2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Serklaj sezeryan dogumda dogum sirasinda aliniyor neden oncesinde alma geregi duydu acaba? Normal dogum planlaniyordu da bu yuzden sezeryana mı dondu?

Evet normal Doğum olacaktı, o yüzden dikişlerimi aldı ancak bir kısmı ete çok yapışmış ayıramadı orayı o yüzden rahiö kasılmalarım başlamasın dikiş rahme zarar vermesin diye de sezeryana karar verdi o sırada kalanı alacak, bu arada dikişler alınırken canım hiç acımadı boşa korkmuşum:)

Evet valla cok guzel bir alet 1 dakikada bakiyorlar hemen guzel zamanda dogurduk sukur igne yapilirken insanin ici yaniyo

Canım bizde 36.hafta kontrolumuz de aynı kilodaydik bizde doğumu 37+5te yaptiricak günlerimiz yakinmis hayırlısıyla bebegimize kavusalim ins

Pazartesi binbir ikna ila kontrole gitim burdakı bir dr oda eliyle karnıma bakdi bebek sağlıklı kalp atışı iyi 41+0 persenbeye kadar bir hastaneye git doğumu başlatsınlar dedi. Kv eve geldi sanki dr hiç böyle bir şey söylememiş gibi bugün genaze var yarın ev pazarığı vs eşimede söylememiş hiç. Carşanba gece eşime söyledim yarında bekliyelim cuma gideriz dedi o zaman bende tamam dedi. Bu gün sabah uyandik. Eşim işe giti bu gün mal gelicek unutmuşum diye kv kızıyla alışverişe giti. Eşimin işi biti dedim peki gitmiycezmi pazartesi gideriz dedi zaten ordakı dr 6 ağustosta gelirsiniz demişdi dedi şimdi pazartesi gitmek umuduyla bekliyorum. Cok korkuyorum bir umut doğum başlar diye bekliyorum işde. Bu iki günde kendimi bebeğin hareketlerni takıp edicem bir şekilde gelip gecse cok iyi olur cok fazla korkuyorum artık.

Artık senin için hepimiz korkuyoruz . Eşine mallar dahamı önemli?! Evlat in herşey yapılır, wc gir çık suyum gitti diye çığlık at belki öyle hastaneye götürür doğum başlatırlar

Artık senin için hepimiz korkuyoruz . Eşine mallar dahamı önemli?! Evlat in herşey yapılır, wc gir çık suyum gitti diye çığlık at belki öyle hastaneye götürür doğum başlatırlar
O kadar cesur olsam bu durumds olmazdım, umarım bu korkumun bedelni kızım cekmiyordur. cok korkuyorum ama hiç bir şey yapamıyorum. Dr bir kere 6 ağustos dedi diye eşim cok rahat.

Endise etmeyin hic, bebegin genel gelisimi iyiymis zaten, doktor soylemis size, bir sorun olsa soulerdi. Son gunlerde dikkat ederseniz ekstra faydasi olur sadece. Diger turlu dogunca sekeri filan duserse mamaya basliyorlar, bi de bir sure bebegin sekerini takip ediyorlar, bunlara gerek kalmaz.

Ben de 2 kez seker yukleme testi oldum ve gecmistim (2.si 25. haftadaydi) ama insulin direnci ileriki haftalarda arttigi icin sanirim 28-29 civari seker cikmis, tesadufen 31de bebek ileriden gittigi icin farkedildi. Hemen diyete basladim ve simdi normale donmus. Nasil basta cikmadi diye dusundum ama yapacak birsey yok, gecmise yonelik dusunmuyorum, su anda yapilmasi gerekene bakiyorum.

O kadar cesur olsam bu durumds olmazdım, umarım bu korkumun bedelni kızım cekmiyordur. cok korkuyorum ama hiç bir şey yapamıyorum. Dr bir kere 6 ağustos dedi diye eşim cok rahat.
Cesaret gerekmiyor, tiyatro yeteneğini çalıştır azıcık. Can bu ya, yavrunu bunca zaman taşımışsın senden başka kimsenin umurunda değil , belki de kız olduğu için. Hadi canım, topik olarak arkandayız göster kendini

Sagolun canım. Kızda olsa artık kabulendiler biricik torunları artık.
Pazartesi gitmesek zaten buyuk kavga cıkarıcam vala. Ben kesin gülerim öyle bir şey yapsam yalan söylemeyi hiç beceremem annemin bende en nifret etiği huyum bu hata.
İyiki sizde varsınız bana destek olan vala insanın en yakını dinlemezken derdini siz benimkini dinliyip yardımcı oluyorsun cok sağolun.

Aynen öyle canım çok mantıklı büyüyünce çok zor diyorlar kardeşimide 2 yaşında yaptırdılar ne agrı ne acı sargısı bile bezine düşmüştü bu erkekmiydi senin şimdi yaptıracakmısın söyledim eşime arkadaşın dediğini kırkı çıkmadan kontrole geldigimizde yaptırırız dedik bakalım inşallah bi problem çıkmazda

Kuzu sen hala Burdamısın dua edelim bulma Pazartesi’yi inşallah ya :)

Pozisyon olarak ben bazen sabahlari uzanarak Emziriyorum yoksa hep klasik kolumda emziriyorum sen nasil yanlis emziriyormussun

Gayet iyi kafaya takilacak biseu yok bence
Senin yuklemendeki seker de sinir degilki bana sinir 155 demislerdi benim 157 cikti ben diyete basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…