2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel güle güle giysin prenses

Çok sıcak olursa battaniyeye sarmayız bir de Müslin battaniye aldım ben sıcak hava için. Toparlanmaları 10-15 günü bulur o zamana kadar da zaten nasıl giydirmemiz gerektiğini çözmüş oluruz

Bende battaniye ye sarmam diye düşündüm ama uzun kollu tulum goydirilir diye düşünüyorum havalar sıcak devam ederse 1-2 hafta sonra kısa kolluya geçerim diye düşünüyorum ama hastane de kısa kollu giydirmek bana da çok doğru gelmedi. Müslin battaniye bende koydum çantama

Bi kadindogumcuma tekrar sorayim o halde perşembe günü

Zaten hastaneler çok sıcak olmuyor. Odalar havalandırmalı klimalı oluyor. Orda ısı ayarlanabilir en azından. Evlerde dengeyi tutturmak önemli. Ben bir de kendim yanıyorum çocukları soymaya kalkıyorum lohusayken o yangınla üşütmesem çocukları

Sağol canım. İkna oluyorum galiba spinale. Başım da ağrısa dişim de ağrısa bebek iyi olsun napalım
Benim anestezi doktoruyla gorusmem vardi ya ben onlara biraktim spinal en iyisi dedi full narkoz onermiyoruz bazi risklerden dolayi dediler bende tamam dedim spinal olcam canim. Hayirlisi olsun insallah hepimiz iyi bir sekilde atlatiriz

Ben hastayım üşüttüm bir haftadır iyileşemedim elimde selpakla dolanıyorum sıcaklar benide bunaltı. Cumartesi kontrolum var son durumları o gün ogrenicem tabi benim daha doğuma var.
çok geçmiş olsun canım dikkat et havlarin sıcak ligi çarpıyor valla bbm doğuma 2 hafta var ve her şey ustumde senin daha kaç zaman var

İyi geceler canım. Çabuk yorulma bende de var, ama uyku yok. Çözümü yatmadan bir saat önce parol içmekte buldum , bari dinleneyim 3-4 gün diye. Doğumdan sonra bu mümkün olmayacak zaten. Bebek yorgun anneyi ne yapsın değilmi. Senin hazırlıklar bitmedimi? Ne durumdasınız?

Benim anestezi doktoruyla gorusmem vardi ya ben onlara biraktim spinal en iyisi dedi full narkoz onermiyoruz bazi risklerden dolayi dediler bende tamam dedim spinal olcam canim. Hayirlisi olsun insallah hepimiz iyi bir sekilde atlatiriz
Öylemi canım. Sizin oradaki dr lar da diyorsa ben kapattım çenemi. Razı olacağım artık hakkımızda hayırlısı

Bebek arabasi icim cevap yazan herkese tesekkir ederim tek tek etiketleyemedim

Bende internetten araştırmaya devam ettim pregoyu almaya karar verdim
Tek.sikintisi tente yarim umarim.cok problem.yasamam

Brn zaten kanguru kulllanma niyetindeyim esim arabayo da illa alalim istiyor e arabamızda var biz sadeve yürüyüş icin kullaniriz bebek arabasini

Haklisin canim kendi sancimla geleceği varsada bu negatıf düşüncem izin vermez. Elbet kızımında bir bildiği vardır güzel bir tarıh gün secmişdir kendine.

Sanki bni anlattın cnm.. bnde acaba sadece bn mi. Böyleyim diyordum
Yalnız değilmişiz
Ben bir haftadır öyleyim ama benim ki hamilelikten değil hastalıktan :) son günlerde öyle olmam normal tabi bu arada kolay gelsin
Benimde birkaç gündür geçmiş olsun sanada hastalıkta etkiler tabi
Bende aynen öyleyim canım sürekli agrı halsizlik mide bulantısı ev iyiki temizlendi diyorum bütün gün yattım yarın sabah anneme gidicem evde hiç bişey yapamıyorum
Bulantım vs yok ama ayaklarım adım atmaya mecali yok gibi sabahları annem yanımda şükür. Yat dinlen annendde sende cnm

Uyku sabah uyanıyorum kahvaltı et vs sonra öğleden sonra bi basıyor tekrar uyuyorjm sonra akşam yatıyorum bi busaatlerdr kaçabiliyor. Benim hazırlık bitti gibi yarın lokumlarım gelecek onları kutuluycam. En sonda bir cupcake yapılacak yatağıvs bu akşam kurduk. Senin cuma olduğundan stresstende uyuyamıyorsundur benim haftaya diye daha çok var gibi geliyor perşembe anestezi vs kontrolden sonra işin ciddiyetine vararım sanırım

Kızlar size bir soru benim saçımın önünde beyazlar çıktı bir kere loreal inova ile boyatmıştım şimdi kendim sadece önüne sürmek istiyorum ama aynı boyadan bulamıyorum aranızda boyatn organik boya kullanan varmı yada kuaföre gidip onamı yaptırsam ama burda ellerinde kaliteli birşey varmı bilemiyorum

Nesrinay86 canim spinal bni mahvetti kesinlikle onermiyorum. Ama herkeste aynı şeyler olmuyormuş.
exixizimm wintersun Gnrcnn ve diğer d9gumyapan ve tecrubeli annisler..bebişimi uyandiramiyrm emzirmek icin hafif sariligi var nasil bu bebisleri canlandiricaz yaa.
Ayaklarini acitiyrm vs.nafile..surekli emzirmem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…