2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim imkanın varsa bir nst cekdir acilde.

Ayy allahim nasill güldüm yaaa

Merhaba , suan kaç kılo bebıs ben 38+2 deyım 3600 olmuş kılosu kasılmalar çok az cıkıyor. Kafa capı dahil 1 hafta önde bebiş herseyıyle. Bende korkuyorum haftaya gelmezse sanırım sezeryana dönecek

Hayırlı olsun canım , Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Cnm sanada hayırlı olsun sağlıkla büyüt güzel oğlunu Nasılsıniz agrin sizin varmı ? Emiyormu paşa?
Agrilarim var biraz dikis yerinde canim oglusum dogdugu ilk saniyeden beri meme delisi yara icinde kaldi emzirirken cok zorlaniyorum ama 7/24 meme istiyo emmesede ustunde uyumayi seviyo. Birde cok fazla gazi var

Zor mu ikizlerle hayat hep merak etmişimdir :) herkes perişan oluyor anne diyor doğrumu gerçekten?
Ya sütüm olmadığı için sanırım çocuklar 9-10 dk emiyor isyana başlıyor bakıyorum süt bitmiş mamasını yapıyor ev ahalisi o sırada öbürü emiyor sonra ına mama 2.5 saat uyuyorlar sonra tekrar
Mama içirmek için herkes yarışta kv kp kızkardeşim eşim bana bırakmıyorlar sen dinlen diyorlar ki kişi sayısı da azalsın :)) bende dinleniyorum gece nöbeti vende gece doya doya sevip besliyorum bebeklerimi yalnız olsam zor olurdu elbet

Çok normal. Benm kızım da senin haftalarndayken çok hareketliydi. Azalcğı yerde artıyo şimdi de. Bi sıkıntı yok çok şükür. Sennki de hareketli bi bebiş demkki:)
Normalde çok sakin aslında cnm ama bugün bu hareketleri korkutuyo beni. Şiddeti arttığı da rahimede baskı yapıyo. Bebeğim en son ters duruyodu. Acaba bu dönme çabaları olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…