2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ag
Ağrılara dayanamayınca gittim doktora.
İdrar yoku enfeksiyonu vardi bende.
Ondan kaynaklıymış.

Saat 7den beri afedersiniz büyük tuvaletim var gibi hissediyorum ve midem bulanıyor . Ama tuvaletim yok gidiyorum yok kabiz da değilim. Anneme söyledim ben seni dogurmadan önce 2 gün yaşadım bu durumu diyor. Bebisin hareketlerinde de bir sıkıntı yok çok şükür nişan yok su yok sancı yok doktora gitmemin bir mantığı yok gibi geliyor su an için. Anneme ne söylesem doğum belirtisi diyor ninoş benden heyecanlı sanırım eşim de doğur artık dedi bu akşam emir büyük yerden Ftm41 Nesrinay86 saka maka yarın doğuruyor muyum.. Ne gülerim

Kızlar benm iki haftam kaldı. Bazen sol kasığımda ağrı oluyo böyle bşy yaşayan var mı? Herşey doşum belirtisiymiş gibi geliyo

Ag

Ağrılara dayanamayınca gittim doktora.
İdrar yoku enfeksiyonu vardi bende.
Ondan kaynaklıymış.

Ben de hamileligimi öğrendikten 1 gün sonra kanamam ve ağrım olarak doktora gittim ıdrar yolu enfeksiyonuymus. Doktor bana monurol verdi tek dozda çözdü bilgin olsun canım

Ya bende 38+3 teyim nst de sancı kasılma çıkmıştı. Ama açılma falan yok.
37+2 deyim bende sancı 40 50 civarı çıktı canım ama açılma falan yok senin kaç çıktı sancın az mı benimki ondan mı açılma yok diyorum ama bilemedim

Ben seviyorum ama keşke önceden başlasaydım, gece nöbetleri de tutmazdım. bir gün de kardır, içeyim yine.
Ftm41 , canımmm sen şimdiden kayıpsınn son hamiş günümüz gelll
Geldim canim anca islerimi hallettim duşumu aldim son yemegimi yedim ve burdayim neyapiyorsunuz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…