2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gece oldu evde yanliz kaldim basladi benim düşünceler evet candostlarim bugece kimler benimle sabahlayacak sabahlar olmasin amannnn
Ben daha uyumadım ama yatıcam herhalde çünkü baş agrım tuttu Parol içtim şimdi ayakta durursam migrenim azar o yüzden bu gece erken yatıcam :)

Kizlar bide babama bi arkadasi sezeryan dogum olurken cocuk su yutuyo sonra akcigerlerine kaciyo nefes alamiyo falan demis siz bòyle birsey duydunuzmu babam bana dogumda dikkat etsin doktor dedi aslinda babam òyle deyince gùlesim geldi ama biyandanda merak ettim

Makinem alir diye bir atmistim ama yanilmisim artik bòlerek yikadim bir sey kalmadi canim

Öpüyorum seni bitaneeemmm... Diğerleri arkamdan iş çevirdi ne yapıp yaptılar çocukları erken getirdiler
Bende seni opuyorum fistikim. Kiz birak dogursunlar biz relax gider guzel guzel su patlatmadan missler gibi dogururuz:) yikilmadimmmmm ayaktayimmmm :)

Çocuk ne olduğunu anlamadan kendini dışarıda buluyor ki canım. Hurafe tamamen

Canım benim bir akrabamda son ana kadar bebek tersti ve kordon dolanmisti devlette normal doğum yaptı sorun olmaz dediler hep oda güvendi normal doğum yaptı bir sıkıntı olmadi

Cantama bir poşet hurma koydum sútú çogaltiyormuş geçen bir arkadas yazmisti sanirim burda aslinda yarindan yemeye baslasammi kizlar sút icin

Ben de erkenden yemeye başlayacağım inşallah
Sen de başlayabilirsin
Hatta ben 2 gün önce sıcak havlu da koyacağım göğüslerime kanallarım açılsın diye

Çocuk kismetiyle gelir der büyüklerimiz egerki senin için ve bebeğin geleceği için kaçırılmayacak bir fırsatsa kimseye minnet etme 3 kuruş pahalı oldun güvenilir bir kreş bul işi kaçırma mesela ben devlet memuruyum çalışmak zorundayım bakacak kimsem yok bakıcıya güvenmem ama çok iyi kreşler var 7 aylık olana kadar izinler raporlar kullanıp 7 aylık vereceğim mecbur bizde onlar için çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…