2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sende Ftm41 da hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah canım şimdiden ikiniz içinde hayırlı uğurlu olsun bizim içinde dua edin :)

Rabbim senin ve bebisin yar ve yardimcisi olsun canim hayirlisiyla saglikli sihatli ka us yavruna insallah benim sancimda oluyo bu gece sabaha kadar dayanayim nasil olsa sabah hastanede olacam diyorum ama bakalim
Kizlar sizinti seklinde suyum ve nisanim gelmis olabilir. Heyecanliyim suan beklemedeyim. Ara ara yogun adet sancisi yokluyor... devam ederse hastaneye gidecem. Dua edin

Merhaba ağustos anneleri. Bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah. Henüz doğum yapmamış olanlarada hayırlı kolay doğumlar diliyorum.
Size birşey danışmak istiyorum. Benim bir kaç gündür göbek deliğim acıyor az önce baktımda sertlikte geliyor elime. Sanırım dışarı doğru çıkıcak. Bu normal birşey mi sizlerde de oldu mu ?

Rabbim senin ve bebisin yar ve yardimcisi olsun canim hayirlisiyla saglikli sihatli ka us yavruna insallah benim sancimda oluyo bu gece sabaha kadar dayanayim nasil olsa sabah hastanede olacam diyorum ama bakalim
Canım ılık duş al iyi gelir stres de yapma bak çok az kaldı yarın bebişin kucağında Allah’ın izniyle

Senindemi??? Karnım öyle bir indi son bir kaç saatte, aşağıdan düşüreceğim sanki, doğrulamıyorum , sabah hastaneye varana kadar idare edeyim.diye dua ediyorum

gayet normal canım.benimki o kadar dışarda ki yok oldu nerdeyse.karnın büyümesinden kaynaklanıyo

Ben de hazırlıkları tamamladım, rvi toparladım , yatağımı hazırladım, ütü yaptım ama şuan cidden ayağs kalksam çıkacaracağım sanki, karnım en az 10-15 cm inmiş sarkıyor aşağı. Rezene çayı ve parol içtim uyumak için bekliyorum canım

Aşkım beni saat 5ten sonra bekleyin, wintersun haber verir size, merakta bırakırmıyım hiç

Evet oldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…