2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim gittiğim doktor da 3200 3500 falan olsa yeter diyor normal doğum için ideal kiloymuş öyle diyor

Valla benimki 2 hafta içinde dogmazsa bu gidişle geçecek 3500u. Annem tutması falan kolay olur diyor da yenidogan hastane çıkışı aldım ben yaaa onlar olmazsa çok üzülürüm

Yarın bizim hastanede de doğum ve hamilelik eğitimi var bakalım ben de gideceğim :)
Benim bey de dün gece sancidan donemiyordum sagdan sola bugün aramadı bile. Ben onun burnu aksa günde 10 kere arıyorum hıhhhh

Bende kullaadigim el yapimi pike takimim vardi canim onu sermeye karar verdim
Ben yatak odama sermek icin tac in dantelli pike takimini aldim ama kimse gelip beni orda goreceginden degil sirf kendimi simartmak icin. Bi farklilik olsun dogum yapiyoruz demi. Ben farklilik istedigim icin takim aldim onu serecem canim

Kizlar beboşumun beşik uyku setini yikadim dalan roxsy markasi hep úzerinde kalmis ikinci kez yikiyorum şuanda gecmezse neyapmam lazim sinirlerim bozuldu yaaa
Hepsini birmi attın ikiye bolseydin keske bende uyku setini yıkarken ikiye boldum hepsini bir atmadım birde sabun tozunun arkasını okudum fazla koymayın yazıyordu çok kopuruyormus az koyarak yıkadım hiçbirşey olmadı tertemiz cıktı

Bize eğlence çıktı işte yalancıymış diye dalga geçiyoruz canım şimdi doğursam hep hayırlı olsun diyecektiniz
Bazı sancılar yalancıda olsa ayırt etmek zor ola biliyor. Benim ikinci hamileliğim kızım daha 14 aylık. 14 ay önce doğum yapdım yinede gecen gelen sancıyı gercek sandim. Az kalsın eşimi uyandiriyordum iyiki yapmamışım.

Canım belki de orada kısmetin yoktur 5 sene olmamış şimdide bebek gelicek yeni doğum yaptığında zaten gidemezsin bence bebeğini kendin büyüt olmuyorsa vardır bir hayır uzulme

Yarın bizim hastanede de doğum ve hamilelik eğitimi var bakalım ben de gideceğim :)
Benim bey de dün gece sancidan donemiyordum sagdan sola bugün aramadı bile. Ben onun burnu aksa günde 10 kere arıyorum hıhhhh
Valla ben sabah her an arayabilirim sakın açmamazlık yapma dedim tembihledim adam ikindin olmuş arıyor kızdım sitem ettim noldu geçmiş demek diyor bide eve gidince burnundan getiricem :)

Senin Doktorun ne zaman gelecek canım belli mi ne zaman gidecegin

Senin Doktorun ne zaman gelecek canım belli mi ne zaman gidecegin
10 gün sonra canım o zamana doğursam yada aksı bir durum fark etsem gidicem. Yeni dr şehir dişinda olanq. Burdakı zaten doğumada girmiyor. Gidicem karnimi eliyle kontrol edip her şey iyi diyip gondericek zaten oda 10 güne anca gelir. Kendimi ve bebeğmi dinliycem inşallah hiç bir sorun yaşamadan doğum başlar.

Hayir dönmedigi icin sezeryan oldu
Devlet Hastanesi'nde mi yaptınız doğumu özelde mi ben devlete gidiyorum şuan da çok iyi bir hastane dediler ama acaba önce normal yaptırmaya zorlarlar mi diye korkuyorum bazıları öyle diyor. Ama bana şimdiye kadar çatı muyanesi falanda yapmadılar çocuk ters diye

Bize eğlence çıktı işte yalancıymış diye dalga geçiyoruz canım şimdi doğursam hep hayırlı olsun diyecektiniz
Sen dogurda insallah diyelim canim. Ablam 20 gun cekti canim o sancilari nobete durduk hep geceleri cidden doguma gitti 2 saatte dogurdu 4 saat sonra eve geldi bence bu onceden gelen sancilar yavas yavasda olsa normal dogumu kolayliyor. Kardesimin hic sancisi olmadi son 2 gun okdu 8 cm acildi ilerisi helmedi ve bebkte asagi inmedi anladin dimi dogru orantiyi

Valla ben sabah her an arayabilirim sakın açmamazlık yapma dedim tembihledim adam ikindin olmuş arıyor kızdım sitem ettim noldu geçmiş demek diyor bide eve gidince burnundan getiricem :)

Erkekler sağolsunlar en dusuncelisi bu kadar düşünceli ışte:)

Sen temmuz cikmadan doguracaksin canım bence. En geç salı günü bebis kucağında bence benden söylemesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…