2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar beboşumun beşik uyku setini yikadim dalan roxsy markasi hep úzerinde kalmis ikinci kez yikiyorum şuanda gecmezse neyapmam lazim sinirlerim bozuldu yaaa
Canım bende bebisimin kıyafetlerini dalan roxy le yikadim.ben sabun tozunu 1 küçük fincan koydum.hatta 1 fincandan birazcik daha az.çünkü cok kopürüyor zaten.bende hic kalmadı kalıntı.cift durulama yapmadigim halde.sende birdahakine bugun koydugundan daha az koy birde cift durulama yaparsan birsey kalmaz.yanliz ben kendinden yumusaticili diye yumusatici almamıştım koymamistim da.kuruyunca sert gibiydi.ütuleyince yumusadi.sen birazcik koy yinede yumusatici.bende koycam bundan sonra

Canim ben anladim sorunu hepsini birden koydugum icin aralarda bosluk kalmadigindan yapismis simdi yariya ayirarak yikadim kalmadi hic tesekkùr ederim

Bunu istedim yine bir kadin kuaför azizligine uğradim
Ayyy valla dr konusunu tartismicam drum bayan ve tuttugunu koparan cinsten ama su bayan kuaforlere sinir oluyorum kendi saclarini vs ne guzel yaparlar aynisini istesek bize yapmaz lar neyse canim öyle kotu olmamis en azindan boyasiz kalmamissin

P Poouh canim cok heyecanlandim doguruyorsun demek :)) bi avazda kurtarsin Allah saglikla sihhatle gelsin bebisin insalalh ❤

Nesrinay86 Ftm41 kızlar sizinde doğum tarihleriniz aynıymış dualarimiz hepiniz icin.saglikla sihhatle alin insallah yavrunuzu cennet kokulunuzu ❤❤

Hala bilmiyorum canın inanki inşallah dpguruyorumdur :)

Selam güzellikler
Doğum tarih alınmış hatta dogin günü planı bile yapılmış

Bambaşka bişey düşünerek gittim kuaför yanlis boya katinca boyle döndüm

Şanssızlık olmus resmen
Bende geçenlerde benzer talihsizliği yaşadım yıllardır boyuyorum
Koyu kırmızı sürdük boyayı ve turuncu oldu
Birde normaldeki yaptığından daha cok acıcı kullanmış cok cirkin oldu
Bende bu hafta siyaha biyucam komple

Arada çok hafif sanki hiç yokmuş gibi ya çözemedim uyumuş uyanmıştım canım ondan sonra şeklide seyride degişti anlarsam ne olduğunu bi saate gidicem
Canim bi git nst de surekli yatmiyorsun arada nst cekip birakiyorlar dolasiyorsun hareketlerini yapiyorsun en son evde doguracaksin diye korkuyorum :)

Arada çok hafif sanki hiç yokmuş gibi ya çözemedim uyumuş uyanmıştım canım ondan sonra şeklide seyride degişti anlarsam ne olduğunu bi saate gidicem
Canim ablam ilk dogumunda 20 gune yakin hep sancilandi gece gunduz bi gitsen ne oldugunu anlardin seni zorla baglayacak halleri yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…