2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım stres yapma stres bebeğini direk etkiler. Güzel düşünmeye çalış. Boşver hazırlıkları falan da şuan tek önceliğin bebeğine sağlıkla kavuşmak olsun inşallah. Çok erken haftalarda doğum yapan arkadaşlar oldu hepsi şuan çok sağlıklı

Ha
Hazırlık falan hic dusunme ev terligi ile gittim ben doguma sen dusun artik daha gecelik almamistim evdeki yazlik elbiselerimi giydim hastanede yatarken bebegimde 18 gun kuvezde kaldi su anda kucagimda emiyor
Yani hersey olacağına varir bosuna kendini strese sokma insllah sag saglim kucagina alirsin

Ben biraz bakayım neler olmuş
Hem o hemde benim kiz kordonu boynuna dolamis ya canim biraz ona úzúldùm
Noldu cnm tarihmi aldın ne zmn doğum yaramaz bu bebişler dün beimde baya bi kasıldı kızımla oyun oynarken kızım bebek geliyor diye ortalığı birbirine kattı bi yandan cnm acıdı bi yandan eşim annem başıma gelince bana bir gülme sardı

Aldı aldı, hatta benle aynı tarihe saat farkıyla öne geçti )))

Gecmisi okurken aklima bir soru geldi :)

Hani hastanelerde sanci cekerken dans eden anne adaylarinin videolari var ya brn cok istiyorum sancim geldiginde dans edebilmeyi sizlerde de boyle bir sey dusunen var mi :)

Stres oömadan yat dinlen ama genelde bildiğim bu durumlarda kadılma önleyici ve ciğer geliştirici yapıyorlar bir daha dr una gidince gerek varmı diye bir danış istersen

Yok be kuzum kendimi oyalıyorum. Kalbim mideme inmiş gibi sanki. Stresliyim
Sakin ol az kaldı kavuşmaya ama düşünme şimdilik yarını stressiz dinlenerek atlat
Ay fotoğrafçı iyi fikirmiş bende yapayım olmadı saol cnm
İyi geceler kuzu ben buradayım
Gece nöbetlerine alışman iyi biryandan ama uyumanda lazım

Ben de buradayim :)
Slm senin nekadar kaldı az kalan stresli annelerden misin
Aldı aldı, hatta benle aynı tarihe saat farkıyla öne geçti )))
Diye diye aynı gün doğuracaksınız benimde sat senle aynıydı ben de katılırım sAna diyordum ama Ftm41 almış yerimi olsun ben beklerim birkaç gün daha tabi yarın kontrolümde bir sürpriz çıkmazsa

Hani hastanelerde sanci cekerken dans eden anne adaylarinin videolari var ya brn cok istiyorum sancim geldiginde dans edebilmeyi sizlerde de boyle bir sey dusunen var mi :)
Ay hiç duymadım o stresle acıyla yapamazdım sNırım ama normal olmayacağı için bilemiycem

Çocuk ne olduğunu anlamadan kendini dışarıda buluyor ki canım. Hurafe tamamen
Ftm41 dün bir arkadaşım uğradı kendi doğum hikayesini anlattı onun başına gelmiş sezeryande doğarken cigerine su kaçmış üç gün kuvezde kalmış dedi yani sezeryan riskleri arasında anladığım ama biraz dr tecrübesi sNırm. İnşallah yaşamayız hiç sıkıntıda bebişimizle odMıza gideriz

Canım düşünmemek elde değil ki. Her ne kadar sakin olayım desen de olmuyor işte. Zarar olabileceğinden korkmasam balkonda bir tane içeceğim de, bebeğe zarar diye sabretmeye çalışıyorum. Yarını inşallah daha rahat atlatırım

Bana pek mantıklı gelmedi, onun yerine dinlenerek enerjini bebeği doğurmaya saklamak daha iyi olmazmı?!

Dr kesiği attığı gibi bebeği çekip alıyor, kendi sezeryanımda öyle gördüm, bu yaramazlar ne ara su yutmayı beceriyorlsr acaba? Ve zaten bilmem kaç.aydır amniyon sıvısını yutuyor bebekler, nasıl su kaçıyor doğum anında?! Ben bunu bir araştırayım internette hemence

Az kaldı sabret içme cnm. Bence yarın tüm gün uyursun bu saat olmuş uyumadığına göre benimde yarın çok işim var kuaföre gitcem, alışveriş ve dr kontrolü anestezi uzmn vs tahliller ve gün alcaz

Evet bende dün duydum tesadüfte sizin yazıyı görünce paylaştım. Ama nadir görülen olAy anladığım. Bizede bilgi ver hiç bakmadım inan herşeye takılmayın hayırlısı deyip girin ben öyle yapıcam inşallah yolunda gider herşey hepimizin

T TubaSude , sen neden uyumuyorsun? Sakın sancım var deme

Yok valla sancım
Ben de seninle aynı gün doğurmayı çok isterdim ama hiç öyle bir risk taşımıyorum şu an tatlım
Çok su içince malum 2 saatte bir wc ye kalkıyorum. Büyük kızımda Trabzon’a gidiyor otobüste şu an. Belki birşey yazmıştır diye telefonu elime aldım ,kendimi burda buldum

Sen de stres yapma kuzum ilk defa anne olmayacaksın ilk defa ameliyat da olmayacaksın. Yorma kalbini biraz relax ol

Ciğerinden varolan sıvıyı atamıyormuş okudum canım. Sebep de annenin sigara içmesi, astımı olması , ağır diyabet vs. gösteriliyor. Az görülen durummuş zaten. Rabbim hepimizin yavrularını korusun. Bununla da iyiki sigara içmedim dedim, vicdan azabı çekerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…