2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seni bırak bana bile bastı stres. Hayırlısıyla gelsin kuzun

Canım anneler :) benim gibi olan var mı? Nst de sancı yok bende sancı yok sanki hamile değilim..tek soyleyen bebek doğum pozisyonunda..sanki iki haftası kalan ben değilim..

Canım anneler :) benim gibi olan var mı? Nst de sancı yok bende sancı yok sanki hamile değilim..tek soyleyen bebek doğum pozisyonunda..sanki iki haftası kalan ben değilim..
Nst de sancim cikti ama ben evdeyken cok rahatsiz olcak bir sanci yasamiyorum benimde pozisyonda ve son haftamdayim

Sağol canım. Bezi 24lü paket olarak koymuştum, açayım takımın içine koyayım o zaman hemen. Kollu kolsuz bir şey dedilermi?
Bende paketle koymuştum ama bizimle doğuma gidecek setin içine bir adet koyacakmışız bez. Zıbın tulum kolluysa kolsuz olur dedi zıbınların beli açılıyorda dedi

Ben bugun verdim hem vajina hem de anusten aldilar. Grup B streptokok enfeksiyonu diye geciyor, bebege dogumda gecerse bagisikligi olmadigi icin pek cok enfeksiyona acik hale geliyormus, behsettiginle aynisi sanirim.
Kızlar merhabalar dr kendiliğinden mi aldı ? Benim muaynem çarşamba günü olucakmış hiç alttan muayne olmadım.

Biz söylemeden test yapmazlar mı?

Kızlar merhabalar dr kendiliğinden mi aldı ? Benim muaynem çarşamba günü olucakmış hiç alttan muayne olmadım.
Ben kan verir gibi bir laboratuvara gittim, hemsire bi hanim aldi, muayene gibi degil, kucuk kulak cubugu gibi bir pamuklu cubugu dis yuzeye degdiriyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…