2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ya gece baslasin istiyorum dogum.esim evdeyken atsin 2 dk arabayla diye.gunduz olsa taksi ara valizi tasi.annemi vs ara yanimda yoksa gelsin ooo cok zor geliyor.ve de esimin yegeni 3 haftaligina geldi.1inde donuyor.o evdeyken oglumu kime birakacam derdi yok.o gidince arti telas olacam.ve kizcagiz 3 hafta bekleyip gormemis olacak doguramazsam o tarihe.bazen az sancili oluyor kasilmalar.firsatim varsa uyuyorum ve dinc kalkiyorum.

Benim ilk gebeliğim ve yalancı doğum kasılmaları nasıl oluyor bilmiyorum açıkçası

Giderek çoğalıyor canım. Ama aşırıysa sor bir dr una. Erken doğum değil de, bakteri falan olabilir. Ama yavaş yavaş artıyor

Oy oy canlar. Elimden geldiği kadar evi toparlamaya çalışıyorum. Büyük kıza da güpürlü bir elbisemi hediye ettim tav oldu bizim çıkarcı yardım etti az çok evi düzene soktuk ama yoruldum. Dün geceki gerginliği attım eşim sayesinde ve doğum fotoğrafçısı sayesinde. Hastanenin anestezi uzmanları çok iyiler falan dedi biraz sakinleştim. 24 saat sonra ameliyatım bitmiş olacak inşallah. oğlum beşikte uyuyacak. Ama yazınca da bir stres basmadı değil

Geçen hafta tam bugün kanama ve nst de çıkan sancı ve kasılmalarla 3 gün hastane de yattım.

Sabahtan beri Kasıklarımda adet sancısı gibi sancı başladı benim gibi sancısı olan var mı? Arada oluyor. Yoksa benim zilli yine mi doğucam diye tutturdu.

Kontrolünmü var canım, hadi güzel haberlerini bekliyoruz. Bak rüyanda da görmüşsün daha 10 gün doğurmak yok
Geldim cnm tahliller anestezi nst ultrason vs baya dolandık haftaya çarşambaya gün verdi sabaha hadi hayırlısı olsun bu arada doğum katındaki hemşirelerle görüştüm ilk verileceklere ne lazım diye ben bez koymamıştım 1 tane bez koyun dedi ve bir ince bir kalın battaniye istedi doğum haneden odaya çıkana kadar üşüyorlar dedi zıbın setin üstüne birde çıtçıtlı bady istedi belleri açılıyor dedi onları ekliycem. Senin nasıl herşey tamamdır artık

Bende kendi kendime diyorum alınma herşeye diye :)

Valla benim beynim basmadı nasıl olucak o is

Insallah saglikla alirsin evladini kucagina bizede dua et bizde kavusalim saglikla yavrularimiza

Sağol canım. Bezi 24lü paket olarak koymuştum, açayım takımın içine koyayım o zaman hemen. Kollu kolsuz bir şey dedilermi?

Hadi hayırlısı canım. Bir kaç gün kaldı. Baka bilirmisin şimdi oldumu? Bu yeterli değilmi? Battaniye koyarım onu çekmedim

43 gün çok değilmi yaaa?? Korkuyormu? Bir de psikolojileriylemi uğraşacağız?
Of daha şimdiden ugraşmıyormuyuz yasak yeni kalktı adamdan resmen üç gün öncesinden randevu alıyorum bu halimle zaten bişey anlamıyorum da ha dogumun başlamasına katkısı olsun çorbada tuzu bulunsun diyorum yok bin nazla zaten çok alınganım çirkinmyiim diye dolanıp duruyorum etrafta böyle olunca bizim psikolojimiz nolucaksa

Ya kızlar benim derdim daha değişik bişey çocuk gibi adamı yanımdan ayırasın gelmiyor ya napıcam günde en az dört defa arıyorum hafta sonu bi yere gidecek surat yapıyorum hafta içi resmen hafta sonu için Şafak sayıyorum niye böyle oldum aranızda bu durumda olup bi çözüm bulan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…