2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar. Dogum yapan oldu mu bilmiyorum. Biraz uzandim birazsan okuyacagim tek tek. Bizim de yarin kontrolumuz var, 37 bitiyor yavas yavas. Bakalim ne durumdayiz. Bu arada kokos kizimin puset ortusu geldiiii :)))

Eklentiler

• Screenshot_20180725-203535_Gallery.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 79

evet di mi klimayla aramdaki aşka ara vermem gerekecek anammm napcam ben :) az önce tam bir ikizler burcu olarak zaten ben çocuğumu kendi dogrularimla büyütmek istiyorum başkasına annem de olsa kv de olsa emanet edemem diyerek kendimi avuttum ve mutsuzluğumu kenara ittim. Bekliyorum bakalım tam 3 haftam kaldı gününü gecmezse hanımefendi :)

Merhabalar. Dogum yapan oldu mu bilmiyorum. Biraz uzandim birazsan okuyacagim tek tek. Bizim de yarin kontrolumuz var, 37 bitiyor yavas yavas. Bakalim ne durumdayiz. Bu arada kokos kizimin puset ortusu geldiiii :)))
Oy oy oy güzel günlerde kullanın canım

Ben yatak odama sermek icin tac in dantelli pike takimini aldim ama kimse gelip beni orda goreceginden degil sirf kendimi simartmak icin. Bi farklilik olsun dogum yapiyoruz demi. Ben farklilik istedigim icin takim aldim onu serecem canim

Dogum kursunun faydaları :) normalde çok velveleye veririm ve inanılmaz paniktim bugün resmen tatbikat oldu eşimden istediğim performansı elde edemedim ama o beni böyle bildiğinden ben sakin olunca hiç umursamadı aşırı kalesizdi aramadı bile :)

Ya çok sinir bozucu üzüldüm senin adına ama belki bi şekilde olacaktır yoluna girer belki denk geliverir canım sen umudunu kaybetme belki bebeğinin şansıdır:)

Benimde teyzem bir ay yalancı sancı çekmiş ve yatırmış ebe direk kuzenimi almış ondan önce eve yeni gelmişlermiş bilmiyorum nolacak

Bi arkadaşımın aynen böyle olmuş en son 15 dkda bire düşmüş sancısı aa yalancıymış olmuş oda sonra kesilmiş mi hafta sonra bi başlamış üç dkda bir uçarak gitmiş hastaneye bi saatte doğmuştu bebeği bence böyle bi senaryo olabilir :) @etka31112

Ya çok sinir bozucu üzüldüm senin adına ama belki bi şekilde olacaktır yoluna girer belki denk geliverir canım sen umudunu kaybetme belki bebeğinin şansıdır:)

Valla hayırlısı olsun diyorum odagimi oradan çevirdim şimdilik mecburen bebeğim dogunca inşallah aklıma bile gelmesin :)

Öyle olsa iyi olur aslında hastanede sanciyla beklemek çok kötü oluyor diyolllaa:) ben de o yüzden 5 Dk.ya inmeden hastaneye gitmeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…