2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi kv sinin hırsını ufaklıktan çıkarır ileride aman aman yapma bence.
Yapmiycam da zaten. Mecbur olmadığmı söylüyorum hep bu konuda bildiğin yüzdüz oldum dediği yerde tavrımı koyuyorum. İsimde güzel değil bir kere "seyalı" bunuda gürcüce yazınca seiali gibi sacma bir şey cıkıyor ortaya zaten. Kimse kusura bakmasın kp bir şey demese eğer hayata kızımın hayatı boyu hiç sevmiyceği bir isim koymam.

Allah yardımcın olsun canım
Yükün ağır biraz
Merhametli bir kalbin var ve bir de bugünlerin ilerisi var . Mevlam sana mükafatını muhakkak verecektir.
Kızının hasreti de seni negatif etkiliyor doğal olarak ama herşey geçici arkadaşım. Allah dermansız dert ,aşılamayacak mesafe, kavuşulamayacak ayrılıklar vermesin. Şurda problem dediğimiz herşeyin bir çözümü var. Rabbim sağlık versin bize ve çocuklarımıza ,hayatta herşey olur gerisi hiç önemli değil.
Bu arada arkandan dedikodu yapacak kaynanana odaklanma doğumdan sonra sana daha çok aşık olacak olan kocana odaklan tatlım

Kocanın tavrı da çok önemli burada.
Babası ismi koyun derse ne der babasına?
Anladığım kadarıyla karşı çıkamaz.

Yaa bir de hasret kaldığım o şey var ya o şey

Kuşum Rabbim Şafii ismiyle şifa versin.
Kendi kendine başlar hareketleri. Sen de bize müjdeli haberi verirsin inşallah buradan.
Emzirirken sürekli Ya Şafii esmasını çek oku bebeğini.
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah o müjdeli haberi buradan vereceğim.
Sarılık degerimiz arttığı için bu gece hastanedeyiz. Sürekli emzirdim besledik umarım değeri normale döner. 5 günlük olduk hala evimizde sabahtan aksama kadar birlikte vakit geçiremedik
Benim kızım tam bir savaşçı inanıyoruz hepsini atlatacagiz :))))

Çok güzel günler var annesi önünüzde.
Küçük kuzun toparlanacak hemen ,sana da güç kuvvet verecek biraz daha sabır
Rabbim dermansız dert vermesin inşallah.
Minik kuzuyu öpüyorum kocaman

Canım doktor ihmalini ben de çok sorguladim. Doğum anını sürekli düşündüm ama doğum o kadar güzel geçti ki ters giden hiçbir şey olmadı. Sadece doktorun beboş çıktıktan sonra kordonu çok kisaymis dediğini hatırlıyorum. 3 dikislik bir kesi var. Hatta beboşu ebeler alıp silmeye goturduklerinde doktorum ben böyle kolay bir doğum gormedim vs dedi.
Beboşun kemiği kaynasin elindeki hareket kabiliyetini bir görelim. Yolumuzu cizelim daha sonrasında kimlerin ihmali var onu ortaya çıkarmak için gerekli tüm işlemleri yapacağım. Çünkü doğumdan sonra doğum yaptıran doktorum ve yenidogandan o gece sorumlu olan doktor birbirlerinden çok farklı şeyler söylediler. Bizi şüpheye suruklediler. Bizim şimdilik tek derdimiz bebosumuz. Onu Allahın izni ile sağlığına kavuşur dukan sonra sorumluları tek tek cezalandiracagiz

O zaman kayınpederine rica et ,babacım lütfen sen kızımızın adını Meryem koyar mısın de. Kaynanan da seni gıcık edemesin.
Evet canım hayın pilanım öyle. Zaten kp burda değil rusyada arada telfonla konuşuyoruz sadıce o kadar. Ama kv de elinden geleni yapıcak eminim.

Canim insallah bir an önce sağlığına kavuşur hem çabuk iyileşir merak etme, normal de olsa sezeryan da olda doğum komplikasyonları olabiliyor,Allah beterinden korusun sinirlerde bi sorun yokmus en önemlisi de bu zaten, gelmiş geçmiş olsun kokla bizim icin kuzunu

İnşallah çabucak toparlanır bebeğin canım. İnanıyorum çünkü ne kadar küçükse o kadar elastik oluyor ve çabuk kaynıyor kemikler. İhmal veya çelişki varsa sonuna kadar gideceğine şüphem yok ,gelişmeleri bizimle de paylaşırsan ileride nasıl yol izlenmesi gerektiğine yardımcı olurdu canım. Önemli olan en yakın zamanda güzel haberlerini bekliyorum.

Kız zaten bebek hergun o suyu yutuyor içerde birşey olmaz hem doktor bilir neyin ne olduğunu senelerdir sezeryan doğum yapıyolar

Evet bende gebeligimin ilk başında gittiğim doktor hem kan sulandırıcı ilaç hem progestan verdi sonra doktoru değiştirdim hala da ona gidiyorum doktorum ikisi bir arada kullanılmaz dedi düşük riskim var diye kan sulandırıcı hapı kesti progestan devam ettim. Sende şu an 35 in icindesin o yüzden korkma gelse bile bebek riskli haftaları atlattığı için kuveze gerek bile kalmayabilir girse bile bi kaç gün kalır çıkar korkulacak bi durum değil stres yapma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…