- 9 Kasım 2014
- 338
- 212
- 103
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #63.541
Serklaj sezeryan dogumda dogum sirasinda aliniyor neden oncesinde alma geregi duydu acaba? Normal dogum planlaniyordu da bu yuzden sezeryana mı dondu?
Evet valla cok guzel bir alet 1 dakikada bakiyorlar hemen guzel zamanda dogurduk sukur igne yapilirken insanin ici yaniyoCanim sarilik yuzde baslayip vucuda iniyor. Sarilik dusmeye baslasa bile en son gozlerden atacaklar. Yani o gozlerdeki sarilik bi hafta 10 gun daha kalir gibi. Biz de yarin tekrar gidecez. Allahtan simdi sariliga bakmak icin ates olcer gibi cihaz cikmis cok sevindim. Ellerini delik desik etmeden bakiyorlar. Minik ellerine igne batirdiklarinda canindan can gidiyor gibi oluyor insam dayanamiyor
Yok canım normal cok kolay oldu çok şükür, bebiş de iyi siz kidemli oldunuz :)Oyy masallah canim saglikla buyut ins.nasilkolay oldu mu? Sezeryan mitdi srnin.bebis nasil
Canım bizde 36.hafta kontrolumuz de aynı kilodaydik bizde doğumu 37+5te yaptiricak günlerimiz yakinmis hayırlısıyla bebegimize kavusalim insdün kontrole gittim arkadaşlar en geç 37+5 gibi doğacak bebeğim daha öncede alabılırmıs 36 haftalık 3200 olmus kğ su yumuz yetti yere kadar dayanıyoruz abbım herkese güzel doğumlar nasip etsin inşallah
Haha aynen , eşimin de yüreğine iner onları giyemezsemValla az sabretsin ayaklar da. Mümkünse doğumdan sonra da hemen eski numaraya dönsünler, bir sürü ayakkabıya yazık olmasın. Daha alıp giyemediğim ayakkabım bile vardı
Ay sen ne kadar tatlışsın. Rabbim esirgesin Maşallah Süphan allah kuzucuğum sanaEki Görüntüle 2175717
Teyzoslari sari boncugum geldiiiiii
Pazartesi binbir ikna ila kontrole gitim burdakı bir dr oda eliyle karnıma bakdi bebek sağlıklı kalp atışı iyi 41+0 persenbeye kadar bir hastaneye git doğumu başlatsınlar dedi. Kv eve geldi sanki dr hiç böyle bir şey söylememiş gibi bugün genaze var yarın ev pazarığı vs eşimede söylememiş hiç. Carşanba gece eşime söyledim yarında bekliyelim cuma gideriz dedi o zaman bende tamam dedi. Bu gün sabah uyandik. Eşim işe giti bu gün mal gelicek unutmuşum diye kv kızıyla alışverişe giti. Eşimin işi biti dedim peki gitmiycezmi pazartesi gideriz dedi zaten ordakı dr 6 ağustosta gelirsiniz demişdi dedi şimdi pazartesi gitmek umuduyla bekliyorum. Cok korkuyorum bir umut doğum başlar diye bekliyorum işde. Bu iki günde kendimi bebeğin hareketlerni takıp edicem bir şekilde gelip gecse cok iyi olur cok fazla korkuyorum artık.Canim nolursun artik su kv ve kocani ikna et dra git suni sancimi veriyolar sezeryanami aliyorlar dogurtsunlar cocugu yazik yaaaa cok uzuluyorum ben sana bak 41 hafta tasimissin bu gune gelmis Allah korusun birsey olursa o vebalin altindan kimse cikamaz. Kendi sagligin vede bebegin sagligi icin nolur git doktora ya
Allah bir avazda kurtarsın canım benim. En kolayından doğum diliyorum sana. Haber bekliyoruz canımKizlar suyum azalmis yatis verdiler dua edin bir an once.acilmam olsun da doguriyim
Artık senin için hepimiz korkuyoruz . Eşine mallar dahamı önemli?! Evlat in herşey yapılır, wc gir çık suyum gitti diye çığlık at belki öyle hastaneye götürür doğum başlatırlarPazartesi binbir ikna ila kontrole gitim burdakı bir dr oda eliyle karnıma bakdi bebek sağlıklı kalp atışı iyi 41+0 persenbeye kadar bir hastaneye git doğumu başlatsınlar dedi. Kv eve geldi sanki dr hiç böyle bir şey söylememiş gibi bugün genaze var yarın ev pazarığı vs eşimede söylememiş hiç. Carşanba gece eşime söyledim yarında bekliyelim cuma gideriz dedi o zaman bende tamam dedi. Bu gün sabah uyandik. Eşim işe giti bu gün mal gelicek unutmuşum diye kv kızıyla alışverişe giti. Eşimin işi biti dedim peki gitmiycezmi pazartesi gideriz dedi zaten ordakı dr 6 ağustosta gelirsiniz demişdi dedi şimdi pazartesi gitmek umuduyla bekliyorum. Cok korkuyorum bir umut doğum başlar diye bekliyorum işde. Bu iki günde kendimi bebeğin hareketlerni takıp edicem bir şekilde gelip gecse cok iyi olur cok fazla korkuyorum artık.
