2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz doktordan çıktık 3.150 gr olmuşuz ama nts de hareket etmedi meyve suyu çikolata yedim yeni tekrar giricem kızlar sancımız utanmaz resmen 0 a yakın çıktı sabaha karşı tekrar uyudum gece olan şancı gitmişti bakalım nereye kadar böyle

Canim 1 ayda sadece 100 gr aldi ve saat basi emiyor
O yuzden mamaya gectik 30 ml günde 3 kez bazen 4 kez veriyorum ve 1 hafta olmadi 300 gr almis

Ayrica soyle yiyor once emiyor uzun sure hala huysuz ve uykuya dalamıyorsa veriyorum ardindan tekrar emiyor

39+0 günaydınlar Tyzeleri... Bizde bu gidişle 40li haftalara yelken açarız... Bugun dogum yapacaklarin allab yardımcsi olsun sağlıkla kucaklarina alsnlar ins... Bnmde bugun kontrolum var bugun bbugun bebisleri görmeye gidecek analar gzuel haberlerle dönerim döneriz ins... Son 1 haftadır sicktan geceleri uyuyamıyorum ağlama durumuna gliyorum bn hic boyle olmazdm.. bebegime bugun kavusmayi hayal ederkn kontrole gidiyorm bni smdiden dinlemiyor kereta

Aldigi kiloyu kuvezden cikis kilosuyla hesapliyorsunuz degilmi dogum kilosuyla değil. Birde her emzirmede meme hangisini veriyorsun blok emzirme yapmiyorsundur umarim yani sagi verdiysen tekrar sagdan baslama solu ver. Her emzirmede meme degistir. Bu sekilde onsut ve yagli yut ayrismamis olur kilo aldiran kismi hkismi her seferinde verebilmis olursun. Sagim yapiyordun diye biliyorum sagdigin sutleri vermiyormusun?

Günaydın
Hayırlı cumalar herkese

Gunaydin guzel anneler dualarinizda unutmayin bugun sezeryan olucam.
Hayırlı haberlerle gel,sağlıkla sıhhatle kolay bir doğum olsun inşallah

Benimde öyle oldu canım belim çok agrıdı ve sertleşti hep karnım hala geçmedi sertleşme birazdan gidicez bizde kontrole çok merak ediyorum ntsde şancı çıkacak mı

Bakalım yine şaka mı yapıyor senin ki

Canimmmm Allah kolaylik versin insallah sende bana dua et bende bugun dogururum insallah nstden herkese selamlar
Sanırım sezaryen olacaksın bugün
Allah yardımcın olsun canım
Güzel haberlerini bekliyoruz

Maşallah ne güzel bir doğum olmuş
Darısı doğuramayanların başına inşallah
Rabbim hayırlı evlat etsin kuzunu

Meme reddi her halükarda yaşayacaksın o dönemde senin kararlı olman çok önemli
İlk kızım emmedi aç kalacak diye bebek ne talep ederse onu verdim 5 ay emdi beni. Oğlumda 2 sene emzirdim çünkü erkek bebek memeyi çok seviyordu. Son numara zorla emdi mamayı da memeyi de istemeyerek emiyordu ama tosuncukdu. 11 aylıkken bıraktı beni ne yaptıysam meme almadı. Eliyle yemek yemeyi seviyordu o da. Her zaman diyorum her çocuk farklı doğuyor her çocuk anneyi farklı şekillendiriyor.
Emzirme sanatı diye bir grup var facede oraya bakabilirsin. Güzel öneriler var bu konularda.

Benim de canım çok yanıyor artık
Ben kızın neresi neremde onu bile anlayamıyorum
Eğilemiyorum bir de başağrım yine şiddetli yoklamaya başladı. Yarın kontrolüm bakalım ne diyecek. İnşallah tarih değişmez de 16 sında doğum olur.

Canlar biz doktora geldik. Çok heyecanliyiz acaba kolumuz ile ilgili ne duyacagiz. Ne olursa olsun kabulumuz tabiki ama yine de güzel şeyler duymak isteriz :)) Dualarınızı eksik etmezseniz çok seviniriz

En güzel haberleri alırsın canım inşallah
Bizi de haberdar et olur mu?

Caktirmiyorum canim inan su 3 gunki cilemden sonra gel dogur dese doktorum gidip dogururdum :) :) ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum araftayim :)
Bende oyleyim birde cok terliyorum su icindeyim kiyafet degistirmekteen dus almaktan yoruluyorum

Selam kızlar doğumuma 10gun kaldı içimde hem heyecan hemde tuaf bir korku var bu ikinci sezeryanim ilkinde doğum baslamisti gün verilmemişti bunda gün yaklaştıkça bir tuhaf oluyorum sizdede ikinci kez sezeryan olunca böyle duygular mevcutmu acaba

Bizimde yarin kontrolumuz var insallah düsüse gecmistir gözlerinde var daha ama sanki azaldi gibime geliyor. En kisa surede atlatiriz insallah
Canim sarilik yuzde baslayip vucuda iniyor. Sarilik dusmeye baslasa bile en son gozlerden atacaklar. Yani o gozlerdeki sarilik bi hafta 10 gun daha kalir gibi. Biz de yarin tekrar gidecez. Allahtan simdi sariliga bakmak icin ates olcer gibi cihaz cikmis cok sevindim. Ellerini delik desik etmeden bakiyorlar. Minik ellerine igne batirdiklarinda canindan can gidiyor gibi oluyor insam dayanamiyor

Kizlar nasilsini? Size bir sorum olacak. Benim sezeryan tarihim 10 agustos (39+0). Sizce sutum gelecek mi, sezeryan oldugu icin ve bir hafta once oldugu icin, cok kafama takildi acaba sutum gelecek mi diye?

Kizlar nasilsini? Size bir sorum olacak. Benim sezeryan tarihim 10 agustos (39+0). Sizce sutum gelecek mi, sezeryan oldugu icin ve bir hafta once oldugu icin, cok kafama takildi acaba sutum gelecek mi diye?
Niye gelmesin? 34 de sezeryanla bebeklerini kucagina alan ve emzirenvar aramizda neden bu endise ? Sut hormonu psikolojik olarak en cabuk inis cikis gosteren hormondur sen olumsuz dusunursen olumsuzlukla karsilasirsin. Ben 37+1 de sezeryan oldum kizimda ve hala emziriyorum sutum 2. Gun tam olarak indi.

Reactions: D-E
Tabikide şaka yapıyor şancı 0 çıktı nts de :)

P Poouh yok anacim biz doğuramicaz... Millet baska konulara geçti. Biz hâlâ bekliyoz
Gündem değişti biz hala aynı bizim oyuncuların oyunlarıyla uğraşıyoruz bayram yaklaşıyor artık doğsun nolur ya nolur oğlum diye yalvarıyorum her gece yatmadan dualarım nolur doguruyum allahım oldu artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…