2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar slm biz dun taburcu olduk forumda doğuran oldumu bilmiorum geçmişi okuyamadim şimdiden hayırlı olsun diorum. Dun geceyi çok sorunlu gecirmedik 2 de ve 5 de emdi onun dışında uyudu ama benim gogüsler lansinoh kullansamda acimaya başladı ya çok cnm yanio başka önerisi olan varmı? Ayrıca aksam 9 dan 12 ye kadar oğlan hep aynı saatlerde beni bırakmak istemio hep gogsumde olmak istio hemşire bazen bebekler emzik niyetine kullanır anneyi dedı bnde şimdiden böyle durumlarda emzik versemmi diye dusunuorum??avent ultrasoft emzik çok iyi diyorlar. Bu arada dogum hikayemide paylasicam ağrılarım var dinlenmeye calisiorum hala kendime gelemedim

Tahinin uzerindeki yagi gogus uclarina he kahve kismina sur her emzirme sonrasi ama tekrar emzirirken islak mendille silmen lazim tahin alerjen cunku ne olur ne olmaz bendede lansinoh hicbise yaramadi kizimda bundan fayda gordum ne yara ne aci bilmedim sonrasinda. Ama bunu yapinca kalkan varsa kalkanda kullanki gogus uclari camasira temas etmesin hava alsin.

Kızlar sabah doğum haberlerini hayretle okudum neler olmuş gece diye sabah benimde kontrolüm vardı bebeğimde kordon dolanmasından dolayı sık kontrole geliyorum ve bebekte sıkıntı yapmaya başlamış doktor riske atmak istemedi yatışım yapıldı açıklık vs belirtim yok normal doğum deneyeceğiz dualarınıza talibiz kızımla

girlinred canım rahim yavaş yavaş küçülürmüş doğum kursunda bahsettiler. Normalde yaklaşık yumruğumuz kadar olan rahmimiz bebekle birlikte 11 katına çıkıyormuş. Doğumdan 1 hafta sonra 4-5 aylık hamile kadar oluyormuş. Zamanla da eski haline dönüyormuş. Daha çok zamanın var toparlanmak için. Bu arada ben doğumdan sonra hemen takarım diye korse araştırıyordum hatta karar da vermiştim marka modeline. Ama yine doğum koçu korse takmayın dedi ve kafam karıştı. Karın kaslarını sabitlediği için geri toparlanmanın zorlaştığını söyledi.

Ben sleepy aldım üstünde yeni doganlar için yazıyodu ama ıslak mendil kullanma ilk doğduğunda diyolar bakıcam ona göre de bişey alcam
İlk günler pamuk kulan yada yıka 1 ay 40 gün sonra islak mendile gecersin. Ama ben hastanedeyken bezini hemşire değişirdi sadıce o zaman islak mendil kulandik ondan sonra ya pamuk islatım yada yıkadık 40 cıkdıkdan sonrada komple islak mendile gecdim arada yine yıkadım. Ama cok markaya takmadım parfümsüz olması yetiyordu bana.

Sağlıkla gelsin mis kokulun

Doğum hikayemı sizlerle paylaşayım kızlar :) kontrol zmnim glmisti ablamla doktora gttik bi gun once evi temizletmistim aksam bacak aralarm kasiklarim çok ağrıdı yürürken zorlaniodum ve enerjim sıfırdı esime ben hiç iyi degilim dedigimi hatrliorum nese bi gün sonraya dönelim önce ablama gittim orda bi güzel kahvlti yptim sonra hastaneye gttik önce nstye grdim bi gariplik olduğunu anladim cocuk yerinde durmuo surekli karnım inio kalkio sanciya bir baktık 80 é çıkmış hemşire gldi kağıda baktı sizin doğum tarihiniz ne zmn falan demeye başladı ama suratında değişik bi ifade dedim ayın 1 ı gibi olabilir pek öyle gorunmuo dedi güldü bayagi sancı cekiosunuz şu anda dedi sonra sizi biraz nstde tutalım dedi 15 dk daha tuttu yine gldi yine sanci tavan bı 10 dk daha tuttular ben oldum tabi bi panik dr unuz sizi beklio dedi içeri grdim DR kağıda bir baktı tugba hnm çok ciddi sancı var ve çok düzenli dedi en son ne zmn yemek yediniz demezmi bn direk nasıl yani dedim dr gülerek doğum başlamış bebek gelio dedi hemen ultrasona aldı bebek kanala girmiş heran suyun gelebilir yatisini ypioruz dedi herkese hbr ver dedi. Ablamla şok bi şekilde eşime aileme hbr verdik esim telefonda aglamaya basladi bnde kötü oldum hemen esyalarimi gtirdiler aksam 5 buçuk ta doğuma grdim kizimdan ayrilmak çook zor oldu bu sefer ağladi biraz arkamdan genel anesteziden sonrası ztn biliosunuz oglusum dogdu Allah a çok şükür mis kokulum benim Allah herkese nasip etsin. bu arada dr ultrasona soktugunda bebek 3.400 51 cm demişti tabi benim oğlan 3.940 53 cm dogdu megerse kanala girmiş sikismis boyu kilosu yanlış çıkmış ultrasonda dr oyle soyledi. Sata gore 37+4 ultrasona göre 39 haftalik doğum oldu. Biraz uzun oldu ama bizim hikayemiz böyle :)

Hala 8 hareketinin nasıl yapıldığını çözemedim dermişim amin

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin darısı başımıza
2 gün bakmadım ama 8 dir gidiyor. Nedir bu 8? Neden yapılır? Bir de sonsuz işareti gibi yatayda mı bu 8? Yoksa düşey mi? Aydınlatın beni de

Tzadkiel ayy hikayenin güzelliği
hiç üzmeden gelmiş bebeğin çok sevindim
ağrı eşiğin yüksek demek ki ağrıları pek hissetmediğine göre :)

kızınla ayrılığınız böyle tatlı sebepten olsun o anki duygusallıkta normaldir ağlamanız :) Eşine de maşallahh

Merhaba güzel anneler yeni doğum yapan arkadaslar hangi marka ıslak mendil kullandı acaba ben ilk etapta kullanmak icin alt temizleme pamuğu aldım sonrasında unibaby pembe olanindan alayım diyorum tavsiyeleriniz varmı acaba
Ben dayanabildiğim yere kadar pamuk ya da pamuklu kumaş kullanmayı düşünüyorum. Kendimde bile ıslak mendil kullanmaktan hoşlanmazken çocuğa kullanmayı hiç istemiyorum

Kan dolaşımının en iyi olduğu pozisyon sol yanmış canım. Ondan ısrarla öneriyorlar. ben de yan yatarak uyumaya çalışıyorum ama kalktığımda sırt üstü ya da daha vahimi yüz üstü uyanıyorum

Ben pek anlamıyorum ama bende nts ye girdiğimde kasılma çıkmıştı ama ben hiçbirşey hissetmiyorum dedim olabilir dedi
Benim de 77 yi gördüğü oldu nst deki kasılmaların ama hiçbir şey hissetmiyorum. Herkesin acı eşiği farklı olduğu için herkes farklı algılıyor sanırım

Kolaylıkla, sağlıkla gelsin inşallah.

Maşallah çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…