2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah durur canım durmazsa da korkma dünyaya hangi gün geleceğini Allah bilir herşey bir vesile sağlıklı olsun da gerisi halolur

Kızlar size birşey sorucam acaba benmi alınganlık yapıyorum size de sorayım dedim eşimin halası torunlarıyla geldiler kayınvalidem de kalıyorlar kayınvalidemle aynı yerde oturuyoruz haftasonu hepsini aldık gezmeye götürdük sonra iki günde misafir ettik sonra tekrar kayınvalidem geçtiler halası bana sormuştu buranın sosyete pazarı ne günü diye çarşamba dedim beraber gidelim dedim ama dün hiç bana haber etmeden KV. Falan gitmişler bugün de kayınpederim hepsini almış bi yere gezmeye götürmüş bende KV. Gidicektim bi arıyayım dedim iyiki aramadan gitmemisim evde yokuz gezmeye geldik biz dedi alındım bende ne bileyim hep beraber gidiyolar biride arayıp sende buyur gel demedi bana ve bu haftasonu biz yine onları alıp gezmeye goturcez eşim söz verdi gezdircem sizi diye bende iki gündür beni aramamalarına davet etmemelerine alındım sizce ben fazlamı abartyorum

Yok canimm ikinmak su an icin iyi degil diye biliyorum cunku bebegi durduk yere kanala dogru itmeye calisiyorsun bu hareket sadece acilman kolaylassin ve bebis asagiya insin diye bi egzersiz ikinma falan yapma
Tamam teşekkür ederim iyiki buraya yazmışım yoksa insin diye bekleyecektim :)

Canim comelme hareketleri kalcayla sekiz cizme hareketleri yapabilirsin evini temizlerken comelerek evi sil eski usul :) bebisi birazcik asagilara alalim :)
Sekiz çizme hareketi ne oluyor. Ben yere çömelemiyorum ayaklarım bileklerım bacaklarım hep sis comelmemle havaya fırlamam bir oluyor canım acıyor :/

Canım Hiç takma son haftalarındasın diye aramamışlardır belki gel diye şart koymuş olmamak için. İyi düşün boşveerr. Hem gerçekten çarşı pazar gezmek bu halimizle çok zor hem çokl sıcakkk hemde iyice ağırlaştık artık.

girlinred cAnım benim henüx doğum yapmadım ama ben owlikorse aldım ebebeklerde falan da satılıyor doğum sonrası kullanmak için özellikle bi araştır istersen

Ay bende istiyorum dışarı çıkıp gezeyim sıcaktan bunalıyorum ama dediğin gibi hamile olduğum için cagırmamıslardır bişey olursa diye. Ben alınganlık yapıyorum galiba aman ya herşeye alınır oldum birşey dense aglıyasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…