2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ne yapacan hazirlanacan ve cuma gunu kizini kucagina alacan ne guzel kilosuda gayet guzel senin cimcime rahat durmuyor saglikla gelsin artik prenses. Ay Nesrinay86 ile ayni gun gireceksiniz ameliyata

Canim ablam ilk dogumunda 20 gune yakin hep sancilandi gece gunduz bi gitsen ne oldugunu anlardin seni zorla baglayacak halleri yok ya
Evet ama kesildi canım ya uyudum uyanmıştım yemeğe kalktım anlayamadım O an tam şimdide yok

Canim bi git nst de surekli yatmiyorsun arada nst cekip birakiyorlar dolasiyorsun hareketlerini yapiyorsun en son evde doguracaksin diye korkuyorum :)
Geçti kuzum ya zaten benim canım kıymetli gitmedigime bakmayın tahmin ettiğiniz kadar olsa kesin giderdim ben evde doğuracak en son insanım aranızda :)

Seninki daha önceymiş canım ne durumdasın sıklaştı mı :) benim bi saat sonra bir gün olacak ağırının başladığı :)

Canım 2 saat önce karnimdaki ve vajinadaki durdu belden devam ediyor bakalım tekrar edecek mi :) pilates topu çok işe yariyor sancıyı karşılarken yürümek beni daha fena yaptı

Canım 2 saat önce karnimdaki ve vajinadaki durdu belden devam ediyor bakalım tekrar edecek mi :) pilates topu çok işe yariyor sancıyı karşılarken yürümek beni daha fena yaptı
Benimkini yürüyüş kesti canım dün topuda denemiştim yürüyüşüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…