2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen kahve ic ic ic benimde ilk gun hersey guzeldi sonra basladi
Spinal oldum canim yarim saat icinde hersey bitti ilk 10 dakikanin icinde oglumu kucagima aldim geri kalanida dikisler falan surdu herkese tavsiye ederim cok guzel gecti benim spinal.

Aslinda bir terslik yok ben en başından diyordum ağustos annesi olucam diye sakalım yoki sözüm dinlensin.

Aminnnn, Allah razı olsun canim, Fatiha ile aminleyip Rabbimin bu guzel günde duamızı kabul etmesini diliyorum.

Ben varım kız bayrama kadar vaktim var hatta inat eder gelmezse bayramdan sonraya bile kalabilir ama kalmaz inşallah :)

Merhaba güzel anneler yeni doğum yapan arkadaslar hangi marka ıslak mendil kullandı acaba ben ilk etapta kullanmak icin alt temizleme pamuğu aldım sonrasında unibaby pembe olanindan alayım diyorum tavsiyeleriniz varmı acaba
Ben sleepy aldım üstünde yeni doganlar için yazıyodu ama ıslak mendil kullanma ilk doğduğunda diyolar bakıcam ona göre de bişey alcam

Kızlar birşey sorucam hani hamilelere sol tarafınıza yarın diyolar ya ben yatıyorum ama hep uyandığımda kendimi sırt üstü uyurken buluyorum hiç sol ya da sağ tarafıma yatarak uyuyamadım sırt üstü daha rahat ediyorum bir sorun olurmu bu şekil uyumamdan

Yok cnm emin ol kimse yok sol tarafına yatip sol tarafindan kalkan... Kafab rahat olsun

Allahım şifa versin. Gençliğine bağışlasın.

Ben pek anlamıyorum ama bende nts ye girdiğimde kasılma çıkmıştı ama ben hiçbirşey hissetmiyorum dedim olabilir dedi
Ben hissediyorum sancıları ama doğum yakın mı nedir bilemiyorum, ama ilk doğumumdaki doğum sancılarım gibi değil yani ondan eminim.

E Egepam hayırlı uğurlu olsun bebişin. Su yüzünden mi ameliyata aldılar nasıl oldu o iş canım yoksa zaten sezeyan mu olacaktın sen ? Bugün Doğum yapacak olanlar hayırlı haberler inş.
Beni rüyasında falan gören yokmu canlar. Grup baya aktif maşallah.

Canim E Egepam daha yazmadi normal olacakti onun ONTK yla mi karistirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…