2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahhh ne zaman gecer acaba babasina aldirdim 2 gun once ama.kucagimdan indigi anda yaygarayi basıyor beraber mi yatsak oyun halisina bilemedim gece korka korka yanimda yatirdim artik

Ahhh ne zaman gecer acaba babasina aldirdim 2 gun once ama.kucagimdan indigi anda yaygarayi basıyor beraber mi yatsak oyun halisina bilemedim gece korka korka yanimda yatirdim artik
Canim biz tam 2 ayliktik yattigimizda oyun halisina. hangi halidan almistiniz biz maymun adasini aldik epeeeey uzun bir sure de kullandik :) birlikte yatabilirsiniz icine sen onu yonlendir ayagina degen bir seyler varsa ses cikaran onlara degmesini sagla farkettikce dikkatini çekeceğini dusunuyorum

Kızlar şu krem kıvamında akintilarimiz oluyo ya beyaz renk.son 2 haftadir o bende cok çoğaldı.pelte pelte geliyo adeta.yarin doktor kontrolum var soracagim.sizlerin bilgisi var mi erken dogum belirtisi olabilir mi sizce?yada bi enfeksiyon? Koku yok renk farki yok.sadece yoğunluğu artti.zaten basindan beri kremsi akintilar vardi

Enfeksiyon ola bilir kaşınti vs varmi peki. Dr muhakak sor enfeksiyon varsa tedavi şart.

Eve canım yapıcam ölçücem artık tamamen benim problemim ölçmemek aletim falan var işte tembelliğimin sonuçları maalesef teşekkürler canım bilgilendirmen için

Kızlarrrr beş gün oldu Doğum yapalı karnım top gibi. Sanki içerde bi bebiş daha var :) normal zamanda arasıra giydiğim korsem vardı. Onu giydim top küçüldü sadece :) tam sarıp sıkacak bir Öner’iniz var mı??

Endişelenme cococum muhtemelen idrar yollarında enfeksiyon vardır. Şu an bende de var doğumu tetiklemiyor kontrolünde mutlaka bildir ama doktoruna :)

Kızlar 39+1 günlüğüz listeye baktımda maşaallah epey arkadaşımız yavrularına kavuşmuş Allah sağlık sıhhat versin.
Ben de hiçbir doğum belirtisi yok özellikle aşağı inme durumu yok hatta bazı günler sanıyorum ağzımdan çıkacak o derece yukarıda keyfi yerinde sanırım sıpanın. Bu konuyla ilgili tecrübeleriniz neler hiç aşağı inmeden doğuma gidenler var mı?

Merhaba canim egzersiz yapiyor musun comelme vs

Evet canım cok haklısın eşya bebeğimdeb daha önemli değil oyuzden alısveriş peşinde koşmuyorum. Olan oldugu kadar artık. Sağlıkla doğsun oğlumla beraber gider alırız

Sabah kahvlti yla gittim oyuzden o saate beklettiler cnm sorun olmadi

Ahh canım ne mutlu sana evinizde sağ sağlim beraberseniz. Bende o iyi olsun diye yatıyorum kalkmadan hiç açıkcası. Varsın olmasın geceliğimiz eşyamız. İyi olsunlarda allahın iZniyle. Sağlığı beni korkutan inşallah bi 15gün dayansa sağlık sorunuda pek cekmeyiz

Canım korkutmuş olmayım her bebeğin gelişimi de farklı zaten arkadaşım 35+6 da dogum yaptı kızı aldılar küveze 10 gündür küvezde bi on günü daha varmış sadece bilgi amaçlı söylüyorum bunları yanlış anlama lütfen solunum Sıkıntısı varmış hiç bişeyi hazır degildi bi şekilde on günde dikişleri iyileşti eşyalarını aldı gidip haftada iki gün görüyor süt sagıyor kesinlikle daha iyi bakıyorlar orada diyor keşke dogmasın zamanını beklesin ama eğer dogarsa da üzülme onun doğum zamanı öyle yazılmış allah ona göre mutlaka yoluna koyar

Evet canım kullanılamıyorumus aynı anda. Bende clexan iğne kullanıyorum. Kan pıhtılaşması probleminden. Doktor oluruna bırakıcaz eger saglıksızsa bu bebek istediğimiz kadar progestan kullanalım düşer dedi. Çok şukur sağ sağlım bu zamana kadar geldik. Tahminen yine kan sulandırıcıdan kaynaklı progestan vermedi. İnşallah bakalım 15gün dayanırsa herşey yolunda olur diye dusunuyorum.

Bizim gelişimi önden gidiyor inşallah bu bizim için bi avantaj olur. Kilosuda 2600dü 34+1de. Arkadaşına sabırlar diliyorum. Umarım en kısa zamanda kavuşurlar. Hersey olacağına varır artık. Ben doğmaması ıcın elımden geleni yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…