- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
- 148
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #63.401
Canim 1 ayda sadece 100 gr aldi ve saat basi emiyorMeme reddi biberonla vermesen bile 3. Ay civari yasayacaksin zaten. Avent anne gogsune en yakin biberon olarak geciyor yakin olmasi red icin en buyuk sebep aslinda. Biberon emzik kullanip emen bebekler oldugu gibi hic kullanmadigi halde meme reddi yasayan bebeklerde var. Vermek istiyorsan ver biberonla olduki meme reddi yasadin iki kez yasamis ve aşmış biri olarak ben yine buradayim elimden gelen yardimi yaparim. Ama nacizane tavsiye gunde 3-4 kez mama cok mama verdigin her ogun sutunu azaltiyorsun. Neden sutun evladina yaramasin boyle birsey ve mantigi yok her annenin sutu evladina yarar ve oyle bir mucize ki agzindaki salyadan neye ihtiyaci varsa ona gore sekillenip uretilir hal boyleyken saatsiz gece gunduz emzirmek lazim.
Iyi gidiyor canim minnosum gùndùzleei iyi ma geceleri uyumuyo annesine naz yapiyo sanirimFtm41 nasıl gidiyor annelik canim
Aldigi kiloyu kuvezden cikis kilosuyla hesapliyorsunuz degilmi dogum kilosuyla değil. Birde her emzirmede meme hangisini veriyorsun blok emzirme yapmiyorsundur umarim yani sagi verdiysen tekrar sagdan baslama solu ver. Her emzirmede meme degistir. Bu sekilde onsut ve yagli yut ayrismamis olur kilo aldiran kismi hkismi her seferinde verebilmis olursun. Sagim yapiyordun diye biliyorum sagdigin sutleri vermiyormusun?Canim 1 ayda sadece 100 gr aldi ve saat basi emiyor
O yuzden mamaya gectik 30 ml günde 3 kez bazen 4 kez veriyorum ve 1 hafta olmadi 300 gr almis
Ayrica soyle yiyor once emiyor uzun sure hala huysuz ve uykuya dalamıyorsa veriyorum ardindan tekrar emiyor
Canim bu mubarek gùnde rabbim senin ve kuzunun yar ve yardimcisi olsun insallah hayirli ve saglikli bir sekilde kucagina alirsin minik kuzunu dualarim seninleKizlar duaniza talibim kuzuyu unutmayin insallah Allah ve hepimizin yar ve yardimcisi olsun. @Ftmnrbrhn ayni gunuz bak canim
Hayırlı haberlerle gel,sağlıkla sıhhatle kolay bir doğum olsun inşallahGunaydin guzel anneler dualarinizda unutmayin bugun sezeryan olucam.
Benimde öyle oldu canım belim çok agrıdı ve sertleşti hep karnım hala geçmedi sertleşme birazdan gidicez bizde kontrole çok merak ediyorum ntsde şancı çıkacak mı
Sanırım sezaryen olacaksın bugünCanimmmm Allah kolaylik versin insallah sende bana dua et bende bugun dogururum insallah nstden herkese selamlar
Sağol canım benim ikinci doğum,dogurmak isteyenlere tavsiyem bolyürüyüş her gün sıcak dus bir kilo hurma da tam bitmisti :) gece iki buçukta hafif agrim başladı sıcak duşa girdim azcik suyum geldi üç buçuk da hastaneye geldik asansör den inerken ikinmam başladı doktorum Allah razı olsun uçarak geldi 3:50 dede dogum oldu az kalsin hastane kayitlarina asansör de doğum yaptı diye geçecektim.3850 kg doğdu oğlum, darısı herkesin başına inşallah. @etka31112 ayni gün doğum yapmışız :)
Meme reddi her halükarda yaşayacaksın o dönemde senin kararlı olman çok önemliEmzirip mama desteği verenler ve eski anneler
Ben avent yavas akis biberon almistim denedim de ondan içerken emerek içiyor
Cok huysuz degilse kasikla veriyorum ama agzini kapatiyor yememek icin yada tutup kenarlardan sızdırıyor cok bilmis ufaklik
Biberonla versem meme reddi yasarmiyim onuda emerek ictigi icin bilemedim
Benim de canım çok yanıyor artıkAyy artık kizim icime sigmiyor durusundan dolayi sanirim kafa kaburgada ayak alt tarafta Allahim yuvarlaniyorum bildigin:) esim dalga geciyor diyor ki bi de doktora daha bekleyemez miyiz diyorsun bu halde nasil 2 sene daha beklicektin diyo :) :) yok dedim valla dayanamiyorum ya cinar olmasaydi hic sorun degildi devirirdim totomu dinlenirdim gecerdi zaman e cinar var cocuk ilgi istiyor oyun istiyor yemek istiyor o yuzden 8 i iyi olmus :) :).
