2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim altini acabilir veya ustunu degisebilirsin. Genelde huysuzlanirlar. Sariligi olan bebek gece karanlikta kalmamali. Karanlik sariligi artiriyor. Gunde 10 15 dk da bacaklarindan gun isigi almasini sagla. Pencere arkasından olabilir. Bol emzirme ve ışıkla atlatirsiniz insallah.

Canim ellerini soguk suyla islatip yuzune surebilirsin ben kizimi o sekilde uyandiriyordum.

ben de ikiz olmalarına bağlıyorum benimkini.ilk hmileliğimde hiç yaşamadım böyle Bişey

Günaydın
Sağlıklı güzel bir gün olsun inşallah
Canım hastanede bebekleri soyuyorlar uyansın ve emsin diye. Soy bebeciği al memene. Memeni tutunca müslin battaniye atarsın üzerine.

Hayırlı olsun besiginiz canım. Ses benden gelmiyor ama gelen arkadaşlar vardı kim hatırlamıyorum:)

Hayırlı olsun besiginiz canım. Ses benden gelmiyor ama gelen arkadaşlar vardı kim hatırlamıyorum:)
Teşekkür ederim canımm. Ay çok tuhaf oluyor ya suyun içinde ellerini mı cırpıyorda o ses geliyor acaba ya da benim oğlan parmak çıtlatmayı mı öğrendi haha

B
Benim genelde ayaklari alttayken kalt taraftan geliyordu herseferinde sanki kemik kiriliekenki çıtlama sesi geliyordu ben aha cikacak simdi diyordum

Gunaydin canim hayirli olsun gule gule uyusun buyusun icinde kuzun. Dun benim kaburgama yakin bi yerden pat sesi geldi :) :)

Güzel bir gûne merhaba diyerek hepinize cimcimimle gúnaydın diyoruz teyzeleri ve arkadaşlarıinşallah uyandigimdaki hissettigim gibi gùzel bir gün olmasi dilegiyle muayeneye gidecek arkadaslar guzel haberlerle gelirler inşallah emziren annişlerin bolca sútleri olsun inşallah bizlerede şafak saymada başarilar diliyorum hep birlikte

Hayirli olsun beşiginde gúzel gúnlerde yatar ogluşun inşallah canim

Günaydın hanımlar bu gecese sancı mancı yokoff 1 saat yürüdüm akşam üstüne sıcak duş aldım yarın kontrol var ilaç diye tutturcak yine doktorum ne yapsam bilemiyorum. Biryandan ilaç istemiyorum bebeğim kendisi gelmek istediğinde gelsin diyorum bir yandan da ya birşey olursa korkusu var. Bu arada bazlı kızımıza minik abiciği Nila ismini koydu sizce nasıl mavi demek miş. Ferah bir anlamı var diye değiştirmeye çalışmadık. Ben arada Eliz diyorum ama kızıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…