- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
- 148
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #61.141
Yok canım normal kilosu beni korkutmak için dedi sanırım şimdi anladım ben ne demek istediginiKilosu fazlaMi bebeğinin o yüzden olabilir dediği , bende ilk defa duydum senden.
Aynen inşallahÇifte bayram yaşamak istiyorsun yaniinşaallah gönlünce olur bayram şekeri niyetine yersiniz kuzucuğu
Amin canım inşallahİnşallah durur canım durmazsa da korkma dünyaya hangi gün geleceğini Allah bilir herşey bir vesile sağlıklı olsun da gerisi halolur
Wuhuuu çok seksi bir hareketmiş buEvet canim ayaktada yapabilirsin comelerekte yapabilirsin comelerek yapabiliyorsan iki hareketi birden yapmis olursun extra puan :)
Ben de ayniyim.inecegine cikiyor benim veled.arada kasilmalar vs oluyor ama dogmadigi hergun ayri bir hayal kirikligi yasiyorum.Kızlar 39+1 günlüğüz listeye baktımda maşaallah epey arkadaşımız yavrularına kavuşmuş Allah sağlık sıhhat versin.
Ben de hiçbir doğum belirtisi yok özellikle aşağı inme durumu yok hatta bazı günler sanıyorum ağzımdan çıkacak o derece yukarıda keyfi yerinde sanırım sıpanın. Bu konuyla ilgili tecrübeleriniz neler hiç aşağı inmeden doğuma gidenler var mı?
İnşallah canım bi kaç gün daha yat inşallah kurtarırsınız sağol canımBizim gelişimi önden gidiyor inşallah bu bizim için bi avantaj olur. Kilosuda 2600dü 34+1de. Arkadaşına sabırlar diliyorum. Umarım en kısa zamanda kavuşurlar. Hersey olacağına varır artık. Ben doğmaması ıcın elımden geleni yapıyorum.
Selam benımde artarak devam ettı hala edıyor doktor normal Doğumu kolaylaştırıyor artacak demıstı, gercı bende hala tık Yok ama akıntı devam bu ara çok koyu kıvamdaKızlar şu krem kıvamında akintilarimiz oluyo ya beyaz renk.son 2 haftadir o bende cok çoğaldı.pelte pelte geliyo adeta.yarin doktor kontrolum var soracagim.sizlerin bilgisi var mi erken dogum belirtisi olabilir mi sizce?yada bi enfeksiyon? Koku yok renk farki yok.sadece yoğunluğu artti.zaten basindan beri kremsi akintilar vardi
Aynen canım bende biraz düşününce alınganlgım ustumde diye düşündüm hamile olduğum için cagırmamıslardır. Eşimin halasıyla çok iyi anlasıyoruz çünkü çok iyi bir kadın bir KV. İle anlaşamadık oda zaten beni sevmiyor bende onu sevmiyorum gerçi o kimseyle anlaşamıyor :)Son zamanlar işlerimdeki yoğunluktan yazamıyorum doğru düzgün
girlinred ben aliexpressten almıştım teee ne zaman onu takmayı düşünüyorum
D Doga27 zaten sevmiyorum onları neden bu samimiyet anlamıyorum
eşin yanındayken görüş tamam bitti gitti fazlasına bence gerek yok
son zmaanlarındasın arasa bu halimle çağırıyor dersin belki diye düşünmüş olabilirler
interiorarchitect kendimi yaparken hayal etmeye çalıştım yok olmadı
Iner inerde yardimci olmak lazim yavrucege :)Tamam teşekkür ederim iyiki buraya yazmışım yoksa insin diye bekleyecektim :)
Canim ayakta yapabilirsin yatay bir sekiz ciz popisinle :)Sekiz çizme hareketi ne oluyor. Ben yere çömelemiyorum ayaklarım bileklerım bacaklarım hep sis comelmemle havaya fırlamam bir oluyor canım acıyor :/
Normalde seksi bir hareket ama bu gobekle poposu iyice yaglanmis bingil bingil ordek gibi oluyoruz :)Wuhuuu çok seksi bir hareketmiş bu
Kamu spotu varya hadi babaaaaa yapabilirsiiiin diye iste o sana gelsin yapabilirsin inan kendine:) odemin yoksa rahat yaparsin odem olunca vucutta zor oluyor comelmek vsSon zamanlar işlerimdeki yoğunluktan yazamıyorum doğru düzgün
girlinred ben aliexpressten almıştım teee ne zaman onu takmayı düşünüyorum
