBende oyleyim canm +20 kilo bnde 36 beden dim lakin durum böyle olunca ne olacak bilmiyorum açıkçası:)
Canım çok sıkıldı. Prospektüsüne bakmadım zaten olan oldu diye. Ama bende de bebekte de bir değişiklik yok hareket vs olarak.Aaa gercekten mi canim aman dikkat et gözünü sevim antibiyotik sonucta.b grubu kullanabilecegin antibiyotikten miydi yoksa baska bi antibiyotik mi.at bari onu elinin altinda durmasin
Gebelikte kullanılmaması gerekenlerdenmiş, C kategori ama olan oldu artık. Sorun olmamasını umarak sileceğim zihnimdenAllah muhafaza aman
Hamilelikte içilebilen grupta mı
Elinin altından gereksiz ilaçları kaldır bence
Herkeste başka başka etki ediyor hormonlar demek. Bitsin gitsin şu kıl kıbır ya uğraştırmasın biziBenimde bikini bolgem cok azaldi ama koltuk altinda azda olsa cikti anlamamdim :)
Söylemedim canım, aklıma gelmedi. Gelse de söylediğimde çoktan sisteme karışmıştı üç gündür. Yapılası çok da bir şey olduğunu sanmıyorumHemen druna soyleseydin antibiyotik sonucta
Benimki de uyanık olduğu zamanlarda sınırları zorluyor bazen. Hatta bu kadar saat hiç mi uyumuyor diye düşünüyorum, karnım sağ sol, aşağı yukarı sürekli. Ama herhangi bir erken doğum belirtisinden bahsetmedi doktorum. Ama benimkinin normali bu, seninki ilk defa böyle çıldırıyorsa onu bilemeyeceğimKızlar çok hareketli bebeğim öyle böyle değil, 2 saattir 1 dk bile durmadı. Canımı da çok acıtıyor, kasıklarım çok ağrıyor. Korkmalı mıyım, huzursuzmu acaba, yada erken doğum belirtisi mi bilemedim.
Evet canım uğraşa uğraşa yıpranıyoruz. Şuanda hamile olmasam belki ben de ailemin yanına dönerdim. Doğurayım bir bakalım. Dua ediyorum tekrardan bir yurtdışı projesi çıksın da gidelim burdan diye. Bizimkine bileti biz almazsak gelmez peşimize çünkü. Biz bize çok mutluyuz,bırakmıyorlar ki tadını çıkaralım. Neyin kafası anlamadım gittiHahaha ay süpermiş valla iyi iyi lohusa kalsın hep inşallah :) malesef canım bunlar gidiş dönüş kesmiyolar. Oğlumun odasına sokmamm cadılaşacam valla. Daha ben 4 aylık hamileyken oğlumun mevlütünü şöyle yapacam oğlumun sünnetini hemen yapacam falan dedi bende oğlun sünnetli ya dedim utansın diye karnımdakide benim oğlum onunla ilgili kararlarıda benle babası veririz dedim susturdum. Zaten iyice gıcık etti kv beni eşimle boşanmaya gidiyorduk resti 1 senedir çektim ona karşı eşimde bilir ve eskisi gibi dolduruşa gelip üstüme gelemiyo. Kv nin bende kredisi hiç yok yani canım kp rin vardı oda hakkını kaybetti bundan sonra ayaklarını denk atacaklar. Kız yuzsuzlerle ugrasmak cidden zor ya bugün evlilik yıldönümümüz 3 sene bitti 4. senemize girdik ama çok daha fazlaymış gibi geliyo.
Amin canım cümlemizin inşallahhhhhsenin sezeryan tarihi ne zamandı canım günün bellimi ?
Ssğol canim.Hmm hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah.
Gebelikte kullanılmaması gerekenlerdenmiş, C kategori ama olan oldu artık. Sorun olmamasını umarak sileceğim zihnimden
Evet canım uğraşa uğraşa yıpranıyoruz. Şuanda hamile olmasam belki ben de ailemin yanına dönerdim. Doğurayım bir bakalım. Dua ediyorum tekrardan bir yurtdışı projesi çıksın da gidelim burdan diye. Bizimkine bileti biz almazsak gelmez peşimize çünkü. Biz bize çok mutluyuz,bırakmıyorlar ki tadını çıkaralım. Neyin kafası anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?