2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kisa kollu alttan citcit bady ve bez giyiyoruz sadece baslanbisey yok
Ilk gunler bide altina pijama giydiriyordum cok biseye ihtiyaçları olmuyor zaten
Emzirirken internetten bile alirain
Evet canım bakalım. Sağlıklı olsun da. Zaman ne getırırse ona göre çözümler buluruz artık

[QUOTE="

Evet canim elime ulaştı bende kalitesini merak ediyordum gerçekten kaliteli penyesi icin rahat olsun ben çok ama çok beğendim

Bende öyle düşünüyorum ama geçen gün arkadasım öyle giyince biraz kafam karıştı açaba dedim ben kendi bildiğimden şaşmayayım yine en güzelisagol canim seninde söylemen iyi oldu[/QUOTE]

Peki hemen geldi mi yoksa bekletti mi

Peki hemen geldi mi yoksa bekletti mi

Aliexpressten de hiç alışveriş yapmadım açıkçası.

Elime pek telefonu alamıyorum işlerden dolayı ve çok okuyamadım amaokuyabildiğim kadarıyla yarın Bebişlerimiz geliyormuş Nesrinay86 , Ftm41 ve atladığım başka arkadaş varsa doğumunuz kolaylıkla geçsin inşallah, sağlıkla hayırla kucağınıza alın kuzuları sizleri gördükçe sabırsızlanıp heyecanlanıyorum

Canim bebek kanala girmis mi peki? Kanala girince mesela ultrasonda yuzu tam gorunmez. Muayenede ne dedi doktor?
Rahim acici ilaci da ilk kez duydum. Adi nedir? Bi de vaktin dolmadigi haldr neden ilac verip baslatmak istiyor?

Son düzenleme:
Aynen öyle valla :)

Neden sezeryan olacak peki şekerden degil anladığım kadarıyla

Iciyorum igrenc bisey ama ise yatıyor mu bilmrm
Ama malti icince bikac saat sonra sut bombasi oluyorum
Ben seviyorum ama keşke önceden başlasaydım, gece nöbetleri de tutmazdım. bir gün de kardır, içeyim yine.
Ftm41 , canımmm sen şimdiden kayıpsınn son hamiş günümüz gelll

Sağol birtanem. İnşallah sağ salşm kucağımıza almak nasip olur, darısı başınıza derim yarın size de

Kanala inmis mj bebek.? Bnmde pazartesi gunu myanem vardi 1 cm acijlik cikti ama bi ilac fln vermedi. Doktorun mmu dedi haftaya dogum olur die ? Bnde haftaya doğursam n gzuel olur acemiljk iste acısını bilmediğimden kolay geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…