2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O ne yaaa onu ikna bunu ikna ilgilenmiyorlarsa baygınlık falan olduğunda 112 ara gelsin gotursunler
Sabah gidelim dedi kv kotu olunca ben ama o halde gitmeye değil konuşmaya halim yokdu. İyiyim dedim sadıce ama yarın gidicem cok korkuyorum bebeğme bir şey olursa diye. Riskler cok fazla sadıce kakasnı yeme dişinda bir sürü risk varmiş.
Doğumun kendiliğinden başlıycağna inanmiyorum artık.

Canim inan ki bebosun durumunu yazdigindan beri aklim sende. O kadar uzuldum ki. Doktor ihmali var mi diye meraklandim durdum. Eli yuzunde dogdu demistin, ondan mi kaynaklandi, hatta kesi atmamislardi yirtilma oldu demistin. Niye kesi atilmadi onun etkisi olabilir mi acaba?
insallah tez zamanda atlatir bebosun ama doktor ihmali varsa senin yerine gelip paralayabilirim

Yarin doktor kontrolúm var beni neler bekliyo acaba meraktayim ama bir daha alttan elle muayene yaptirmam orasi kesin
Güzel haberlerle gelirsin inşallah. İsdemesen yapmazlar zaten merak etme sezaryan olucak sonucda sadıce nst baksalar yeterlı olur.

Canim bilicaltina su mesaji yollayip durma bence. 40 kere soylersen olur eninde sonunda. 41 hatta 42 nin icinde dogursan bile ne olacak ki onemli olan bebegin sagligi. Sen saglikli ve normal yolla.kendi sancinla dogurmak icin dua edip tevekkul edecen. Bakalim senin cimcime kendi kaderiyle hangi gun hangi anda dogacak. Az sabir ve herseyin guzel olacagini dusunerek gecir olur mu

ONTK neyapiyorsun canim bittimi ogluşunun hazirliklari bugün fazla girmedin sanirim yada ben gòrmedim
Bitmedi canim yapamiyorum hertarafim agriyo ayakta 5 dakika duramiyorum feci bel agrisi basliyo. Esime biraktim bende yavas yavas dinlenerek yapiyorum. Simdilik hastane cantami bitirme telasina dustum az bisi kaldi carsiya gidip son alacaklarimida alsam derin bir nefes cekecem bu hafta toparlicam kismetse hastane cantasini. Gelecek haftayada oglusun yatagini bitirsem yeter. Geri kalani dogumdan sonra artik

Aynen canim yavas yavas yaparsin bende esime dedim bugún haftaya evleri silil súpúrùp halilari yerlestirelim bebegin uyku seti hala yikanacak oda saolsun beraber yapariz dedi bakalim allah yardimcimiz olsun

Çok geçmiş olsun canım sabırlı ol inşallah bebeğin çabucak iyileşir Allah şifa versin.

İyi geceler kızlar nasılsınız genel olarak iyi gördüm okudğum yerleri. Bende izne ayrıldım daha bi koşturmacadayım hazırlıklar alışveriş vs ama artık çok yoruluyorum sürekli yatmak ve uyumak istiyorum ki uyuyorum. Sabah uyandığımda vucudum halsiz heryerim ağrıyor ve hiçbişey yapasım gelmiyor sizde böylemisiniz

Sanki bni anlattın cnm.. bnde acaba sadece bn mi. Böyleyim diyordum

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar doğum yapanlar hayırlı olsun sıkıntı olanlar rabbim deva versin inşallah bnde sicaklardan bunalimdayim ve şu an ev tasiyorum çok
Ben hastayım üşüttüm bir haftadır iyileşemedim elimde selpakla dolanıyorum sıcaklar benide bunaltı. Cumartesi kontrolum var son durumları o gün ogrenicem tabi benim daha doğuma var.

Bir kilo hurma da ben aldim başladım ada vatu ne icin?

Anneler benim Doğum 14 agistos nasipse tarih belli oldu şimdi ben Doğumda hastane çıkışını giydiricem uzun kollu aldım normal hastane cikisi. Dün bi arkadasım havalar çok sıcak bebek pişer dedi, peki yeni doğanın ortama uyum sağlama süreci olduğunu biliyorum en azindan -1 hafta doğar doğmaz kısa kollu giydirilirmi sizce ? Doğum yapan anneler sizler bebisleri nasıl giydiriyorsunuz ?kafam karıştı benim, yeni doğan takımları hep uzun kol olduğu icin geneli uzun kol. Fikir verin

Ya bende bebek arabası alıcam hatta bu travel sistem olanı çok beğendim ama şimdi herkes çok ağır değince kafam karıştı travellerde çok hoş duruyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…