2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlara çıksın inşaallah canım

@etka31112 çalışmakla ilgili tereddütlerin var sanırım benimde yeni işimle hamile kaldığımı öğrenmem bir oldu patrona sözleşmeden önce söyledim oda kaç ay izin alacağına bağlı dedi 4 ay yasal iznim deyince ok bizim için problem yok dedi bende bırakmadım hala bakıcı arıyorum olmadı bir kaç ay anneler birkaç ay eşim ücretsiz izin alıp yaşına getirirler dedik. Çok uzatmayım bir çıkış bulucaz inşallah bu aradada içimize sinen birisi olursa tutarız. Önemli olan ne biliyormusun senin kendini nerde gördüğün 3-4 yıl sonra bebeğin okula başlayınca evde mutlu olacakmısım. Ben olamadım o yüzdende bırakmDım bu sefer işimi

:) :) erkek iste :) valla iyi de olmus cokta guzel de olmus saglikla da gelsin insallah :) sukurler olsun minnos prenses geliyor is mis viz gelir tiriz gider artik annesi :)
Bak sana sunu anlatim ben esim ile tanisana kadar hayatimi planlardim yani programli hareket ederdim ergen olmama ragmen 19 yasimda esimle tanistim hayatimin kronolojik siralamasi sasti :) esim benden 6 yas buyuk :) ailesi evlenmesini dort gozle bekliyordu kanima girdiler aslinda biz dedik ki Nisan yapalim okul bitince evleniriz o zaman tabi elektrik elektronk muh okuyordum 2. Sinif ama bu uni icinde hazirlaniyordum bolumumu sevmedigim icin neyse iste nisanlandik ama isler dedigimiz gibi olmadi ben adanayi kazaninca dugun yapildi atesle barut yanyana olmaz misalinden yola cikarak :) yani benim hayatimdaki programlamam bir sira kaydı sonra 3. Sinif bitti yazina ben cinari dogurdum etti mi 2 :) sonra 4 bitecekken hamile oldugumu ogrendim tamda calisma heveslisiyim ettimi 3 :) yani iste hayat boyle biz plan yapiyoruz istiyoruz fazlasıyla ama o istedigi gibi geliyor bizim kafamizdakilere bakmiyor pisman miyim peki bazen yorulunca offf anaaaam ne gerek vardi genc yasta evlenmeye demiyor değilim ama o anki psikolojimle asla pisman degilim sukur ediyorum daima yasadigim iyiliklere de kotuluklerede :)

Cok uzattim su anda ama son soz :) o is olmadi olmadiysa iyi ki olmadi de daha iyisi olacak inşallah bebisini bi dogur hele bi buyut gor bak nasil guzel kapilar aciliyor

O kadar bu konuda bir fikrim yok ki canım normal zamanda asla işi birakamazdim ama çocuk olunca farklı olacak diye düşünüyordum .Bu iş değil başka bir iş olsa hiç yüzüne bakmazdim ama bu iş off off yıllardır bekliyorum bir doğsun karar vereceğim inşallah

Kız çocuk zaten suyun içinde nasıl su yutuyormus anlamadım çıkana kadar çocuğun cigerleri falan komple su dolu sonra atıyor
Ftm41 bence soylemeye calistiklari şu, bebek zaten suyun icinde ve nefes egzersizleri yaparken akcigerlere su gidiyor. Normal dogumda dogum kanalindan gecerken akcigerler büzüşüp suyu atarken sezeryan da atamiyor bebekler. Bazi bebeklerde bundan dolayi hiriltili solunum oluyor. Bazilari ilerde alerjik astim olabiliyor. Bence kp e bunu soylemisler. Yoksa sezeryanda ekstra su yutacak degiller yani

Ah kuzum ne güzel örnek aslında evet çok haklısın bir doğsun prensesim de bana dünyayı unuttursun artık:)

Özel değilse ne işi bacım bu?

Özel değilse ne işi bacım bu?

