2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Az önce 5 senedir çalışmak istediğim yerden teklif aldım .Şaka maka 5 sene . nasıl sinirim bozuldu. Bu 5 senedir beni cagirsalar uçarak giderdim. Doğuma 3 haftam var benim sonrasında da bakacak birisini bulabilir miyim bilmiyorum. Kapıyı kapatmadilar bekliyoruz dediler ben de kapatmadım sizi arayacağım dedim.
Ama gitmem nerdeyse imkansız. Çocuğa bakacak kimse yok bakıcıya da bırakamam. O kadar üzüldüm ki. Buraya içimi dökmek istedim. 5 senedir ya uffff şimdiyi mi buldunuz! bir saattir eşime annenler istanbula tasinamaz mı diyorum delirdigimi düşünüyor ama kariyer hedefim gerçek olacaktı gidebilseydim . Çocuk dogunca çalışma hayatını tamamen bırakacaktım ve bu karar beni mutlu ediyordu. Her şey tepetaklak oldu keşke hiç aramasalardı daha mutluydum ben

Benimkini yürüyüş kesti canım dün topuda denemiştim yürüyüşüde

Benim yürürken vajinal akintim ve kasıklarımdaki baskı çok artıyor suratim falan değiştiği için sokakta millet acıyarak baktı dün:)

Geniş olunca sürüşü daha kolay oluyo sanırım , geniş olması iyi yüksek yerlere çıkarıp indirirken kolaylık sağlar. Teşekkürler bilgiler için umarım bulabilirim

Üzme kendini vardir bundada bir hayir ama bende olsam bende cocugumu bakiciya bırakamazdim senin icin cok onemliyse anca es dost akrabaya birakabilirsin konusmakta fayda var.

Üzme kendini vardir bundada bir hayir ama bende olsam bende cocugumu bakiciya bırakamazdim senin icin cok onemliyse anca es dost akrabaya birakabilirsin konusmakta fayda var.

Maalesef kayinvalidemin ve kayınpederimin istanbula yerleşip bakması dışında bakabilecek bir eş dost yok canım
Onlar da samsunda sahil kenarında yıllardır harika bir yaşam sürüyorlar gelmek istemeyeceklerdir haklı olarak zaten bunu istemeye hakkım olduğunu da düşünmüyorum
İnsaallah hayırlısı böyledir ama çok sinirim bozuldu gözlerim doldu aglicam resmen

Emin ol dogurup kucagina alinca işi falan dusunmeyeceksin baskasina birakacak olma fikri bile delirtiyor anne baba dahi olsa birakmak istemezsin :)

Emin ol dogurup kucagina alinca işi falan dusunmeyeceksin baskasina birakacak olma fikri bile delirtiyor anne baba dahi olsa birakmak istemezsin :)

Bu konuda en büyük temennim bu canım. Dogmuyor ki canına yandigim, dogsa dünya umrumda olmayacak :) ancak yalancı sancı şimdiden anneye inat

Bu konuda en büyük temennim bu canım. Dogmuyor ki canına yandigim, dogsa dünya umrumda olmayacak :) ancak yalancı sancı şimdiden anneye inat
Kiz dur alt tarafi benden 4 gun ondesin ne bu acele iceride dursun az daha bu sicakta inan lohusalik daha zor olacak. Duyanda 40. Haftada sanar seni :)))

Kiz dur alt tarafi benden 4 gun ondesin ne bu acele iceride dursun az daha bu sicakta inan lohusalik daha zor olacak. Duyanda 40. Haftada sanar seni :)))

Valla lohusaligi bilmedigim için ben dogsun istiyorum sanırım daha zor olacaksa beklesin :) aldığım kilolarla bu sıcaklar gece de uyuyamiyorum sıcaktan idrara çıkmaktan sanki dogsa az daha rahat ederim gibi geliyor. Bir de daha hissiyatını bilmeden kokusuna hasret yaşıyorum .kucağıma aldığımda yaşayacağım duyguyu yaşamak istiyorum ondan bu israrim :) tabi senin Miray'ın yanında ben de dogursam Miray Sare'yi ikinciyi rahatça beklerdim :)))

Bencede sizin sancilar yalanci cobana dondu hahaha :)

Valla normalde canım tatlı değildir bir de benim annem teyzem falan sancıyı anlamamış hamileliklerinde ondan doktorum tetikte ol sancı gelirse az deme dikkat et dedi benim psikolojimi bozdu sanırım :) teyzem gerçekten bebeğin kafası çıkarken fark edip doktora gitmişti

Canimsin ya :) evet o ozlem bambaska ama suan terleyince kendini klima altina falan atabiliyorsun saga sola devrilebiliyorsun ama dogunca emzirme seramonisi bazen bir saati buluyor sip sip damliyordu terim ocak ayinda agustosu dusunemiyorum :) vakti gelince doyarsiniz birbirinize o zaman bana yazarsin simdimi zor emziklimi :)

Olurmu olur canim benimkide sûpriz oldu
Bence supriz olmamali sonucta 37 oldu mu vaktidir heran beklemek lazim bircok bebek 40 i gormuyor hatta planli sezeryanda o tarihi bile görmüyor. Bu arada bende kizlar axsleci diye bilirdim. Doktoruma kiz 37 de dogdu kizlar erken gelir derler bu beklermi vaktini dedigimde aksine baska yerleri bilmem ama edirnede erkek bebekler hep daha aceleci dedi bakinca foruma adam hakliymis :))

Ayy skandal ama guzrl bisi bu pirt diye dogar canin acimaz masallah diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…