- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #61.021
Yaa bir de hasret kaldığım o şey var ya o şey
Benim derdimde aynı saglıkla sıhhatle alalım bebişlerimizi hayîrlısıyla en önemlisi bu tabiki ama benim aldıklarım çok küçükler sanki olmayacak gibi o kadar da özenerek almıştım ki. Hayırlısı artıkValla benimki 2 hafta içinde dogmazsa bu gidişle geçecek 3500u. Annem tutması falan kolay olur diyor da yenidogan hastane çıkışı aldım ben yaaa onlar olmazsa çok üzülürüm
ay canım benim ya tabiki ümit var beni de biliyosun ayın 11 inde döndü 17 sinde doğdu sen tevekkül etDesene benim icin hala bir umit var insallah benim bebegimde supriz yapar donersen hissettin mi dondugunu canim
Ayın kaçına aldın canım 15’i ne mi?Ben de agustos ortasına sezeryan tarihimi aldım
2,5 haftam var heyecanla beklıyorm bir yandan da agrı sızı mücadele etmeye calısıyorum. Hepimizin sonu hayırlı olur ınsallah
Günaydın kızlar.Dün kontrole gittim 33.haftada bebiş donmemisti doktor dönmezse sezeryan olursun dedi.35+6 da gittim hâlâ ters duruyor 2 hafta sonra gel bi bakalım yine tersse ameliyat günü vereyim dedi.Sizce döner mi?Herkez döner diyo ama benim umudum yok.Çünkü bebek büyüdü ve hareket alanı daraldı o yüzden dönmez sanırım
Günaydın canım :) benimki de dönmemişti 32 de gittim hala makat geliş dedi, 3 gün sonra Birdaha gittim dönmüştü ama ben hissettim döndüğünü. Bebiş Hareket etmeye başladığı zaman kalçanın altına sert bi yastık koy 10 dk ayaklarını havaya kaldır ben o aradaki 3 günde öyle yaptım döndü:) inşallah seninki de dönerGünaydın kızlar.Dün kontrole gittim 33.haftada bebiş donmemisti doktor dönmezse sezeryan olursun dedi.35+6 da gittim hâlâ ters duruyor 2 hafta sonra gel bi bakalım yine tersse ameliyat günü vereyim dedi.Sizce döner mi?Herkez döner diyo ama benim umudum yok.Çünkü bebek büyüdü ve hareket alanı daraldı o yüzden dönmez sanırım
Canım yaaa.. Hep öyle olur ya zaten. Boşver, kızıma feda olsun de geç canım benim
Oo senin günün yaklaşmış bende o haftalara gelebilsem keşke elimi karnıma koyup diyorum ki 37 38 haftalık olunca gel daha bekleme
Çocuk kismetiyle gelir der büyüklerimiz egerki senin için ve bebeğin geleceği için kaçırılmayacak bir fırsatsa kimseye minnet etme 3 kuruş pahalı oldun güvenilir bir kreş bul işi kaçırma mesela ben devlet memuruyum çalışmak zorundayım bakacak kimsem yok bakıcıya güvenmem ama çok iyi kreşler var 7 aylık olana kadar izinler raporlar kullanıp 7 aylık vereceğim mecbur bizde onlar için çalışıyoruz
Amin canim. Cok zorlanıyorum artık ben cok. Doğurduğumda her şey daha zor olucak belki ama ben bu kadar ağır olmuycam bir süre sonra. Bide doğum dan 10-20 gün sonra ip atlamaya başlıycam vicudu cok güzel toparlıyor. Ve hizli bir şekilde tabi 1 bebek bir cocuk dan zaman bulsam. Vicut toparladımı işler daha kolay olur.
Benim derdimde aynı saglıkla sıhhatle alalım bebişlerimizi hayîrlısıyla en önemlisi bu tabiki ama benim aldıklarım çok küçükler sanki olmayacak gibi o kadar da özenerek almıştım ki. Hayırlısı artık
Ben yarin ne yataga ne besik dûzenlemesine karismiyacam suygusallasirim temelli sitres olurum disarda islerim var onlari halledecem
Oyle yapiyorum canim akisina biraktim artik olursa zaten olur olmazsada vardir bir hayiray canım benim ya tabiki ümit var beni de biliyosun ayın 11 inde döndü 17 sinde doğdu sen tevekkül et
Bi dr unla görüş o zmn bugin benceŞaka maka akıntım öyle arttı ki akmasa da çamaşırım hep ıslak
Aaaa doğurup kaçmak yok son hamilemiz doğurana kadar burda olmalısınCanım sıkılıyor napimm
Cumadan sonra kayıplara karışmam inşallah
Öyleyse girme cnm burası stres atmak için var stres yaratıyorsa uzzak dur ciddi diyorumBen 35. Haftamdayim burayi okuyunca strese giriyorum okumazsam kafam rahat
38 bitmeden yapmış oluyorsun canımKizlar ben şimdi cuma gúnü 37+6 oluyorum ben 37 hafta bitmedenmi dogum yapmiş oluyorum
Gunaydiiin gece yine epey konusmussunuz :) sabah baktim 8 sayfa aha dedim kesin biri dogurdu gece :) sonra soyle hizlica gectim doguran eden yok bizim hatunlar cene mesaisindeymis :)
Kizlar bide babama bi arkadasi sezeryan dogum olurken cocuk su yutuyo sonra akcigerlerine kaciyo nefes alamiyo falan demis siz bòyle birsey duydunuzmu babam bana dogumda dikkat etsin doktor dedi aslinda babam òyle deyince gùlesim geldi ama biyandanda merak ettim
:) :) aynen aynen zaten doguran tasini taragini topladi gitti meme bez mesaisi yapiyor :) biGünaydın kuzumFtm41 bekarlığa veda yapıyor cocuksuzluga veda :) ben seni cumartesi gecesi görürüm bebisim buralara girebiliyor musun bakalım üveeee üveee ay ne tatlı oluucaaaak
Canım aynen ben de doğduğunda kafamda hiç bir şey kalmayacak gibi hissediyorum ama şu an can sıktı işte ister istemez. Bir de Kasımda ben çocuk yapalim dediğimde erken bence (3 senedir evliyiz) diyen kocam dün bana "niye üzülüyorsun ki ne güzel çocuğumuz olacak bence zamanlama mükemmel oldu o iş daha önce olsaydı işi bırakmamak için çocuğu erteleyecektik" dedi. Sanki çocuk için erken diyen bendim :)@etka31112 canimm bekledigin isin su an gelmesi gercekten buyuk zamansizlik ama talihsizlik asla degil cunku eger gercektenn sana kismet olsaydi zamanlamasi mukemmel olurdu o yuzden canını hic sıkma zaten bebis dogunca onu birakipta gidemicegini daha da iyi anlicaksin :) o kismi anlatmaya hic gerek yok birebir tecrube edeceksin Allahin izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?