2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

forumu tararken gördüm, bebeğinizin bağırsağında parlaklık görülmüş, benim tüm testler ultrasonlar iyiydi ama 25.haftamda bizde de parlaklık görüldü bağırsağında. Acaba sizin durum nasıl, geçti mi parlaklık? Benim sonraki kontrolüm 1 ağustosta. İnşallah geçmiştir.

Heyecandan uyuyamıyorsun dime :) duş al uyu rahatla canım . Bak bende kurbanlık koyun gibi bekliyorum sancı ne zaman gelecek diye :)
Benim tersine buaksam sipada cok hareketli uyutmuyo canim saga dònúyom olmuyo sola dõnüyom olmuyo anlamadim normal hareketmi kasilmami sinirlerim bozuldu iyice

Kızlar benim sancılarım fena halde. 3gündür kalkmadan yatıyorum ama geçmiyo. Erken doğum riskin var dedi doktor sadece tuvalete kalkıcaksın dedı. Baskada bırsey yapmadı: Nasıl önleyebilirim daha çok erken

Kasılma önleyici ilaç vs verdi mi? Magnezyum kullanıyor musun? Aslında çok da erken değil canım en az bi 2 hafta daha sabrederse bebişin sıkıntı olmaz inşallah.

Kasılma önleyici ilaç vs verdi mi? Magnezyum kullanıyor musun? Aslında çok da erken değil canım en az bi 2 hafta daha sabrederse bebişin sıkıntı olmaz inşallah.
Sadece magnezyum verdi. Erken doğum riskin var dedi. Nst de 50lere vuran sancılar çıktı. Ama ne ciğer geliştirici verdi nede baska bı ilac. Yatcaksın kalkmadan dedı. Ya sabretmezde doğarsa diye cok strese girdim. Ne yapmam lazım baska dayanması ıcın. Kuveze girmesinden çok korkuyoım

Bemde ciktim balkoma oturuyorum òylece
Boğazımda bir düğüm, kalbimde bir çarpıntı gün bitti valla . kaldı bir yarın. Sen riskli değilsin, gidin güzel bir fotoğraf çekilin fotoğrafçıda, son günden hatıra kalsın. Ben ne yapacağım bilmiyorum

Kueze girme meselesi farkliymis 40 hafta dogupta küeze giren varmis progestaran kullanin kalsiyumunuzu hic aksatmayin doktorunuzun dedigi gibi yatin ayaklarinizi yukari kaldirin

Bu gittiğiniz yer devletmi özelmi? Adalat ve progestan vermedimi? Doktor bir az rahat sanırım

Kueze girme meselesi farkliymis 40 hafta dogupta küeze giren varmis progestaran kullanin kalsiyumunuzu hic aksatmayin doktorunuzun dedigi gibi yatin ayaklarinizi yukari kaldirin
Doktorum progestan vermedi. Kafama görede ilac kullanmak ıstemıyorum acıkcası. Daha 34+4 cigerlerının gelıstıgını sanmıyorum. Oyuzden kuveze gırer dıye bı dusunce olustu

Burda erken dogum yapip bebisleri küeze giren arkadaslar var şuanda bebisleriyle koklasarak yatiyorlar sen rahat ve sitressiz olacaksinki bebisin sitrese girmeyecek
Doktorum progestan vermedi. Kafama görede ilac kullanmak ıstemıyorum acıkcası. Daha 34+4 cigerlerının gelıstıgını sanmıyorum. Oyuzden kuveze gırer dıye bı dusunce olustu

Yok canim ozelde yaptim ama devlette artik makat gelis dogum yapilmiyor eskidendi o ebe dr mudahale edip ceviriyordu simdi tersse bebek direkt sezeryan dusunuluyor.

Bu gittiğiniz yer devletmi özelmi? Adalat ve progestan vermedimi? Doktor bir az rahat sanırım
Özele gidiyorum. Hatta hastanenın başhekımıne gıdıyorum direk. Bazı rahatsızlıklarımdan dolayı. Herseyın oluruna bırakan bı doktor bıraz. Gebelıgımın başındada kanamam oldu. Progestan kullandırmadı. Progestan kullanımının yanlıs oldugunu dusunen bı doktor bazı durumlarda. Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Progestan ve kan sulandırıcı kesınlıkle aynı anda kullanılamaz demişti. Belkı yıne aynı sebepten vermemıs olabılır

Pek araştırmadım açıkcası daha cok kafamı karıstırmamak ıcın. İnsallah oyle bı durumda gereklı önlem alınıyordur. Hazırlıklar ıcınde cok gec kaldım. Bu hafta baslamıstım daha. Şimdi yatmak zorunda oldugum ıcın hıc bır hazırlıktada bulunamıyorum. Yardım edıcek kımsemde yok. Bunların hepsını dusundukcede sanırım bukadar stres yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…