2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah barekallah
Çok sevindim
İnşallah herşey çok daha güzel olacak
Rabbim korusun minik kuzunu
Ara ara sadaka çıkarmak lazım inşallah tüm belalardan korusun bizi ,Rabbim’e emanet yaşıyoruz.
Öpüyorum küçük kuşumu

Ne güzel bir haber bu. Çok ama çook sevindim canım gözünüz aydın olsun.

şu msj beni düne götürdü benim bebeğimde de sarılık var kesin ölçü için elinden kan aldılar onu bırakın benden alın diyecektim az daha o derece içim gitti

hadi hayırlısı cnm inşallah senınde güzel haberlerini almamıza az kaldı bende yarın iş yerinde son günüm pazartesi çalışamaz raporu alıp vericem bizimkıde en geç 14 agustosa suyumuzdan dolayı alınacak belkıde daha erken 37 haftalarda yanı cnm

Sekeri olan anneler ; bir bakın
bi konuda dahiliye doktoru kafamı çok karıştırdı, haliyle moralim de bozuldu, konu şeker yüklemesi, benim yüklemem tokluk sınırda çıkmıştı 140. Kadın Doğum doktorum diyetisyene vs yönlendirmedi beni. Herhangi bir takip te gerekli görmedi sadece yediklerine dikkat et demişti, ben yinede tedbir amaçlı her ay açlık tokluk baktırıyorum devlet hastanesinde, özel de de iki kez hemoglobin tahlili yaptırdım uç aylık değer olan. Sonuçlarım hep normal çıktı. Dün gittiğim dahiliye doktorundan yine Doğum öncesi son açlık tokluk tahlil istedim neden istediğimi sordu anlattım, beni diyetisyene yönlendirdi direk, ve ikinci yüklemenin olması gerekiyordu vs vs dedi ve kafamı karıştırdı şurda dogumuma ne kadar kaldı ki ne faydası olucak diyetisyenin ?birde sıkıntı olsaydi yaptırdığım tahlillerin birinde en azindan çıkmazmıydi? Yüzdük kuyruğuna geldik, şimdi ben tahlillerim normal diye diyet yApmadim hiç. İçime
Korku düşürdü ne yapmalıyım sekeri olan anneler ? Bi fikir verin lütfen. 10 gün kalmış dogumuma moralimi. Bozdu

10 gün kalmış artık ye iç canım. Neredeyse doğacak bebek zaten, diyetisyen ne alaka. Ben boşveer derim

nisanbu gözünüz aydın canim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bulasiksuyu canim çok sevindim ne güzel haber masallah kuzuya daha da iyi olacak senin gibi güçlü kuvvetli ve her zaman pozitif enerjisini buradan bile bize hissettirebilen bi annesi var bu yonden seni ayrıca takdir ediyorum, her okuyuşumda pozitif düşüncesi ve güvenini hissediyorum canim bizlerde senin Sevincini en yakından paylaşabiliyoruz..

10 gün kalmış artık ye iç canım. Neredeyse doğacak bebek zaten, diyetisyen ne alaka. Ben boşveer derim

Bende öyle dedim Ama doktor öyle bi korkuttu ki beni, bu zamana kadar yedim içtim zaten yanlış mi yaptım diyorum, birde bana bebeğin gelişimini vs sordu herşeyi normal dedim, olsa tahlillerimin birinde bile cikmazmiydi diyorum ben bilemem diyor
Bu saatten sonra diyet yapmam zaten Ama beni tedirgin ettigiyle kaldı Doğuma 10 kala

Bence gecmise yonelik dusunmeyin hic, bilmenin yolu yok, zaten yapacak birsey de yok. Ama kendi doktorunuz da yediklerine dikkat et demis, bu doktor da diyetisyene yonlendirdigine gore, sekeri yukselten seyler az cok belli. Olcum filan yapmadan ama sekerli, unlu, nisastali yiyeceklerden, meyvelerden filan kacinabilirsiniz. Zaten az bir zaman kalmis, dogum oncesi seker yuksek seyrederse, bebek fazla insulin salgilamaya alistigi icin, dogdugunda sekeri aniden dusuyor vb. Bunu sizi tedirgin etmek icin yazmiyorum, tek yapilacak sey son gunlerde biraz dikkat edip protein, sebze, findik fistik vb beslenip onlem almak olur.

Valla az sabretsin ayaklar da. Mümkünse doğumdan sonra da hemen eski numaraya dönsünler, bir sürü ayakkabıya yazık olmasın. Daha alıp giyemediğim ayakkabım bile vardı

Canım dik dur ayakta, kollarını uzatarak ileri çömel kalk çömel kalk. Bir de sırtını duvara dayayarak aynı hateketi yapabildiğin kadar yap. Yapayım dedim zorlandım yaa

Hic takilma canim 10 gun icin bebegin zaten seker olsa iri bebek olurdu gelisimi normal diyorsun
Sorun olsa oncedrn olurdu ki 140 yuksek degil yuklemede 157 cikmisti sınırda demisti dr ben diyete baslamistim

Insallah canim. Sende artik dinlen biraz bari bebis gelene kadar.sukur 36 sini gecmis olacak canim erken olmuyor yinede. Gelisimi nasil peki kuzunun

Tedirginlik var zaten ama bilmem gereken varsa söylemeniz benim icin daha iyi.. doktorum dikkat et demişti ama tAhlillerim normal çıkıyordu önceden şeker sorunum yoktu diyetisyene de yönlendirmediği icin kendi basıma dikkat edemedim açıkcası hergun hamur işi tatli yiyen biri değilim ama bazi gunler üste üste geldiğide oldu, gece acıkıp Poğaça yendiğimde.
Ama anlamadığım şey şu ; en son tokluk şekerini verdiğim gün kahvaltıda 3 tane pogaca yedim yağlı, buna rağmen 127 çıkmıştı
Olsa yükseltmezmi o gün yediklerim, açlık hep 80 yada 79 çıkıyor zaten.

Ben yinede uzak duracağım bu 10 gün en azindan tAtli ve undan

Hic takilma canim 10 gun icin bebegin zaten seker olsa iri bebek olurdu gelisimi normal diyorsun
Sorun olsa oncedrn olurdu ki 140 yuksek degil yuklemede 157 cikmisti sınırda demisti dr ben diyete baslamistim
Salı günü 3090gr di bebeğim. 36+4 te. Doktorum herşeyin yolunda olduğunu söylüyor devamlı. Hatta ben geçen kontrolde gittiğimde 1 haftada 150 gr almıştı üzülmüştüm az aldı diye bu hafta gittiğimde biraz fazla almış sadece. Ama haftasına göre iyi dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…