2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benimki 2 hafta içinde dogmazsa bu gidişle geçecek 3500u. Annem tutması falan kolay olur diyor da yenidogan hastane çıkışı aldım ben yaaa onlar olmazsa çok üzülürüm
Benim derdimde aynı saglıkla sıhhatle alalım bebişlerimizi hayîrlısıyla en önemlisi bu tabiki ama benim aldıklarım çok küçükler sanki olmayacak gibi o kadar da özenerek almıştım ki. Hayırlısı artık

Günaydın kızlar.Dün kontrole gittim 33.haftada bebiş donmemisti doktor dönmezse sezeryan olursun dedi.35+6 da gittim hâlâ ters duruyor 2 hafta sonra gel bi bakalım yine tersse ameliyat günü vereyim dedi.Sizce döner mi?Herkez döner diyo ama benim umudum yok.Çünkü bebek büyüdü ve hareket alanı daraldı o yüzden dönmez sanırım

Günaydın herkeslere

Ben de agustos ortasına sezeryan tarihimi aldım
2,5 haftam var heyecanla beklıyorm bir yandan da agrı sızı mücadele etmeye calısıyorum. Hepimizin sonu hayırlı olur ınsallah
Ayın kaçına aldın canım 15’i ne mi?
Ben de 16’sı inşallah.
Göz açıp kapayana kadar geçecek

Suyun iyiyse ve bebek çok iri değilse dönme ihtimali oluyor canım. Hakkında hayırlısı olsun bir doğum şekline şartlanıp kalınca insanın morali bozuluyor o yüzden senin ve bebek için en iyisini nasip etsin Allah’ım

Tzadkiel bugün taburcu oluyor musun?
Nasılsın? Deniz nasıl?
Memnun kaldın mı hastaneden?

Günaydın annişler ve tatlış bebişleri Bugün kontrolümüz var yatamadım bitmeyen rüyalar görmekten :) inşallah bebişim kilo almıştır, doğum tarihimiz de belli olacak sanırım. Birde 2-3 gündür sancım çok oluyo özellikle akşamları ama nst de çıkarmı bilmiyorum adetimin ilk günü gibi oluyorum. Belkide yalancı sancıdır.

Günaydın canım :) benimki de dönmemişti 32 de gittim hala makat geliş dedi, 3 gün sonra Birdaha gittim dönmüştü ama ben hissettim döndüğünü. Bebiş Hareket etmeye başladığı zaman kalçanın altına sert bi yastık koy 10 dk ayaklarını havaya kaldır ben o aradaki 3 günde öyle yaptım döndü:) inşallah seninki de döner

Canım yaaa.. Hep öyle olur ya zaten. Boşver, kızıma feda olsun de geç canım benim

Öyle diyorum mecburen canım dogsa unuturum herhalde :)

Oo senin günün yaklaşmış bende o haftalara gelebilsem keşke elimi karnıma koyup diyorum ki 37 38 haftalık olunca gel daha bekleme

Ben de öyle diyordum olumlama yaptım yaptım da dinleyen kiiim inatçı kız rahat içerde ekmek elden su gölden

Canım ya kreş olayı beni korkutuyor ne yalan soylim kendi derdini anlatamadan krese verirsem çocuğa bir şey yaparlarsa düşünmek bile istemiyorum insanlara guvenemiyorum. Çok zor iki arada bir derede kaldım bilmiyorum ne yapacağımı Allah iyi insanlarla karsilastirsin tanıdık birisi falan olsaydı kreste gonderebilirdim bakalım arastiracagim

Aklimda bulunsun ip atlamak :)

Valla çok üzülürüm çok heveslenip aldım onları ben

Şaka maka akıntım öyle arttı ki akmasa da çamaşırım hep ıslak
Bi dr unla görüş o zmn bugin bence

Canım sıkılıyor napimm
Cumadan sonra kayıplara karışmam inşallah
Aaaa doğurup kaçmak yok son hamilemiz doğurana kadar burda olmalısın

Ben 35. Haftamdayim burayi okuyunca strese giriyorum okumazsam kafam rahat
Öyleyse girme cnm burası stres atmak için var stres yaratıyorsa uzzak dur ciddi diyorum

Gunaydiiin gece yine epey konusmussunuz :) sabah baktim 8 sayfa aha dedim kesin biri dogurdu gece :) sonra soyle hizlica gectim doguran eden yok bizim hatunlar cene mesaisindeymis :)

Günaydın kuzum Ftm41 bekarlığa veda yapıyor cocuksuzluga veda :) ben seni cumartesi gecesi görürüm bebisim buralara girebiliyor musun bakalım üveeee üveee ay ne tatlı oluucaaaak

@etka31112 canimm bekledigin isin su an gelmesi gercekten buyuk zamansizlik ama talihsizlik asla degil cunku eger gercektenn sana kismet olsaydi zamanlamasi mukemmel olurdu o yuzden canını hic sıkma zaten bebis dogunca onu birakipta gidemicegini daha da iyi anlicaksin :) o kismi anlatmaya hic gerek yok birebir tecrube edeceksin Allahin izniyle :)

Kız çocuk zaten suyun içinde nasıl su yutuyormus anlamadım çıkana kadar çocuğun cigerleri falan komple su dolu sonra atıyor

Günaydın kuzum Ftm41 bekarlığa veda yapıyor cocuksuzluga veda :) ben seni cumartesi gecesi görürüm bebisim buralara girebiliyor musun bakalım üveeee üveee ay ne tatlı oluucaaaak
:) :) aynen aynen zaten doguran tasini taragini topladi gitti meme bez mesaisi yapiyor :) bi exixizimm var bi de placebo effect dogurup aktif yazan :)

Canım aynen ben de doğduğunda kafamda hiç bir şey kalmayacak gibi hissediyorum ama şu an can sıktı işte ister istemez. Bir de Kasımda ben çocuk yapalim dediğimde erken bence (3 senedir evliyiz) diyen kocam dün bana "niye üzülüyorsun ki ne güzel çocuğumuz olacak bence zamanlama mükemmel oldu o iş daha önce olsaydı işi bırakmamak için çocuğu erteleyecektik" dedi. Sanki çocuk için erken diyen bendim :)

Ben uyudum uyandım dün gece bıgünkü randevumu gördüm rüyamda gidiyordum anestezi uzmanına boğazım acıyor gibi diyordum aaa olmaz 10 gün diyordu kadın doğumcuma gidiyordum kapısını bulamıyordum yanlış kapıdan girip buluyprdjm sonunda çarşambaya gün alıyordum hayır olsun valla tek başıma döndüm durdum. Gece boğaz acısını hatırlıyorum inşallah rüyamda hissetmişimdir şuan yok biley ama kafayı yemeye başladım sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…