2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Minik kuzular gözün aydin canım allah analı babalı buyutsun.

Kizlar suyum azalmis yatis verdiler dua edin bir an once.acilmam olsun da doguriyim

Allah kolay doğum nasıp etsın sağlıkla al bebeğni kucağna.
Sezaryanmi olucaksın?

Ne güzel herkes tek tek kavuşuyor bebeğne darısı biz bekleyenlerin başına.inşallah.

Ben hastaneyle yenidoğan sünneti konuşmuştum canım. Eşim çıldırdı da çıldırdı en az 3 yaştyaşta yaptırırız diyor. Ama ilk yumuşata bildiğim zaman yaptıracağım.
Benimkide ayni tepkiyi verdi cocuk bi kendine gelsin ne acelemiz var dedi hayirlisi artik ne yapalim

Serklaj olmuştum ben rahim ağzında dikiş vardı onu aldı doktorum bazı yerlerde dikişle et kaynaşmış o kısmı alamadı, riske de atmak istemedi sezeryan sırasında kalanı alacak :)
Serklaj sezeryan dogumda dogum sirasinda aliniyor neden oncesinde alma geregi duydu acaba? Normal dogum planlaniyordu da bu yuzden sezeryana mı dondu?

canım sabrın azalır da bekleyemessen suyun falan gelip gider kavuşursun inşallah yavruna

Benim oglan 2665 gram dogdu 2 hafta erken dogdu ama yerin dar olmasindan kaynakli kucuk dogdu ilk 2 gun yavrumu yalnis emzirmeden kaynakli cok az sut almis ve 200 gram birden kaybedince panik olduk sonra emzirme terapisi gorduk ve cok sukur dogru emzirme pozisyonlariyla oglum guzelce emdi ve bugunki kontrolumuzde 2730 gram olmus 3 kiloya dogru gidiyoruz cok sukur evde bende dartiyorum gunluk 30 gram aliyor ve buda cok iyiymis mutlu oldum cok. İnsallah kuzucuklar 2 aya cok guzel toparlayacaklar.

Burda herkes 2 aylikken yaptirmis ve cok memnun kalmislar ama benim esim oglan ufak dogdugu icin istemedi bizim sunnet isi kaldi anlayacagin

Bak sen yaramazaaa benim oglanda actigimizda altinin hava almasina bayiliyo yalniz popodan ates ölcmeye gelince iş kiyametler kopuyo :) esim oglan ufak diye istemiyo sunneti canim malesef bizimki ertelendi gibi ikna edemiyorum

41+1 den merhaba ben hala burdayım doğuramayan bir hamiş olarak.
Canim nolursun artik su kv ve kocani ikna et dra git suni sancimi veriyolar sezeryanami aliyorlar dogurtsunlar cocugu yazik yaaaa cok uzuluyorum ben sana bak 41 hafta tasimissin bu gune gelmis Allah korusun birsey olursa o vebalin altindan kimse cikamaz. Kendi sagligin vede bebegin sagligi icin nolur git doktora ya

Burda herkes 2 aylikken yaptirmis ve cok memnun kalmislar ama benim esim oglan ufak dogdugu icin istemedi bizim sunnet isi kaldi anlayacagin
Benim eşim düşündü Allah’tan onlar istemiyorsa yapacak bişey yok bazen onlar özellikle farkında olsun hatırlasın istiyor

Bence sat bilmediği için arkadas doktorun ilk zaman dediği haftaya göre hesap yapıyolar ki anlattgna göre doktorlarda hastane de iyi değil

Yani belki de 41 degılde 39 da suan. Benım aklıma gelen bu. Ama sonçta risk hepsi

Benim eşim düşündü Allah’tan onlar istemiyorsa yapacak bişey yok bazen onlar özellikle farkında olsun hatırlasın istiyor

Hayatımda yaptığım en büyük hata kocamı ve annesini dinleyerek sünnet yaptırmamak oldu. Kardeşim 1 aylık yaptırdı anında iyileşti gitti ağlamadı bile çocuk.
Ben 8 yaşında yaptırdım neymiş şanı şöhreti olsunmuş çocuk herşeyi bilsinmiş. Resmen kabustu. Kanaması çok oldu zaten korkuyordu sürekli mızmız haldeydi. İyileşmesi 1 ayı geçti ödem oldu. Burnumdan geldi.
Bu hamileliğimde cinsiyeti öğrenmeden hepsine resti çekmiştim erkek olursa taburcu olmadan sünneti de yaptırıcam diye. Aklı olan 2 ayı geçmeden yaptırır sünnetini.

Maşallah canim haberler cok guzel

Benım yeğenime de okula basladıgı seneydi sanırım yaptırdılar

Günlerce nazını cektık yani mutlaka agrısı da oluyodur da cok uzun sürdü

Selam kızlar. Hatırlıyorsanız benim erken doğum riskim vardı. 35+5 olduk bugün. Sabahtan beri adet olcakmışım gibi sancım var. En yoğun ağrıyı üst karın bölgemde yaşıyorum. Ayağa kalktığımda kasığımda ağrı oluyor ve zor yürüyorum. Sırtımın sütyene denk gelen kısmındada yoğun bi ağrım var. Eşimi bekliyorum işteb gelince doktora gidicez. Ama doğum yapan arkadaşlar bilir. Bunlar doğum belirtisi mi. Yoksa normal gün ağrılarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…