2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Al bnden de o kadar yatarkn diyorum oglum bi bi macera yasat gece hasteneyw gidelkm ama yokk

37 giyerim normalde. Bir ay önce falan 38 terlik aldım. Şeritlerinden pofidik pofidik çıkıyor popaça ayaklarım, 39 a geldi sanırım sıra.
Güler misin ağlar mısın ben normalde 38 39 giyerim aslında bir kaç ayakkabı dışında hala hepsini giyiyorum ama akşama doğru bir gün bir ayakkabım bom diye patlatacak diye çok korkuyorum son 1,5 gün direnin ayaklar

Ciktim dr.dan 3100 kilo arti eksi 100 kilo degsir takma dedi. Kafasi hala kanala grmemis dogum zmni girer dedi... Bu gidisle 40 tamamlar dedkm hersey normal gözüküyor birsey diyemm dedi. 39+0 bugün nst gayet normal. Bu cocuck bayrama gelecek haftaya bidaha konrtole gidicem ins dogum yaparimda gerek kalmaz

Sagim yapmiyorim canim saat basi emiyor çünkü tekrar saagim yapmadım o yuzden
Evet kuvezden cikis kilosuna gore
Meme vermem değişiyor memenin birine krem vs surduysem digerini veriyorum
Yada son verdiğimden başlıyorum

Tesekkur ederim canim

Iyi gidiyor canim minnosum gùndùzleei iyi ma geceleri uyumuyo annesine naz yapiyo sanirim
Annesinin karnindayken belliydi gececi olacagi :) ana kiz birlikte az mi nöbet tuttunuz :)
Hadi yarin insallah guzel haberlerle gelirsin canim. Son haftalar gercekten cok zorluyor ben oglumda bugun gibiydi dogum yaptim 37+5 cuma gunuydu 5 agustos :) o yuzden daha fazlasina sabretmeyi bilmiyorum öğrencem ama 8 ini saymasak 4 gun daha sabrettim mi bitiyor asil survivor o zaman basliyorda hadi bakalim :)
Bende oyleyim birde cok terliyorum su icindeyim kiyafet degistirmekteen dus almaktan yoruluyorum
Ayni ayni bende oyle iki harekete 1 lt su atıyor vucudum

Ben 5 de kontrole gidiyorum eşim bugun soyleyelimde alsin bebegi diyor :) dursun az daha dedim ama icimdende aslinda ne guzel olur gun sayma saat sayma stresi olmaz son gece saga sola donup uykusuzda kalmis olmam diyorum kontrole gidip doguma girenlere imreniyorum acikcasi :)

Kizlar nasilsini? Size bir sorum olacak. Benim sezeryan tarihim 10 agustos (39+0). Sizce sutum gelecek mi, sezeryan oldugu icin ve bir hafta once oldugu icin, cok kafama takildi acaba sutum gelecek mi diye?
Bir hafta önce değil ki tam haftası 9 ayı doldurup onuncu aya girmiş oluyosun 39 da. 37 haftalık olduktan sonra artık bebek dünyaya gelmeye hazır oluyor doğurduğunda da sezeryan da olsa sütün gelicek az gelirsede korkma ilk gün olabiliyomus bir kaç güne cogalacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…