2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin cnm Allaha emanetler. Evet bende öğrendiğim gün bıraktım zaten 3-5 tane içiyordum ama olsun bişey olsa acaba ondanmı diye düşünmektense içmem daha iyi

Sen temmuz cikmadan doguracaksin canım bence. En geç salı günü bebis kucağında bence benden söylemesi:)
Amin canim. Cok zorlanıyorum artık ben cok. Doğurduğumda her şey daha zor olucak belki ama ben bu kadar ağır olmuycam bir süre sonra. Bide doğum dan 10-20 gün sonra ip atlamaya başlıycam vicudu cok güzel toparlıyor. Ve hizli bir şekilde tabi 1 bebek bir cocuk dan zaman bulsam. Vicut toparladımı işler daha kolay olur.

Çok şükür aman olmasın daha, senin zamanına var daha canım Belki de yoruldummu desem ameliyatlars girmekten, yada bu sefer tekim o yüzdenmi böyle stresliyim. Kv de sağolsun benden önce depresyonlara girmiş, yüz yüze gelsem rahatlayacağım da, karşıma çıkacağı yerde arkadan el alemin yanında trip atıyor, çok kişinin günahını alıyor, ama arayıp kızım kızım diyor bir yandan da ona sinirlendim. Diyorum ya, benden önce büyük kız, kv lohusa depresyonuna girdi

Merak etme canim hiç o alemde değilim takvimim doğurdu ben de hala doğurmak havası yok hiç.
Bak sen öne geçersen sesim çıkmaz, vakit gelmiştir derim. Bu sat i benden sonra olanlara noluyo yaa
Şaka bir yana, o kadar yoğun tempoyla sen nasıl doğurmıyorsun? Kızın 41 haftada ne kadar doğmuştu?

Kendi kocasına merhameti olmayan kadından birşey bekleme arkadaşım. Uzak olsun senden.
Kimsenin gönlünü de hoş edemeyeceksin boşver.
Kız babayı kıskanmaya başlamıştır ergenlikte varsa çakışma yaşıyordur, Doğumdan sonra çok sever umarım yoksa daha kötü duygular yaşayabilir.
Bu aşamada sadece kendini düşünmen gerekiyor canım. Sayılı saatler sonra yakışıklı oğlun kollarının arasında olacak, çipil çipil gözlerini kırpıştırarak sana bakacak annesi memeni emmeye çalışırken. Bundan daha güzel birşey olabilir mi?

Bak sen öne geçersen sesim çıkmaz, vakit gelmiştir derim. Bu sat i benden sonra olanlara noluyo yaa
Şaka bir yana, o kadar yoğun tempoyla sen nasıl doğurmıyorsun? Kızın 41 haftada ne kadar doğmuştu?
Cocuk anladı anesni kendi emniyet kemerlerini takdi şimdi cikarmak bilmiyor. Diyorum vardık son durak yok hala gelmiyor. Kızım 41 haftada 2850 gram minik bir kız oldu. Usg de 37+3 de 2500 gram cıkmışdı. Sanırım son hafta karnımda gelişimi cok yavaşladı dr fark etmedi işde. Buda 39 haftada 3470 gram dı usg de. Bu biraz tontiş olursa sevinirim ama 4 gecmesin. Bakalım ne kadar doğucak.
Senin son usg de bebek nasıldı? Erkek bebekler daha iri olarak doğarlar kızlara göre.

Senin ilk kızında geç döllenme de olmuş olabilir.
Stres yapma akışına bırak elbet doğacak kuşum bu kızın da.
İsmine karar verdin mi?

Ben 35. Haftamdayim burayi okuyunca strese giriyorum okumazsam kafam rahat

Tespitlerin çok doğru, ben orasını tartmıyorum işte. Bana merhamet istemiyorum ki, hiçbir yardımını da istemiyorum uydurma dedikodular yayıyor ister ben ister başkaları hakkında. Sanırım yaşlılıktan kafa gidiyor , cidden. Kız konusunda da haklısın, sürekli deli isterikleri, her şeyde bebek gibi ağlama var ama göz yaşı yok saniyeside unutup kahkaha atıyor. Kıskandığını saklamayı düşünmüyor bile zaten kendi söylüyor, benim de kaprislere sabrım kalmıyor durumum malum, kendime anlayış gösteren lazım bu ara. Evin halini görsen 2 yaşında çocuklu ev sanarsın. Her yer her yerde, odamı çekmeceleri bile karıştırıyor ben yokken. Doğumdan sonra annesine gitmek istiyor, sanırım gidecek de.
Benim kızı özlüyorum yanımda olmasına ihtiyacım var. Geçen haftadan moskovada o da
Bebeğe odaklanamıyorum sonuç olarak otomatik pilotta hazırlığımı tamamlıyorum o kadar

Çok heyecanlıyım bende doktor ne diyecek diye gözümü kapatsam kadını görüyorum karnımda biraz sertleşti çok acıktım çok sıcak of fena adrenalin dolu bi gece degil mi sizce :)
Sakin kalmaya calis canim :) ben de cok acim suan ama kan vermeye gidicem o yuzden yiyemiyorum uyumaya calisicam bakalim :))

Senin ilk kızında geç döllenme de olmuş olabilir.
Stres yapma akışına bırak elbet doğacak kuşum bu kızın da.
İsmine karar verdin mi?
Ola bilir elbete.
Eşimde bende meryem isdiyoruz ama sagolsun kv kursagımızda bırakıyor. Kayın valıdem, kayın valıdesnın ismi olsun isdiyor. Bende acık aydın isdemiyorum sürekli ah verdiği hiç sevmediği hep kotuluğunde bahs etığı birinin ismi olsun isdemiyorum. Bide bunu hep el alam her kez ayaklanıcak buyuk babanesnin ismi koyulmadı diye diyor. Gecen eşime kızın ismini sorduğunda meryem dedi önce babana sor berki annesni ismini koyucak diyor. Herkes buna mecburmuşum gibi davranıyor.

Benim kız 37 haftada 3800 gr doğmuştu, bu 37+5de 3137 gramdı, bakalım ne çıkaracaz

Kendi kv sinin hırsını ufaklıktan çıkarır ileride aman aman yapma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…