- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #61.061
Dünden bu güne kim görse karnın düşmüş diyor bide gününe azmi kaldı diye soruyorlar bnde geldide gecdi insin bir zahmet diyorum.
Kızlar çatı muayenesi yaptı açıklık yok kanala İnmemiş bizim paşa yani sancılar son derece yalancıymış 2.950 olmuş kilosu diyabet olduğu için son ana kadar duramayız 38 de müdahale edebilirim gibi bişeyler dedi moralim bozuldu açıkcası zaten durmak istemiyorum son haftaya kadar ama müdahale dediği muhtemelen sunni sancı onuda sezeryana döndürme ihtimali beni korkuttu açıkcası bu arada ada çayını sordum içme dedi ananasa şeker yüzünden olmaz dedi işimiz ilişkiye bide pilatese kaldı galiba
Sanirim benim rahim böyle dediğin gibi. Her şey yapdık olmuyor aslında 1-2 hafta o kadar uzun bir süre değilki niye gözümde bu kadar buyuyor sonucda 40 hafta gecdi gitdi.O kadar iş yapıyorsun o evde ,sürekli hareket halindesin, doğum için tüm denilenleri yaptın ama hala doğurmadın. Demek ki sen 41 hafta taşıyabiliyorsun bebeklerini.
Bir komşum var 32. Hafta da rahim bebekleri atıyor. İlk iki doğum da o şekilde oldu.
Yine aynı şeyi söyleyeceğim sana stres yapmadan bebek hareketlerine dikkat ederek sen haftanı doldurmaya bak. Bir de sabah akşam adamı koynuna al bacımson hafta en etkili yöntem oymuş
Kız çocuk zaten suyun içinde nasıl su yutuyormus anlamadım çıkana kadar çocuğun cigerleri falan komple su dolu sonra atıyor
O kadar bu konuda bir fikrim yok ki canım normal zamanda asla işi birakamazdim ama çocuk olunca farklı olacak diye düşünüyordum .Bu iş değil başka bir iş olsa hiç yüzüne bakmazdim ama bu iş off off yıllardır bekliyorum bir doğsun karar vereceğim inşallah
Ben de agustos ortasına sezeryan tarihimi aldım
2,5 haftam var heyecanla beklıyorm bir yandan da agrı sızı mücadele etmeye calısıyorum. Hepimizin sonu hayırlı olur ınsallah
Canim merak ettim şeker olduğu icin mi bekleyemez mis doktorun ? Onu anlamadım tam, lakin çevremde sekeri olup erken alınmayan tanıdıklarım var o yüzdendir sordumKızlar çatı muayenesi yaptı açıklık yok kanala İnmemiş bizim paşa yani sancılar son derece yalancıymış 2.950 olmuş kilosu diyabet olduğu için son ana kadar duramayız 38 de müdahale edebilirim gibi bişeyler dedi moralim bozuldu açıkcası zaten durmak istemiyorum son haftaya kadar ama müdahale dediği muhtemelen sunni sancı onuda sezeryana döndürme ihtimali beni korkuttu açıkcası bu arada ada çayını sordum içme dedi ananasa şeker yüzünden olmaz dedi işimiz ilişkiye bide pilatese kaldı galiba
Bende de 60 a vuran sancılar yerini çöl sıcaklarına bıraktı. Esti gürledi geçti mübarek 2 cm açıkla kaç gün gezdirecek beni iki gündür tık yok ... bilemem ki seninle sonumuz ne olacak ... ve birsürü şarkılaştırılmış cümleler geliyor aklıma38 yıllık ömrü hayatımda senin ki kadar gerçek yalancı sancı görmedim bacım
Bu kadar sancıya bir de sezaryen olurmuş
Kızlar çatı muayenesi yaptı açıklık yok kanala İnmemiş bizim paşa yani sancılar son derece yalancıymış 2.950 olmuş kilosu diyabet olduğu için son ana kadar duramayız 38 de müdahale edebilirim gibi bişeyler dedi moralim bozuldu açıkcası zaten durmak istemiyorum son haftaya kadar ama müdahale dediği muhtemelen sunni sancı onuda sezeryana döndürme ihtimali beni korkuttu açıkcası bu arada ada çayını sordum içme dedi ananasa şeker yüzünden olmaz dedi işimiz ilişkiye bide pilatese kaldı galiba
