2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hahaha ay süpermiş valla iyi iyi lohusa kalsın hep inşallah :) malesef canım bunlar gidiş dönüş kesmiyolar. Oğlumun odasına sokmamm cadılaşacam valla. Daha ben 4 aylık hamileyken oğlumun mevlütünü şöyle yapacam oğlumun sünnetini hemen yapacam falan dedi bende oğlun sünnetli ya dedim utansın diye karnımdakide benim oğlum onunla ilgili kararlarıda benle babası veririz dedim susturdum. Zaten iyice gıcık etti kv beni eşimle boşanmaya gidiyorduk resti 1 senedir çektim ona karşı eşimde bilir ve eskisi gibi dolduruşa gelip üstüme gelemiyo. Kv nin bende kredisi hiç yok yani canım kp rin vardı oda hakkını kaybetti bundan sonra ayaklarını denk atacaklar. Kız yuzsuzlerle ugrasmak cidden zor ya bugün evlilik yıldönümümüz 3 sene bitti 4. senemize girdik ama çok daha fazlaymış gibi geliyo.

Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin bendende. Şuan yatış işlemlerimi yaptırıyorum. Bugüne sezeryan günü vermişti doktorum benim Bebişin sabah suyu geldi gene kısmet bu güneymiş.
Aaaa bebeğinde aynı günü seçmiş ne güzel. Hayırla kurtul arkadaşım.

Canım Allah şifa versin inşaallah fizik tedavinin sonunda hiç olmamış gibi düzelir ve bebeğin acı çekmez

Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin bendende. Şuan yatış işlemlerimi yaptırıyorum. Bugüne sezeryan günü vermişti doktorum benim Bebişin sabah suyu geldi gene kısmet bu güneymiş.
İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Dualara bende talibim kızlar, doktor korkumda var Neyse sonuç güzel, bende birazdan hastanede olurum. DENİZ AREL'im gelecek
Sezeryan olacaktı değilmi canım seninde? Korkma Allahın izniyle sağlıkla alırsın şnşallah yavrunu kucağına. Sadece o mucizenin kucağına geleceği anı o mutlulugu düşün. Güzel haberlerini kapının önünde bekliyoruz:)

Mutlu huzurlu upuzun bir ömrün olsun eşinle beraber inşallah canım.

Dualara bende talibim kızlar, doktor korkumda var Neyse sonuç güzel, bende birazdan hastanede olurum. DENİZ AREL'im gelecek

Hayırlı haberlerle gel canım
Sağ Salim kucağına alırsın kuzunu inşallah

Yaa ne tatlisiniz şimdi okuyunca duygulandım bence de dediğiniz gibi

interiorarchitect inşaallah iki bebeğinin de kontrolü güzel geçer kuzum haberlerini bekliyoruz

Bende oyleyim canm +20 kilo bnde 36 beden dim lakin durum böyle olunca ne olacak bilmiyorum açıkçası:)
Nihai kararım normal doğum olursa ertesi gün, sezaryen olursa bir hafta içinde eşimi yollayıp aldırmak. Deneyip karar vereceğim. Zaten incecik bir şey hemen elde yıkanır, kurur yaz günü

Aaa gercekten mi canim aman dikkat et gözünü sevim antibiyotik sonucta.b grubu kullanabilecegin antibiyotikten miydi yoksa baska bi antibiyotik mi.at bari onu elinin altinda durmasin
Canım çok sıkıldı. Prospektüsüne bakmadım zaten olan oldu diye. Ama bende de bebekte de bir değişiklik yok hareket vs olarak.

Benimki de uyanık olduğu zamanlarda sınırları zorluyor bazen. Hatta bu kadar saat hiç mi uyumuyor diye düşünüyorum, karnım sağ sol, aşağı yukarı sürekli. Ama herhangi bir erken doğum belirtisinden bahsetmedi doktorum. Ama benimkinin normali bu, seninki ilk defa böyle çıldırıyorsa onu bilemeyeceğim

Evet canım uğraşa uğraşa yıpranıyoruz. Şuanda hamile olmasam belki ben de ailemin yanına dönerdim. Doğurayım bir bakalım. Dua ediyorum tekrardan bir yurtdışı projesi çıksın da gidelim burdan diye. Bizimkine bileti biz almazsak gelmez peşimize çünkü. Biz bize çok mutluyuz,bırakmıyorlar ki tadını çıkaralım. Neyin kafası anlamadım gitti

Gebelikte kullanılmaması gerekenlerdenmiş, C kategori ama olan oldu artık. Sorun olmamasını umarak sileceğim zihnimden

Rabbim korumuştur meleğini birşey olmaz inşallah.
Ne kadar pipiriklensek bazen olacakların önüne geçemiyoruz. Allah’ım beterinden korusun inşallah. Sen oğluna niyetlenerek küçük bir sadaka çıkar annesi.

Zehir edecekler hayatı illa ki.
Bazıları huzursuzluktan zevk alarak yaşıyor çünkü.
Rabbim sizden uzak eylesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…