2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bir haftadır öyleyim ama benim ki hamilelikten değil hastalıktan :) son günlerde öyle olmam normal tabi bu arada kolay gelsin

Kesinlikle git ihmal etme

Eki Görüntüle 2172178 Ya bende bebek arabası alıcam hatta bu travel sistem olanı çok beğendim ama şimdi herkes çok ağır değince kafam karıştı travellerde çok hoş duruyo ama
Bir yandan bebegi bir yandan cantasini bir yandan arabanin aparatlarini tasimaktan kol kasi yaptığında pisman olacaksin tatlim ama evet dogru soyluyorsun albeni leri cok yuksek

Kızlar hastane çantası hazırladım. Aşağıdakileri aldım eksik olanları söylermisiniz.

Benim için ;
Bir gecelik
iki takım pijama
2 çift çorap
1 yelek
1 havlu
Depend lohusa pedi
Göğüs pedi
Bepantol Göğüs merhemi
3'er adet atlet, kilot
Terlik
Kahve
Makyaj malzemesi

Bebeğim için;
3 adet 5'li takım
1 adet doğumhaneye verilecek takım
1 adet penye battaniye
Pişik kremi
10 adet bebek bezi
Birkaç tane çorap,eldivenler,şapkalar

Ben bir haftadır öyleyim ama benim ki hamilelikten değil hastalıktan :) son günlerde öyle olmam normal tabi bu arada kolay gelsin
Bende hastamıyım doğum yaklaştıgından mı anlamadım canım herkes hastasın diyor ama geçmiyor ya çok kötü bi durum bu halsizlikle bu sıkıntıyla doğum nasıl olacak allah bilir

Bende aynen öyleyim canım sürekli agrı halsizlik mide bulantısı ev iyiki temizlendi diyorum bütün gün yattım yarın sabah anneme gidicem evde hiç bişey yapamıyorum

Senin icin sac tokasi, tarak, sarj aleti, telefon, kimlik, hastane dosyasi varsa tabi, hastane cikisinda giyecegin kiyafet
Bebek icin battaniye eksik bence, bir tane daha alabilirsin, tek kullanimlik alt acma, temizleme pamugu veya islak mendil.
Ayrica kagit havlu da al. Aklima gelenler bunlar

Çok sıcak olursa battaniyeye sarmayız bir de Müslin battaniye aldım ben sıcak hava için. Toparlanmaları 10-15 günü bulur o zamana kadar da zaten nasıl giydirmemiz gerektiğini çözmüş oluruz

Eki Görüntüle 2172178 Ya bende bebek arabası alıcam hatta bu travel sistem olanı çok beğendim ama şimdi herkes çok ağır değince kafam karıştı travellerde çok hoş duruyo ama
Bende böyle aldım canım aynı değil ama travel system benimki de. Yatak olabilme özelliği için aldım özellikle. Hiç ağır değil, biz mağazada kıyasladık diğerleriyle sürüşü de katlayıp taşıması da çok kokay, civil den aldım ben gören herkes de çok beğendi. Puset ve arabayı 700 tl ye aldık, 1000 tl den düşmüştü çok iyi geldi fiyatı.

Bende beneto baston canım. Tek elle katlandığı, kaldırılıp taşına bildiği , yatma, oturma konumuna geldiği ve tekerleklerinin her tarafa kolayca dönerek sürüşü rahat olduğu için aldım. Amma reklam yaptım ))))) kızımın sınıfından veli kullanıyordu, baktım çok rahat, denedim ben de aldım. Pahalı da değil sonra içim acımaz , 250 tl

Sadece baston tipi hafif kullanışlı birşey istiyorsan yenidoğana uyumlu Mclaren ideal bir araba. En hafif bebek arabalarından biridir.

Sağol canım. İkna oluyorum galiba spinale. Başım da ağrısa dişim de ağrısa bebek iyi olsun napalım

Kuşum Rabbim Şafii ismiyle şifa versin.
Kendi kendine başlar hareketleri. Sen de bize müjdeli haberi verirsin inşallah buradan.
Emzirirken sürekli Ya Şafii esmasını çek oku bebeğini.

Ben bugun maxi cosi zelia siparis ettim.canli gormedim ama kullanisli hafif birsey.hem koltuk hem yatak oluyor ayni parca.Turkiye'de varsa boyle modeller dusunulebilir belki.yarin gelince tam fikrimi yazarim yine.

Neden doktor istemiyor genel anestezi?
Doktorum bana bıraktı seçimi. Ki olması gereken de bu bence . Mesela ben cesaret edemem uyanık olma fikri ve sinir sistemimle oynanacak olma fikri beni acayip korkutuyor. Bir de isimle konuşup aradaki farkı anlatmamalarını da anlamıyorum. Ben sordum bana tek tek izah etti doktorum. Aklıma yatanı tercih ettim. Ki epidural- spinal fiyat olarak 500 lira daha fazla benim doğum yapacağım hastanede. Acaba para için mi artık genel anestezi yok bunu yapacağız diyorlar

aynı acı bende de var hem göbek deliği etrafında hem de kasık kısmında.dr dediğine göre hepsi normal rahim iyice büyüdüğü içinmiş

ben de buyumeye bagli diye biliyorum ama yani artik dyaaanilacak gibi olmamaya basladi. Bir de bir anda geciveriyor mesela. Oraya bebegin dayanmasiyla da alakali hwralde biraz. Bir de bu jdr gwrilmeye acimaya buyuk bebek dogursam anlicam da benimki bidik bir de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…