2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şuanda bebek hisseder diye korkuyordur. Erkeklerde var o düşünce

Walla canm ben hala mücadele içindeyim altını açıyorum biraz canlanıyor memeye geliyor tekrar bayılıyor hemşirelerle görüştüğümde ayağının altını acıtın burun sıkın yada ellerinizi soğutun bacak ve kollara uygulayın dediler canice geliyor ama emmesi daha önemli diye yapıyorum walla yalan yok

Hanımlar hamile olduğumu dün öğrendim. Bugün belimde şiddetli ağrı var. Hafiften de bir adet ağrısı gibi bir ağrı var. Kadın doğum doktorundan yarın için randevu almıştım ama bugün mahvetti bu ağrılar beni. Acile gitmeli miyim?
Yarın 18.20 de randevum var o zamana kadar sabır mı etmeliyim.
Ne olur yardımcı olun

Hayırlı olsun canım. Hamileliğin başında belirtiler regl belirtileri ile birebir aynıydı bende. Eğer parlak kırmızı renkte kan gelmiyorsa doktora gitmene gerek yok 8. Haftaya kadar muayeneye bile gerek yok aslında:)

Kesinlikle bişey olursa bebeğe diye korkuyor da işte

Evet erkekler korkuyor maalesef .Benimki doktor antibiyotik fitili verdikten sonra kurtuldu 6 gün ilişki yasak eğer Pazartesiye kadar dogurursam toplam 40 gün falan uzak durmuş olucaz lohusalikla beraber normalde onlar bize baskı yaparken şimdi tersine döndü ahh ahh :)

Enfeksiyon ola bilir kaşınti vs varmi peki. Dr muhakak sor enfeksiyon varsa tedavi şart.
Kaşıntı hep var canim.cok değil ama var.doktor peynir kesigi gibi akıntı gelmedigi müddetçe hastalarima fitil vermiyorum diyo.yani ileri derecede mantar varsa oyle veriyormus.yarın bi gidicem insallah herşey yolundadır
Endişelenme cococum muhtemelen idrar yollarında enfeksiyon vardır. Şu an bende de var doğumu tetiklemiyor kontrolünde mutlaka bildir ama doktoruna :)
tamam balım cok tesekkur ederim ❤

Selam benımde artarak devam ettı hala edıyor doktor normal Doğumu kolaylaştırıyor artacak demıstı, gercı bende hala tık Yok ama akıntı devam bu ara çok koyu kıvamda
aynen benimde.baya koyu kivamda ve beyaz.aslında hep vardi ama son zamanlarda baya artmaya basladi.yarin kontrolum var.sancimda var.insallah hersey yolundadir

Giderek çoğalıyor canım. Ama aşırıysa sor bir dr una. Erken doğum değil de, bakteri falan olabilir. Ama yavaş yavaş artıyor
evet kuzum bende de son 2 haftadir artmaya basladi.hele dün ve bugün iyice artti.biraz da agrim vardi bugün.yarim saat önce iyice kitledi beni agri.muhtemelen yalanci kasilmalar basladi bende de.insallah herşey yolundadir

Bende de gebelik şekeri çıktı yüklemede ama sonra hiç ölçümlerim yüksek çıkmadı cihaz almadım sağlık ocağına direk kan verdim. Zaten insan şekeri çıktığını farkedebiliyor ölçüme gerek yok.. neyse o ölçümlerde sağlık ocağı hekimi ilaç mı kullanıyosun dedi hatta o derece normal insan boyutu.. bugun kendi doktorumda kontrolüm vardı gayet 39. Haftanın içinde almayı planladı sezaryen ile.. bebeğin kilosu boyu da gayet normal seyrinde..

Canım dayanılmıycak ağrın varsa doktora git ne olur ne olmaz

Biz de bugün kontrole gittik teyzeleri.ikisi de 2600 gr olmuş ve baş aşağı duruyolar.haftaya cumaya sezeryan için gün verdi ama ben çok korkuyorum hiç genel anestezi almadım.normal doğum yapamam mı dedim riskli dedi mecbur kabul ettim.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

Karın büyüdükçe eşler de zarar veririm korkusu oluyor. Bende eşime diyorum bana sarılır yatardın şimdi sarılmıyosun diyorum e diyor karnın büyüdü korkuyorum yanlış bir hareket yaparım bebeğe sana zarar veririm diye fazla yanasmıyorum diyor he o zaman iyi yapıyorsun diyorum :)

Merhabalar hanımlar
Doktordan döndük hareketler işe yaramış Nilamız baya aşağıda ve 1cm açılmam var. Doktorum bir hap verdi. Rahim yolunu yumuşatıp doğumu kolaylaştırıyormuş. Aslında mide ilacıymış. Pazartesi akşam 6 da 4 te birini içecekmişim akşam 12 de yine 4 te birini sabah 6 da tekrar salı akşama doğru sancıların başlayabilir dedi. Aslında sancılarla ilgisi olan bir ilaç değil tamamen rahim yolunu yumuşatan bir ilaçmış rahatladım gibi açılma olmadı daha da umut verdi sanki hafta sonu doğururım gibiilaca gerek kalmıcak bence

Hakkinizda hayirlisi olsun canim ilk dogumumu genel.anestezi ile yaptim cok rahat oluyor korkma insallah

Ne hareketi canim? Bende doğumu başlatacak cok şey yapdım işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…