Zaten topik agustos gorunumlu temmuz annesi oldu bi biz kaldik iste orjinal :) :)
Canlar biz doktora geldik. Çok heyecanliyiz acaba kolumuz ile ilgili ne duyacagiz. Ne olursa olsun kabulumuz tabiki ama yine de güzel şeyler duymak isteriz :)) Dualarınızı eksik etmezseniz çok seviniriz
Bende oyleyim birde cok terliyorum su icindeyim kiyafet degistirmekteen dus almaktan yoruluyorumCaktirmiyorum canim inan su 3 gunki cilemden sonra gel dogur dese doktorum gidip dogururdum :) :) ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum araftayim :)
Büyüyorlar çok şükür haftada 140-170 gr arası aldılarBenim oglus baya firlatiyo ay kopuyorum oyle gorunce direk surata firlatiyo :) bugunleri konusmak cok guzel ya. Senin cimcimeler buyudumu biraz canim benim oglan 2665 gram dogdu bugun tarttik 2700 olmus cok mutlu oldum
Ayy kıyamamAyy benim zilloşlarda bıcıbıcıdan sonra havluya sarıyoruz ya hopp çiş :))) resmen bekliyorlar popoş havluya deydiği an foş :)))
37 giyerim normalde. Bir ay önce falan 38 terlik aldım. Şeritlerinden pofidik pofidik çıkıyor popaça ayaklarım, 39 a geldi sanırım sıra.Şu işten bir ayrılayım terlikten başka bir şey giymem zaten , gittim kendime 40 numara terlik aldım ayaklar fora
Canim sarilik yuzde baslayip vucuda iniyor. Sarilik dusmeye baslasa bile en son gozlerden atacaklar. Yani o gozlerdeki sarilik bi hafta 10 gun daha kalir gibi. Biz de yarin tekrar gidecez. Allahtan simdi sariliga bakmak icin ates olcer gibi cihaz cikmis cok sevindim. Ellerini delik desik etmeden bakiyorlar. Minik ellerine igne batirdiklarinda canindan can gidiyor gibi oluyor insam dayanamiyorBizimde yarin kontrolumuz var insallah düsüse gecmistir gözlerinde var daha ama sanki azaldi gibime geliyor. En kisa surede atlatiriz insallah
Topigin en cok konusanlari dogurunca muhabbetler de sut sarilik bez muhabbetine döndü degil mi :)
Niye gelmesin? 34 de sezeryanla bebeklerini kucagina alan ve emzirenvar aramizda neden bu endise ? Sut hormonu psikolojik olarak en cabuk inis cikis gosteren hormondur sen olumsuz dusunursen olumsuzlukla karsilasirsin. Ben 37+1 de sezeryan oldum kizimda ve hala emziriyorum sutum 2. Gun tam olarak indi.Kizlar nasilsini? Size bir sorum olacak. Benim sezeryan tarihim 10 agustos (39+0). Sizce sutum gelecek mi, sezeryan oldugu icin ve bir hafta once oldugu icin, cok kafama takildi acaba sutum gelecek mi diye?
Tabikide şaka yapıyor şancı 0 çıktı nts de :)Günaydın
Hayırlı cumalar herkese
Hayırlı haberlerle gel,sağlıkla sıhhatle kolay bir doğum olsun inşallah
Bakalım yine şaka mı yapıyor senin ki
Sanırım sezaryen olacaksın bugün
Allah yardımcın olsun canım
Güzel haberlerini bekliyoruz
Maşallah ne güzel bir doğum olmuş
Darısı doğuramayanların başına inşallah
Rabbim hayırlı evlat etsin kuzunu
Meme reddi her halükarda yaşayacaksın o dönemde senin kararlı olman çok önemli
İlk kızım emmedi aç kalacak diye bebek ne talep ederse onu verdim 5 ay emdi beni. Oğlumda 2 sene emzirdim çünkü erkek bebek memeyi çok seviyordu. Son numara zorla emdi mamayı da memeyi de istemeyerek emiyordu ama tosuncukdu. 11 aylıkken bıraktı beni ne yaptıysam meme almadı. Eliyle yemek yemeyi seviyordu o da. Her zaman diyorum her çocuk farklı doğuyor her çocuk anneyi farklı şekillendiriyor.
Emzirme sanatı diye bir grup var facede oraya bakabilirsin. Güzel öneriler var bu konularda.
Benim de canım çok yanıyor artık
Ben kızın neresi neremde onu bile anlayamıyorum
Eğilemiyorum bir de başağrım yine şiddetli yoklamaya başladı. Yarın kontrolüm bakalım ne diyecek. İnşallah tarih değişmez de 16 sında doğum olur.
En güzel haberleri alırsın canım inşallah
Bizi de haberdar et olur mu?
Gündem değişti biz hala aynı bizim oyuncuların oyunlarıyla uğraşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?