O kadar cesur olsam bu durumds olmazdım, umarım bu korkumun bedelni kızım cekmiyordur. cok korkuyorum ama hiç bir şey yapamıyorum. Dr bir kere 6 ağustos dedi diye eşim cok rahat.Artık senin için hepimiz korkuyoruz . Eşine mallar dahamı önemli?! Evlat in herşey yapılır, wc gir çık suyum gitti diye çığlık at belki öyle hastaneye götürür doğum başlatırlar
Tedirginlik var zaten ama bilmem gereken varsa söylemeniz benim icin daha iyi.. doktorum dikkat et demişti ama tAhlillerim normal çıkıyordu önceden şeker sorunum yoktu diyetisyene de yönlendirmediği icin kendi basıma dikkat edemedim açıkcası hergun hamur işi tatli yiyen biri değilim ama bazi gunler üste üste geldiğide oldu, gece acıkıp Poğaça yendiğimde.
Ama anlamadığım şey şu ; en son tokluk şekerini verdiğim gün kahvaltıda 3 tane pogaca yedim yağlı, buna rağmen 127 çıkmıştı
Olsa yükseltmezmi o gün yediklerim, açlık hep 80 yada 79 çıkıyor zaten.
Ben yinede uzak duracağım bu 10 gün en azindan tAtli ve undan
Cesaret gerekmiyor, tiyatro yeteneğini çalıştır azıcık. Can bu ya, yavrunu bunca zaman taşımışsın senden başka kimsenin umurunda değil , belki de kız olduğu için. Hadi canım, topik olarak arkandayız göster kendiniO kadar cesur olsam bu durumds olmazdım, umarım bu korkumun bedelni kızım cekmiyordur. cok korkuyorum ama hiç bir şey yapamıyorum. Dr bir kere 6 ağustos dedi diye eşim cok rahat.
Maşallah canım rabbim nazarlardan esirgesin yavrunu gözünüz aydınEki Görüntüle 2175717
Masallahhh rabbim nazarlardan korusun darısı bizeEki Görüntüle 2175717
Sagolun canım. Kızda olsa artık kabulendiler biricik torunları artık.Cesaret gerekmiyor, tiyatro yeteneğini çalıştır azıcık. Can bu ya, yavrunu bunca zaman taşımışsın senden başka kimsenin umurunda değil , belki de kız olduğu için. Hadi canım, topik olarak arkandayız göster kendini
Aynen öyle canım çok mantıklı büyüyünce çok zor diyorlar kardeşimide 2 yaşında yaptırdılar ne agrı ne acı sargısı bile bezine düşmüştü bu erkekmiydi senin şimdi yaptıracakmısın söyledim eşime arkadaşın dediğini kırkı çıkmadan kontrole geldigimizde yaptırırız dedik bakalım inşallah bi problem çıkmazdaHayatımda yaptığım en büyük hata kocamı ve annesini dinleyerek sünnet yaptırmamak oldu. Kardeşim 1 aylık yaptırdı anında iyileşti gitti ağlamadı bile çocuk.
Ben 8 yaşında yaptırdım neymiş şanı şöhreti olsunmuş çocuk herşeyi bilsinmiş. Resmen kabustu. Kanaması çok oldu zaten korkuyordu sürekli mızmız haldeydi. İyileşmesi 1 ayı geçti ödem oldu. Burnumdan geldi.
Bu hamileliğimde cinsiyeti öğrenmeden hepsine resti çekmiştim erkek olursa taburcu olmadan sünneti de yaptırıcam diye. Aklı olan 2 ayı geçmeden yaptırır sünnetini.
Kuzu sen hala Burdamısın dua edelim bulma Pazartesi’yi inşallah ya :)Sagolun canım. Kızda olsa artık kabulendiler biricik torunları artık.
Pazartesi gitmesek zaten buyuk kavga cıkarıcam vala. Ben kesin gülerim öyle bir şey yapsam yalan söylemeyi hiç beceremem annemin bende en nifret etiği huyum bu hata.
İyiki sizde varsınız bana destek olan vala insanın en yakını dinlemezken derdini siz benimkini dinliyip yardımcı oluyorsun cok sağolun.
Pozisyon olarak ben bazen sabahlari uzanarak Emziriyorum yoksa hep klasik kolumda emziriyorum sen nasil yanlis emziriyormussunBenim oglan 2665 gram dogdu 2 hafta erken dogdu ama yerin dar olmasindan kaynakli kucuk dogdu ilk 2 gun yavrumu yalnis emzirmeden kaynakli cok az sut almis ve 200 gram birden kaybedince panik olduk sonra emzirme terapisi gorduk ve cok sukur dogru emzirme pozisyonlariyla oglum guzelce emdi ve bugunki kontrolumuzde 2730 gram olmus 3 kiloya dogru gidiyoruz cok sukur evde bende dartiyorum gunluk 30 gram aliyor ve buda cok iyiymis mutlu oldum cok. İnsallah kuzucuklar 2 aya cok guzel toparlayacaklar.
Gayet iyi kafaya takilacak biseu yok benceSalı günü 3090gr di bebeğim. 36+4 te. Doktorum herşeyin yolunda olduğunu söylüyor devamlı. Hatta ben geçen kontrolde gittiğimde 1 haftada 150 gr almıştı üzülmüştüm az aldı diye bu hafta gittiğimde biraz fazla almış sadece. Ama haftasına göre iyi dedi doktor
Eki Görüntüle 2175717
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?