2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eşimin yeğeni şu an 38+4te 1 hafta evvel nişanı geldi sonrasında ne su ne sancı baya normal oturuyor evinde :) ya o nişan sandı ya da onunki pek rahat
Her leke nisan olmayabilirnis bana alttan bakti acilma yok efer nisansa 2 gune sanci baslar dedi belki bende oyurucam belli olmaz

Ne kadar olmuş kilosu
Kendini kurtardı gerçi pazar günü geçsin sağlıkla gelsin inşallah
Sorun orda sali gittim hastanede yangin cikmis dru on hastaneye almislar usg ayarli degildi adam 2750 gr dedi ama cokta dogru degil dedi zorla suyuna kordonuna bakti kilosu ne kadar dogru tartisilir

BENDEDE ARTTI CNM YOĞUN BEYAZ AMA SON DÖNEMLERDE OLABILIYOR BENCE BENDE CATIDA COK AGRIYOR

BİZDE yazma tülbentlerle sıka sıka sararlardı eskıler ama su aralar göremıyorum uyguluyanı ben hiç sarmadım amelıyattan dolayı

Selam kizlar hastane odamda yatagimda yaziyorum sizlere neseteye bagliyim herseyim yapildi ameliyathaneden gelmelerini bekliyorum benim ve kizçem için dua edin annnişler insallah hersey yolunda giderde en kisa zamanda yazarim siz teyzoşlarina òpüldünûz kendinize ve bebislere iyi bakin bizden bukadar şimdilik

Ay canım çok heyacanlı wala en geç 1 saate kuzun koynunda waaa waaa diye ağlıcakk. Ay gözlerimm doldu bian. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

benımde öyle oldu şu an göbeğim dışa fırlamış vaziyette cnm bebekler büyür ama ilk kontrolünde muhakkak doktoruna danış yinede için rahat edr

Ay canım çok heyacanlı wala en geç 1 saate kuzun koynunda waaa waaa diye ağlıcakk. Ay gözlerimm doldu bian. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Amin canim hepiniz suamdasiniz rabbim hepimize saglikli sihatli ve hayirli bir şekilde evlatlarimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…