2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doktorunuza hediye alacakmısınoz ve ne zaman vereceksiniz doğumdamı yoksa sonraki ilk kontroldemi fikir verir misiniz ne alsam bilemedim
Ben üzerine ismi yazılı dolma kalem yaptırmak istiyorum biz zaten görüşüyoruz o yüzden ne zaman veririm bilmiyorum canım

Yaaa beni bekle yada banada enerji gönder bende dogurayım yarın ev temiz ama açılma adına büyük temizliğe karar verdim bakalım :)

Geldim canim anca islerimi hallettim duşumu aldim son yemegimi yedim ve burdayim neyapiyorsunuz bakalim
Çok heyecanlıyım senin adına bize dua et olur mu ben özellikle bi an önce doğurayım çok stresliyim bugün dokunsan ağlıycam sabahtan beri de her gelen dokunuyor sagolsun

Piyano oyun halisi aldik dikkatlice izliyor ayagiyla basiyor ama daha erken sanirim oyun haline gelmesine
Baslarda anlamiyorlar canim soyle 3 aylik falan olunca tam cosmalar geliyor halida :)
interiorarchitect koptum benzetmeneee Allah iyiliğini versin senin

ödemim yok da
artık izne çıktıktan sonra denerim belki :)
Allah hepimizin iyiligini versin insallah:) :)
Canimmm saka maka saatler kaldi heyecan basti buralari sende Ftm41 da saglikla alin kucaklariniza insallah yarin saatler geçmek bilmicek bize sizden haber beklerken
Valla benim beynim basmadı nasıl olucak o is
Canim popoyla daire cizme hareketi vardi ya beden derslerinde isinma hareketi yapardik hani :) onun sekiz cizme hali :)
Takı yastığımızı da yaptım süsledim nasıl olmuş kızlar :)
Cok guzel olmuss canimmm

Anladım canım tamam yaparım evde sağol :)

Gúzel temennileriniz için çom saolun kizlar tabikide dua edecegim hepiniz için gúndúz koşturmacadan islerden dústnmeye firsatim olmadi ama şimdi çok sitresli ve heyecanliyim bakalim hayirlisiyla yarini saglikli sihatli birsekilde atlatalim Nesrinay86 sen neyaptin canim uyuyabildinmi benim uyku durumlari vahim

37+2 deyim bende sancı 40 50 civarı çıktı canım ama açılma falan yok senin kaç çıktı sancın az mı benimki ondan mı açılma yok diyorum ama bilemedim
Elimdeki kağıdı doktora verdim hiçte anlamıyorumki kağıtta onda kaldı. Yarın yine çağırdı 1 hafta oldu gideli. Yine bakacak heralde alttan açılma falan var mı diye. Cumartesi de tatile çıkıyor. 1 agustos burada. İnş yetisşiriz ona.

Kızlar siz yarın mı doğum yapıyorsunuz aa kaçırmısım ben muhabbetleri. Sezeryan mı ? Ben sizi normal doğum diye biliyordum

Ağrılar idrar yolu enfeksiyonuyla alakalıymış.
Baya ilerlemiş dedi doktor.
İlaç verdi bir kaç güne azalma olmazsa hastaneye yatırırız dedi.
İnşallah bir an önce geçer.
İnşallah geçer canım bende yaşamıştım çok ağrı yapıyor bol bol su iç dinlen eğer ağrıların cogalırsa erteleme doktora git gerekirse hastanede yat ihmal etme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…