2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi bende kokusunu cekeyim diyorum son gunlerde.boyle gecmiyor

Herkes rüyasında doğurduğumu görmeye başladı annemin rüyaları çıkar bana 25inde doguracaksin dedi, ben teee en başında 29unda dogurucam diye kehanette bulunmuştum. Ama bu gidisle bayramda doğar inatçı kızım:) adını da Bayramiye koyarım

O zaman sen de yanlış alarmla git göster kendini doktora. Kasıldım kaldım de sancı geldi de. İçin rahat eder en azından.

Sanirim karişdirdin canim. Ben kızımdan kalan 7 kilo fazlayla ikinci hamileliğe başladım 20 kilo fazlam var şuan ayni kaderi paylaşıyoruz.

Anaaa karıştırdım o zaman kız kusura bakma :) veririz veririz boşver bu bebisler sağlıklı olsun da kosturmaktan kilo kalmaz insallah

O zaman sen de yanlış alarmla git göster kendini doktora. Kasıldım kaldım de sancı geldi de. İçin rahat eder en azından.
İyi fikir canim kendi hastanem 2 saat uzaklikda ama yakındakı bir yere gide bilirim.
Gece zaten doğurucam sandim az kala eşimi uyandiriyordum kalk gidelim diye.

Kadicikler evsiz kaldı kız yazıktır alsaydın eve

İyi fikir canim kendi hastanem 2 saat uzaklikda ama yakındakı bir yere gide bilirim.

Dün gece ben de kasığımdaki ağrıdan dolayı sagimdan soluma donemedim çok fena sancı girdi ama ben doguramam sonuncu doğuma adayım :)

Kizlar ben bugun gecmise hic bakamadim sadece etiketlendiklerimi okuma sansim oldu Yemyesilbirdeniz ile ismini tam hatirlayamadim plnprtk arkadasimizdan haberiniz var mi

P pelinptrk doğum yapmış iyiymiş yazdı
Yemyesilbirdeniz henüz birşey yazmadı. Bekliyoruz güzel haberlerini.

İşte o fırsatları kaçırma git gör bebeğini. Evham yapmazsın en azından.

Hahahha bu kediyi belki alabilirim de o evsiz kalanları alamam maşallah hocam

Ben eşime dedim ki kedicikler evsiz kalmış aşkım alalım mı eve kedicik? Yok istemem kedicik medicik diyor evde var 3 tane bir tane de yolda yeter bana bu kadar kedi diyor
Maşallah benim aslan hocamagözünü iyi korkutmuşuz

Kizlar belimden ve alttarafimdan giren sancimdan ve bebegin assagiyi cok zorlamasindan dolayi doktorumu aradim birde bugyn su şeklinde akintilarim oluyodu doktor hastaneye git dedi bizim icin dua edin neolur
Canım dualarım seninle. Şükür ki artık erken doğum haftalarını atlattın. Haber vermeyi unutma

Kız bizim adamlar o kediciklerin makyajsız halinden korkar zaten ne isteyecek biz her türlü onlardan guzeliz o kedicikler hava yastığı gibi her yerleri sisirilmis

Kizlar belimden ve alttarafimdan giren sancimdan ve bebegin assagiyi cok zorlamasindan dolayi doktorumu aradim birde bugyn su şeklinde akintilarim oluyodu doktor hastaneye git dedi bizim icin dua edin neolur
Canim yaa nedense içinde hep senin birden normal dogum yapacagin geçiyor hadi hayırlısı yaz bize bende sana kese resmi atmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…