2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Msjlari okuyamadim ama herkese tesekkurler ben iyiyim bebegimde iyi spinal sezeryan oldum suan iyiyim sabah 9.48 3 kilo 49 cm bir ogluşum oldu allah herkese nasip etsin insallah

Canımm Rabbim mutluluğunu daim etsin, sağlıcakla büyüt oğluşunu.Nasıl geçti spinal sezeryanın ve kaç dakika sürdü doğuma giriş çıkışın?

şu msj beni düne götürdü benim bebeğimde de sarılık var kesin ölçü için elinden kan aldılar onu bırakın benden alın diyecektim az daha o derece içim gitti
Ilk 1 hafta icinde tsh a da bakilmasi gerektigi icin o minik ellere bir kere igne batiyor maalesef. Biz dr sali gunki kontrolumuzde kan verdik. P.tesi de topuk kani vermistik. Eskiden olsa her gidisimizde bir daha kan vermemiz gerekirdi. O cihazi kim icat ettiyse 7 ceddine rahmet olsun allah ondan razi olsun

Merhaba kıxlar sizlere birşey danışacağaım. Standart 5-7 dakika araası gelen kasılmalarım var, aşırı ağrı hissetmiyorum dayanılmayacak gibi değil yani. Dr uma kasılma dayacını takip edip gönderdim artarsa hastaneye hemen dedi. Ama benim öğleden beri aynı şekilde devam ediyor ne nişan ne suyum geldi varmı böyle bitiey yaşayan

Canlarim ben bugun kontrole gelmistim dr yinede ac karnina gel duruma gore degerlendirelim demisti birazda ben israr ettim bi sıkınti yoktu ancak pazartesi olacagina bugun olsun deyince aldi dr. Spinal anestezi oldum sukur ameliyat yeri agrisi disinda bi agrim yok bebisim 3200 gr dogdu ancak havasi indi minicik kaldi emzirme konusunda sıkınti yasadik tutmadi bi saat oncesine kadar sukur hafif emmeye basladi. Hic kimseyi etiketleyemedim HERKESE COK COK TESEKKUR ediyorum opuyorum sizleri

Canımm Rabbim mutluluğunu daim etsin, sağlıcakla büyüt oğluşunu.Nasıl geçti spinal sezeryanın ve kaç dakika sürdü doğuma giriş çıkışın?
Amin Teşekkürler. Bebek 5 dk da cikti ama bana dikis atma uzun surdu 45 dk falan sonra ben ciktim cok korkuyodum bende ama elimin uzerine yapilan damar yolu daha cok acıdı belime yapilani cok hissetmedim ameliyat sirasinda da sadece hissediyosun aci yok bide adet sancisi gibi agri oldu 2 saat sonra o da agri kesiciyle gecti.

Hayırlısıyla 14ü gelsinde kızıma saglıkla kavusayım diye gün sayıyorum artk

Doğum yapan anneler hamilelik öncesi enerjinize kavustunuz mu? Ben suan azcık iş yapsam kendime gelemıyorm iki adım yürüsem ayaklarım agrımıyo resmen acıyo. Hep böyle kalacakmısım gibi hissediyorum

Ben aynı gün hem dip köse temizlk yapr hem iki üc cesit yemek tatlı yapardım camasr bulasık yine de fenalardayım demezdim ama şimdi iki parça sey yapsam atın benı denizlere modundayım

Canım çok çok iyi bir haber bu :) çok sevindim.
Eki Görüntüle 2175717
Teyzoslari sari boncugum geldiiiiii
oyy maşallah sanaaaaa.

Dün gece acile gittim kasilmalarim oluyo alt tarafta aci hissediyorum diye..Nst de 80-90 a vuran sancilarim cikti ama açılma hic yok ..o kadar sancı ya kasilmaya açılma nasil yok şaşırdım moralim bozuldu en azindan 1 cm filan olsa umutlanicaktim ..çok bunaldim artik

Msjlari okuyamadim ama herkese tesekkurler ben iyiyim bebegimde iyi spinal sezeryan oldum suan iyiyim sabah 9.48 3 kilo 49 cm bir ogluşum oldu allah herkese nasip etsin insallah

Gözünüz aydın kızlar hayırlı evlat olsunlar Allah analı babalı büyütsün inşallah :) darısı biz bekleyenlerin başına

Henuz dogurmayan anneler :) sizinde bu haftalarda bebek hareletleri azaldimi benim.sali kontrolumde hersey iyi dedi ama.2 gundur hareketlerinde azalma var
Bende bugün azalma hissettim normal de sürekli tepinirdi bugün bi kaç kere tepindi hatta öğlene kadar hic hareket etmedi öğleden sonra ara ara vurdu

Henuz dogurmayan anneler :) sizinde bu haftalarda bebek hareletleri azaldimi benim.sali kontrolumde hersey iyi dedi ama.2 gundur hareketlerinde azalma var

Sen hafta olarak benden ileridesin bilemeyeceğim şimdi. Günü gününü tutmuyor benim kızın da. Ama hareketlerinde bir gariplik seziyorsan dr git ihmale gelmez bu haftalar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…