D Doga27 zaten sevmiyorum onları neden bu samimiyet anlamıyorum
eşin yanındayken görüş tamam bitti gitti fazlasına bence gerek yok
son zmaanlarındasın arasa bu halimle çağırıyor dersin belki diye düşünmüş olabilirler
interiorarchitect kendimi yaparken hayal etmeye çalıştım yok olmadı
Hamilelikten alınganız canım ama ben çok alınganım beni ölçü alma istersen bizim halalarla hep öyle gezilir eşimin halalarıyla bana haber vermeseler bende çok kırılırdım ama sen beni ölçü alma çünkü bende alınganım zaten şu araKızlar size birşey sorucam acaba benmi alınganlık yapıyorum size de sorayım dedim eşimin halası torunlarıyla geldiler kayınvalidem de kalıyorlar kayınvalidemle aynı yerde oturuyoruz haftasonu hepsini aldık gezmeye götürdük sonra iki günde misafir ettik sonra tekrar kayınvalidem geçtiler halası bana sormuştu buranın sosyete pazarı ne günü diye çarşamba dedim beraber gidelim dedim ama dün hiç bana haber etmeden KV. Falan gitmişler bugün de kayınpederim hepsini almış bi yere gezmeye götürmüş bende KV. Gidicektim bi arıyayım dedim iyiki aramadan gitmemisim evde yokuz gezmeye geldik biz dedi alındım bende ne bileyim hep beraber gidiyolar biride arayıp sende buyur gel demedi bana ve bu haftasonu biz yine onları alıp gezmeye goturcez eşim söz verdi gezdircem sizi diye bende iki gündür beni aramamalarına davet etmemelerine alındım sizce ben fazlamı abartyorum
İlk hamilelikse nırmal canim ama 2-3 hamilelikde doğuma 1-2 gün kala iniyor bebek.Ya ben daha 34+5 im banada karnın inmeye başlamış sen ağustosun sonuna kalmadan dogurursun diyolar :/
Iner inerde yardimci olmak lazim yavrucege :)
Canim ayakta yapabilirsin yatay bir sekiz ciz popisinle :)
Normalde seksi bir hareket ama bu gobekle poposu iyice yaglanmis bingil bingil ordek gibi oluyoruz :)
Kamu spotu varya hadi babaaaaa yapabilirsiiiin diye iste o sana gelsin yapabilirsin inan kendine:) odemin yoksa rahat yaparsin odem olunca vucutta zor oluyor comelmek vs
Piyano oyun halisi aldik dikkatlice izliyor ayagiyla basiyor ama daha erken sanirim oyun haline gelmesineCanim biz tam 2 ayliktik yattigimizda oyun halisina. hangi halidan almistiniz biz maymun adasini aldik epeeeey uzun bir sure de kullandik :) birlikte yatabilirsiniz icine sen onu yonlendir ayagina degen bir seyler varsa ses cikaran onlara degmesini sagla farkettikce dikkatini çekeceğini dusunuyorum
Kasılmalar çok ağrılı mı geçiyor hafif mi seyrediyor?Ben de ayniyim.inecegine cikiyor benim veled.arada kasilmalar vs oluyor ama dogmadigi hergun ayri bir hayal kirikligi yasiyorum.
Kisa kollu alttan citcit bady ve bez giyiyoruz sadece baslanbisey yokEvet canım cok haklısın eşya bebeğimdeb daha önemli değil oyuzden alısveriş peşinde koşmuyorum. Olan oldugu kadar artık. Sağlıkla doğsun oğlumla beraber gider alırız
Engeller kalktığına gore ben yapabilirimmmWuhuuu çok seksi bir hareketmiş bu
bu ara hepimiz öyleyiz. Eşime sardım bende çok fena herşeyi batıyo adamın kendi kendimi ağlatıp ağlatıp duruyorum boşyere.Ay bende istiyorum dışarı çıkıp gezeyim sıcaktan bunalıyorum ama dediğin gibi hamile olduğum için cagırmamıslardır bişey olursa diye. Ben alınganlık yapıyorum galiba aman ya herşeye alınır oldum birşey dense aglıyasım geliyor
Benimde karnim ineli bir hafta oldu ama hic dogum belirtisi yokİlk hamilelikse nırmal canim ama 2-3 hamilelikde doğuma 1-2 gün kala iniyor bebek.
Ama ilkde 5-6 hafta önce inmesi normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?