Özel değil kuzum universitedeyken asistan olarak bir şirkette çalışmıştım harika bir ekiple sonra tesetture girdim diye o şirket beni kadroya almamıştı ekip karşı çıkamadı. Şu an o ekip Türkiyenin çok ünlü bir şirketinde çok daha iyi koşullarda transfer olmuş ve bana senin de katilmani istiyoruz ne zaman gelebilirsin dediler .Ben uluslararası ticaretle uğraşıyorum aynı işi yapacağım yönetici pozisyonunda .hem şirket hayalimdekinden çok iyi, hem ekip çok sağlam ama ben bebegimi bekliyorum #)

Kizlar bana acil haci şeriften çikolata sòyleyen arkadaşlar nerden siparis verdiklerini yazabilorlermi

Cnm hastaneden bugün akşamüstü Taburcu olucam cunku ameliyata biliosun aksam 5 buçukta alındim. Deniz çok iyi tabi biraz beni emzik gibi kullanmaya başladı sık sık emmek istio yenidogan olduğu için Dr ne zmn isterse kesin ver dedi. Hastaneden çok memnunum çok ilgili alakalilar sürekli biri gidio biri gelio kontrol vs. Dusumu aldirdilar dun çok rahatladim denize ve benim icin çok güzel hediye çantası verdiler içinde çok iyi ürünler var mustela dahil. Dikiş ağrı vé yanmam biraz dvm ediyo yurudukce gecicekmis. Suan icin hersey yolunda inş boyle gider. Gogus uçlarım lansinoh kullaniorum ama biraz aciyo. Bu arada ben ameliyattan çıkarken babamin tansiyon tavan ypmis şekeri yükselmis acile alındı odümü patlattı kendimi unuttum o anda Allah tan kontrol altına aldılar sitres ypmis ama onuda gece 1 é kadar hastanede tuttular çok şükür atlattik

Canim cok gecmis olsun babana sukur onemli bir seyi yokmus. Sizinde iyi olmaniza cok sevindim

Merhaba arkadaşlar dün kontrolüm vardı doktor bir aksilik olmazsa 13agustosa sezeryan günü verdi benim size bir sorum olacak benim sanki sütüm olmicak gibi doğumdan önce süt gelsin diye biseyler yapan yiyip içen varmı acaba

Hakkında hayırlısı olsun canım.
Eğer o şirkette yiyecek ekmeğin varsa yersin yoksa da sebepler mani olur. Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler. Demek ki olanlar senin hakkında hayırlı olan şeyler. Sağ Salim kuzunu kucakla ona çok iyi bir anne olup ,güzel yetiştirmek en güzel şeylerden biri. Maddi olarak bir problem yaşamıyorsan çocuk olayını bitir ondan sonra iş hayatına geri dön bence.

Maşallah Deniz kuzusuna
Sen de iyi olacaksın inşallah
Baban aniden sezaryene alındığın için panik oldu galiba, Allah’a şükür kötü birşey olmamış.
Sen saat 5 te sezaryene alındın ya o saatte nasıl genel anestezi yaptılar? Mide dolu olduğunda genel yapmazlar epidural ya da spinal yaparlar .

Ben sezaryen olacağım 16 Ağustos’ta.
Ayın 10 unda hurma yemeye başlayacağım bir de sıcak su ve sıcak havlu ile günde birkaç defa göğsüme kompres yapmaya başlayacağım süt kanallarım açılsın diye.

Kızlar çatı muayenesi yaptı açıklık yok kanala İnmemiş bizim paşa yani sancılar son derece yalancıymış 2.950 olmuş kilosu diyabet olduğu için son ana kadar duramayız 38 de müdahale edebilirim gibi bişeyler dedi moralim bozuldu açıkcası zaten durmak istemiyorum son haftaya kadar ama müdahale dediği muhtemelen sunni sancı onuda sezeryana döndürme ihtimali beni korkuttu açıkcası bu arada ada çayını sordum içme dedi ananasa şeker yüzünden olmaz dedi işimiz ilişkiye bide pilatese kaldı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…