2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Temmuz annesi sen Ağustos annesi olacaksın sanırım
Bizim Ağustos anneleri çalım atıp temmuz annesi oldular
Bakalım başka kimlerden haber gelecek
Ama inşallah senden gelsin artık bugün doğuma gidiyorum haberi
Ağzindan bal damliyor hadı inşallah.
Bu gün cok yürüyüp iş yapdi acayip cati ağrim var ama doğum belirtisi olmadığna eminim sonunda gidip diycem verin artık suni sancıyı her gün ağri cekiyorum.

Sezaryanın cezib edici yanı bu sanırım.

Sen bile beni solar benden önce doğurursun kesin. Benim kiz üniversiteyi bitirip oyke cikacak direkt iş hayatına atılacak sanırım.
Bende benim oğlana kız bakmaya başlasam diyorum şimdiden anca yani bende senin gibi kalıcam

Kızlar Melike kucağımda yazmanı dört gözle bekliyorum

Bende benim oğlana kız bakmaya başlasam diyorum şimdiden anca yani bende senin gibi kalıcam
karında buyutelim cıkdıklarında direkt düyün yapalım senin oğlanla benim kıza. Başkaları beşik certmesi yapar bizde rahim certmesi yapalım.

Ay gözün aydın canım süpersin Rabbim mutluluğunuzu sonsuz etsin İNŞALLAH.Spinal sezeryanmı oldun kaç dakika sürdü giriş ve çıkışın.Ayy az anlatsana çok heyecanlı
Spinal oldum canim yarim saat icinde hersey bitti ilk 10 dakikanin icinde oglumu kucagima aldim geri kalanida dikisler falan surdu herkese tavsiye ederim cok guzel gecti benim spinal.

karında buyutelim cıkdıklarında direkt düyün yapalım senin oğlanla benim kıza. Başkaları beşik certmesi yapar bizde rahim certmesi yapalım.
Ahahah olur canım neler çektiğimi anlayan bi kertmemizin olması bizim için çok iyi olur

Rabbim yardımcın olsun canım. Ben de 30-40 dakikaya evden çıkacağım

Günaydın
Hayırlı cumalar

E Egepam ONTK gözünüz aydın hayırlı evlat olsunlar inşallah
ONTK hakaten de dedesinin gitmesini bekledi çocuk
sonunda attı kendini sahalara

en çok da Nesrinay86 a güldüm
hatun ilk 10 olmadı 20 de olayım dedi yine olamadı yaaa vardır onda da bi hayır

B Busbebek06 Ftm41 Nesrinay86 hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Bunca zaman birazcık yüzünüzü güldürdüysem ne mutlu bana canım

ONTK ben senden boyle bir atak bekliyordum :) beni yaniltmadin valla helal sana :) hosgelmis sefa gelmis pasa Allah anneli babali buyutmeyi nasip etsin canimm

E Egepam canimm gozunaydinhosgelmis yavrun Allah anneli babali buyutmeyi nasip etsin :) masallah hizli bir dogum oldu kolayda olmustur insallah hikayeni bekliyoruz iyi hissedince kendini :)

Kızlar suyum geldi hastanedeyim çok ağrım var dua edin olur mu
Canim meraktayiz insallah iyisinizdir bebisini almissindir kucagina saglikla
Kendimi mahalenin evde kalmiş ablası gibi his etdim kızlar.

Her kes doğurdu bir ben kaldım.
Allah iyiligini versin :) :) bu topikte terslik var agustos anneleri temmuz temmuz anneleri agustos oluyo :)

Kizlar ya sizden bir ricam var.kuzenim 2 haftadir yogun bakimdaymis ve gelisme gostermiyormus.onun icin dua edebileniniz varsa cok sevinirim.20li yaslarda Medyan'imiz.hamile duasi kabul olurmus diye istiyorum sizden.
Canimm Rabbim sifasini versin insallah tez zamanda iyilesti haberini alalim
Canimmmm hadi hayirlisiyla al kucagina guzel haberlerini bekliyoruz

Nesrinay86 canimm hadi sirayi birine daha kaptirmadan dogurda gel kuzucum:) saglikla gelsin küçük prensimiz

sabah sabah ne güldüm su sekız hareketıne benımkı normal olsa yapardım sağlıcakla doğurun bacılar
Hala 8 hareketinin nasıl yapıldığını çözemedim dermişim amin
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin darısı başımıza

Merhaba güzel anneler yeni doğum yapan arkadaslar hangi marka ıslak mendil kullandı acaba ben ilk etapta kullanmak icin alt temizleme pamuğu aldım sonrasında unibaby pembe olanindan alayım diyorum tavsiyeleriniz varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…