Bende de 60 a vuran sancılar yerini çöl sıcaklarına bıraktı. Esti gürledi geçti mübarek 2 cm açıkla kaç gün gezdirecek beni iki gündür tık yok ... bilemem ki seninle sonumuz ne olacak ... ve birsürü şarkılaştırılmış cümleler geliyor aklıma
Kontrolünmü var canım, hadi güzel haberlerini bekliyoruz. Bak rüyanda da görmüşsün daha 10 gün doğurmak yokAmin cnmbakalım bugün hayırlı haberlerle dönerim inşallah
Aslında yatış daha güvenli olurdu sureklı saglık personeli ve kontrol hali iyimolır. Evde insan ister istemez fazla yatamıyorBACILAR bu gün kontrole gittim 2300 hala kzım almamış kğ iyi dedi suyu azalms dedi ayrıntılı ultrason doktoru nst güzel cıktı sıkınt yok ama kendı doktorum yatış önerdi bana yoksada imza at ıkısınde gel dedı suyunu takıp amaçlı bendeiyimi ettim bılmıyorum ıkısınde gelirim dedım . suyumuz sınırın altında olmadığı için kalmadım sonradan da morleım bozuldu
oda var suyumu bol içiyorum ama bünyemle alaklımış ilk bebektede böyle oldu 37 bulsam sezeryanada üzülmicemAslında yatış daha güvenli olurdu sureklı saglık personeli ve kontrol hali iyimolır. Evde insan ister istemez fazla yatamıyor
Benimkide hiç sinyal vermedi pat diye gelecek galiba :) kostur kostur gidece hastaneye gibi geliyor bana:)Bu bebekler gerçekten enteresan çıktı
Ya erken geliyorlar
Ya da alarm verip haftalarca gelmiyorlar.
Maşallah benim akıllı kuzuma sakin sakin yatıyor anasının karnında. Adrenalin yok birşey yok
Cok sukur canim bizde yolunda sen nasilsin asil takvim 8 gun kaldi diyor var mi bebiste bi hareketlenmeGunaydin anneler nasil gidiyor her sey yolundami
Kiloya takılma organları gelişsin yeter doğduktan sonrada alır kilosunu. Ciğer geliştiriciyi belki suan çok rısk olmadığı ıcın vermemıstır. 36. Hafta dolduğunda cıgerlerı gelısıyormusoda var suyumu bol içiyorum ama bünyemle alaklımış ilk bebektede böyle oldu 37 bulsam sezeryanada üzülmicem
o zaman bir hafta daha atlatırsak gerek yok ciğer geliştiriciye cnmKiloya takılma organları gelişsin yeter doğduktan sonrada alır kilosunu. Ciğer geliştiriciyi belki suan çok rısk olmadığı ıcın vermemıstır. 36. Hafta dolduğunda cıgerlerı gelısıyormus
Ben şaşırdım hala atlatamadım şoku açıkcası araştırmadımda ki benimkinin kilosu gayet iyi çok kilolu değil bende normal aldım kilomu suyumuz iyi pozisyonumuz uygun ama dogsun dedi ters düşmek hiç istemiyorum doktorla ama müdahale için en az 40 a kadar beklesin istiyordum 41 de müdahale etmiyor çoğu doktor ki benim 41 bayram tatiline geliyor en çok ona endişeleniyordum Doktorum olmazsa diye ama ona bile fırsat vermiyorBana da gebelik diyabeti olanlarda 38. hafta dogumu baslatmak icin mudahale edebiliriz ama onun da riskleri var dediler. 38'de gidicem, buyuklugune bakacaklar. Ben biraz arastirdim, bu konu o kadar da net degil. Mesela dunya saglik orgutu tek basina kontrol altindaki sekerin veya bebegin iri olmasinin dogumu erken baslatmak icin yeterli bir sebep olmadigini soyluyor. Heleki bebegin iri oldugu tahmini, ultrasonun son aylardaki buyuk hata payi nedeniyle sorunlu. Dogum basladiktan sonra, bir noktada takiliyor, bebek ilerlemiyorsa, o zaman sezeryana alinabilir. Yapilan arastirmalar, dogumu erken baslatmanin sonuca olumlu bir etkisi olmadigini gosteriyor (ne sezeryan oranini dusuruyor, ne de dogum komplikasyonlarini azaltiyor). Aksine belirli miktarda bebek erken alinmis oluyor. O nedenle ben bebegin kendisinin gelmesini beklemeyi dusunuyorum, bakalim 38'de konusucaz doktorla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?