Sekeri olan anneler ; bir bakın
bi konuda dahiliye doktoru kafamı çok karıştırdı, haliyle moralim de bozuldu, konu şeker yüklemesi, benim yüklemem tokluk sınırda çıkmıştı 140. Kadın Doğum doktorum diyetisyene vs yönlendirmedi beni. Herhangi bir takip te gerekli görmedi sadece yediklerine dikkat et demişti, ben yinede tedbir amaçlı her ay açlık tokluk baktırıyorum devlet hastanesinde, özel de de iki kez hemoglobin tahlili yaptırdım uç aylık değer olan. Sonuçlarım hep normal çıktı. Dün gittiğim dahiliye doktorundan yine Doğum öncesi son açlık tokluk tahlil istedim neden istediğimi sordu anlattım, beni diyetisyene yönlendirdi direk, ve ikinci yüklemenin olması gerekiyordu vs vs dedi ve kafamı karıştırdı
şurda dogumuma ne kadar kaldı ki ne faydası olucak diyetisyenin ?birde sıkıntı olsaydi yaptırdığım tahlillerin birinde en azindan çıkmazmıydi? Yüzdük kuyruğuna geldik, şimdi ben tahlillerim normal diye diyet yApmadim hiç. İçime
Korku düşürdü ne yapmalıyım sekeri olan anneler ? Bi fikir verin lütfen. 10 gün kalmış dogumuma moralimi. Bozdu