2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

planli olunca oyle cokta heyecani olmuyormus benim onumde kontrolde kalmadi :) su sanci bekliyorum yoksa 8 nde kuzu kuzu gitcem ama ben birazda atraksiyon arıyorum galiba :) :)

interiorarchitect cnm sende durumlar nasıl doğum yapmadın demı sezeryan demişlerdi girer girmez aklıma sen geldın
Canimm daha dogum yapmadim ama dogursam hic fena olmaz :) hareketlerim oyle kisitlandi ki pazartesi gunki bekleme fikrimle celisir hale geldim :) su sanci bi sey gelse de dogursam diyorum :) pazar günü ogluma dogum gunu yapcam aksam. Pazartesi sabahı dogursam iyi olurdu :) sen nasilsin canim iznin baslamadi daha dimi

selamlaarr :) bugün bizim de dörtbuçukta randevumuz var. bakalım minik kızçe büyümüş mü azıcık daha. zamanı da az kaldı...

doğuran oldumu bilmiyorum, olduysa hayırlı olsun, yaşı uzun olsun bebişlerimizin... sıcakta ter dökmekten, hiçbirşey yapasım da yok.... foruma bile giremedim bugün doğrudüzgün :/ sizde ne var ne yok

Bende oyleyim birde cok terliyorum su icindeyim kiyafet degistirmekteen dus almaktan yoruluyorum

Duşa girip çık bir de saç kurut günde en az 2 kere yemin ediyorum duştan tiksindim. Bir tencere yemek yaptım su içindeyim şimdi. Allah yardımcımız olsun.

Tabikide şaka yapıyor şancı 0 çıktı nts de :)

Kizlar iyiyim cok sukur bebegimiz dunyaya geldi herkese cok tesekkur ederim
Hadi gözün aydın canım
Hayırlı evlat olsun inşallah
Spinal mi oldu sezaryenin?
Ağrın sızın çok var mı?
Çabucak toparlanırsın bol bol da sütün olur inşallah canım
Öpüyorum kuzunu

Aynen canim 2 adim atip 1lt su atiyoruk

Kizlar nasilsini? Size bir sorum olacak. Benim sezeryan tarihim 10 agustos (39+0). Sizce sutum gelecek mi, sezeryan oldugu icin ve bir hafta once oldugu icin, cok kafama takildi acaba sutum gelecek mi diye?
Aynı haftada sezeryan oldum. Geldi sütüm. Ama hiç düşünmedim sütüm gelecek mi diye, ailede o tarz bir hikaye hatırlamıyordum çünkü Halbuki varmış ama cehalet hakkaten mutluluk. Gelecek kuzum seninde hiç takma kafanaaa

Kızlar fikrinize ihtiyacım var
Diyelim ki son yıllarda çok konulan bi isim var örneğin Emir,Eymen,Ömer gibi ama ailede mahallede arkadaş vs. Hiç bir yakınınızda bu isim yok.Çocuğunuza bu ismi verirmisiniz son yıllarda çok konduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…