2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de ayniyim.inecegine cikiyor benim veled.arada kasilmalar vs oluyor ama dogmadigi hergun ayri bir hayal kirikligi yasiyorum.

Son zamanlar işlerimdeki yoğunluktan yazamıyorum doğru düzgün

girlinred ben aliexpressten almıştım teee ne zaman onu takmayı düşünüyorum

D Doga27 zaten sevmiyorum onları neden bu samimiyet anlamıyorum
eşin yanındayken görüş tamam bitti gitti fazlasına bence gerek yok
son zmaanlarındasın arasa bu halimle çağırıyor dersin belki diye düşünmüş olabilirler

interiorarchitect kendimi yaparken hayal etmeye çalıştım yok olmadı

İnşallah canım bi kaç gün daha yat inşallah kurtarırsınız sağol canım

Selam benımde artarak devam ettı hala edıyor doktor normal Doğumu kolaylaştırıyor artacak demıstı, gercı bende hala tık Yok ama akıntı devam bu ara çok koyu kıvamda

Aynen canım bende biraz düşününce alınganlgım ustumde diye düşündüm hamile olduğum için cagırmamıslardır. Eşimin halasıyla çok iyi anlasıyoruz çünkü çok iyi bir kadın bir KV. İle anlaşamadık oda zaten beni sevmiyor bende onu sevmiyorum gerçi o kimseyle anlaşamıyor :)

Tamam teşekkür ederim iyiki buraya yazmışım yoksa insin diye bekleyecektim :)
Iner inerde yardimci olmak lazim yavrucege :)
Sekiz çizme hareketi ne oluyor. Ben yere çömelemiyorum ayaklarım bileklerım bacaklarım hep sis comelmemle havaya fırlamam bir oluyor canım acıyor :/
Canim ayakta yapabilirsin yatay bir sekiz ciz popisinle :)
Wuhuuu çok seksi bir hareketmiş bu
Normalde seksi bir hareket ama bu gobekle poposu iyice yaglanmis bingil bingil ordek gibi oluyoruz :)
Kamu spotu varya hadi babaaaaa yapabilirsiiiin diye iste o sana gelsin yapabilirsin inan kendine:) odemin yoksa rahat yaparsin odem olunca vucutta zor oluyor comelmek vs

Hamilelikten alınganız canım ama ben çok alınganım beni ölçü alma istersen bizim halalarla hep öyle gezilir eşimin halalarıyla bana haber vermeseler bende çok kırılırdım ama sen beni ölçü alma çünkü bende alınganım zaten şu ara

Poposu yağlanmış bıngıl ördek

Piyano oyun halisi aldik dikkatlice izliyor ayagiyla basiyor ama daha erken sanirim oyun haline gelmesine

Ben de ayniyim.inecegine cikiyor benim veled.arada kasilmalar vs oluyor ama dogmadigi hergun ayri bir hayal kirikligi yasiyorum.
Kasılmalar çok ağrılı mı geçiyor hafif mi seyrediyor?
Yaa ben belki bu gece suyum gelir diye ümtilenerek yatıyorum sabah kalkıyorum kupkuru sonrası hayal kırıklığı neden gece suyum gelecek diye ümitleniyorum onu da bilmiyorum

Evet canım cok haklısın eşya bebeğimdeb daha önemli değil oyuzden alısveriş peşinde koşmuyorum. Olan oldugu kadar artık. Sağlıkla doğsun oğlumla beraber gider alırız
Kisa kollu alttan citcit bady ve bez giyiyoruz sadece baslanbisey yok
Ilk gunler bide altina pijama giydiriyordum cok biseye ihtiyaçları olmuyor zaten
Emzirirken internetten bile alirain

bu ara hepimiz öyleyiz. Eşime sardım bende çok fena herşeyi batıyo adamın kendi kendimi ağlatıp ağlatıp duruyorum boşyere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…