2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah öyledir canım. 35. haftaya yeni girdim, erken daha doğum belirtileri için galiba. İster istemez aklıma sokuyorum acaba mı diye.
Bizim seninle günümüz aynı canım. 35.haftayı tamamladık 36. haftamıza girdik. Tabi yine erken ama olursa da artık çok sıkıntı yaşamayacağımız zamanlardayız.

Batın ameliyatlarının bir çoğunda bildiğim kadarıyla çorap giyiliyor önlem amaçlı.

Arkadaslar aklima takildi benim son kontrolumde (33 haftalik) dr bebek donmus kanala girmis dedi. Erken degil mi ? Yoksa erken mi dogacak kizim ?
Benimki 24-25. haftalar gibiydi döndüğünde. Kimi bebek de dönmek için doğum anını bekliyor. Bunun doğum vaktinin yaklaştığı anlamında, anlamlı bir hareket olduğunu düşünmüyorum

Allahım güzel yavruna sağlık versin, sana da güç versin canım. İnşallah hiçbir sıkıntı kalmadan atlatacaksınız. Dualarım hep sizinle

Canımsın çok çok geçmiş olsun insallah o kadar uzun sürmez rabbim bir anda verir şifasını

Saolasın canım evet haklısın,bu uzun bir maraton o yüzden durumu dengede tutmaya çalışıyorum :))
Bizim küçük beylerin memeyle arası nasıl ?

Ay ne güldüm :) oğlun sünnetli ya diye alemsin valla canım ama öyle saça böyle tarak iyice canına tak etmiş senin allah sabır versin öteki de gelince yanına inşallah o tez vakitte döner

Rabbim bebegine en kisa zamanda şafi ismiyle şifasini versin canim senin ve bebeginin yar ve yardimcisi olsun biraz zor olacak belki ama gúçlû olup atlatacaksiniz insallah allahin izniyle dualarimiz sizinle canim

Canim insallah tez zamanda toparlar yavrun agrisiz sizisiz tahmininizden de hizli bir sekilde dualarimiz sizinle dusunup sikma kendini gececek insallah gor bak bebisler bizden daha güçlü hizli toparlicak annesi
Doguma hazirliyor vücudun kendini anlasilan bakalim ne zaman gelecek bal kiz
Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin bendende. Şuan yatış işlemlerimi yaptırıyorum. Bugüne sezeryan günü vermişti doktorum benim Bebişin sabah suyu geldi gene kısmet bu güneymiş.
Canim saglicakla al kucagina bebegini insallah
Dualara bende talibim kızlar, doktor korkumda var Neyse sonuç güzel, bende birazdan hastanede olurum. DENİZ AREL'im gelecek
Canim benimm saglikla gelsin deniz bebisimizguzeel haberlerinizi bekliyoruz
Yaa ne tatlisiniz şimdi okuyunca duygulandım bence de dediğiniz gibi

interiorarchitect inşaallah iki bebeğinin de kontrolü güzel geçer kuzum haberlerini bekliyoruz
Canimm benim cok cok teşekkür ederiz teyzesiii

Canım çok sıkıldı. Prospektüsüne bakmadım zaten olan oldu diye. Ama bende de bebekte de bir değişiklik yok hareket vs olarak.
Cok şükür erken farketmissin.hadi farketmeseydin nolurdu Allah korusun.o antibiyotigi çöpe at.birdaha karistirmazsin elinin altinda durmasin canim

H
Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin bendende. Şuan yatış işlemlerimi yaptırıyorum. Bugüne sezeryan günü vermişti doktorum benim Bebişin sabah suyu geldi gene kısmet bu güneymiş.
Hayirlisiyla ve saglikli bitsekilde alin bebeginizo kucaginiza rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…