2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben içime sindikten sonra kimde olursa olsun ismi koyarım. Benim çocuğum olacak sonuçta. En çok benim içime sinmesi lazım.

bendeki takıntı tanıdığım kimsede olmaması
o bu şekilde tanımam yeterli
popüler bi isim olabilir olmasın kimsede yeter

Amiiinn canım

iyiyiz canım göbeğimiz 17 günlükken düştü ablamız da alıştı bebeğe sürekli oyun buluyo onla ilgili sen nasılsın hazırlıkların bitti mi
Masallah buyuyor pasa :) aferin kuzuma benim kizlar daha akilli oluyor kardes konusunda galiba insallah oglumda oyle olurda cok zorluk yaratmaz.
Hazirliklar bitti canim 8 ne gun verdi doktorumuz bi yandan dayanamiyorum hantallastim bi yandan da icim istemiyor kafam allak bullak :) ama kuzu kuzuda gitcem yani oyle gorunuyor :)

T TubaSude Biz bugün deyim yerinde ise yeniden doğmuş gibi olduk. Doktor bizi çok rahatlattı. Hatta Tokattaki doktorumuza görüş bildiren bir rapor yazdı. Bu raporda sol kolun hiç sekelsiz iyilesecegini yazmış. Bize de kontrol için Tokattan buralara yorulmayin eğer kol ile ilgili 140 146 günlerde hareket kısıtlaması sezerseniz haberleselim dedi. İnşallah o günlerde benim savaşçı Beboşum sol kolunu tam kapasite kullanıyor olacak. Buna inancımız tam :))))

Selam minnoşumun teyzoşlari biz kontrolden geldik kizçem 3 350 kg olmuş salidan buyana 150 gram almis doktor gayet iyi dedi kalca cikikligi kontrolü yapti herşeyi iyiymiş sariligimizda normalmiş işitme testindende gectik bizden bukadar sizler neler yapiyorsunuz canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…