2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın

Bende öyleyim normalde temizlik yapacağım gün heryeri siler süpürür banyoyu temizlerdim yemek yapardım böyle yorulmazdım şimdi az iş yapsam sanki dünya kadar iş yapmışım gibi yoruluyorum dun sağlık ocağına gittim beş dakikalık yolu 15 20 dakika da gittim ne zor geldi o yolu yürümek dedim ne zormuş çocuk taşımak :)

Bilmiyorumki canim ama kontrol olunmasi lazim artik her hafta riske atmaya degmez

Sen hafta olarak benden ileridesin bilemeyeceğim şimdi. Günü gününü tutmuyor benim kızın da. Ama hareketlerinde bir gariplik seziyorsan dr git ihmale gelmez bu haftalar canım.
Oyle yapayim olmadi ya bugunde camasirimda nemlilik var su mu idrarmi anlamadim cok terliyorum oda var

Kizlar ben cinarda 45 gunluktu sunnet yaptirdim cok sukur oyle kolay iyilesti ki hic pismanlik duymadim hemen toparlaniyor hic tedirgin olmayin eslerinizi de ikna edebilirseniz cok iyi olur sizler rahat edersiniz
Ben doktorumuzla konusacam canim egerki simdi iyi derse yaptiracam esimide bi sekilde ikna edecem artik oglumun ileride aci cekmesini yada o tramvayi yasamasini asla istemiyorum

Ah kiyamam ya ailen yokmu senin Allah kocanada kv denede akil ve vijdan versin canim ne diyim. İnsallah sancin baslar yavrunu saglikla kucagina alirsin. Bu zamanda hala boyle insanlarin olmasina sasiriyorum gercekten yazik gunah bee

Pozisyon olarak ben bazen sabahlari uzanarak Emziriyorum yoksa hep klasik kolumda emziriyorum sen nasil yanlis emziriyormussun
İlk 2 gun oglum marc murc sesler cikarinca emerken bende cocuk emiyo diye seviniyordum gogus uclarim kopcak gibi yara oldu acidi. 2 gunde 200 gram verince oglum bide surekli agladi hemsire geldi aptamile baslamamiz lazim deyince bende yeterince sutum var aptamil istemiyorum dedim sonra emzirme terapisi yapan birileri geldi nasil emzirdigime baktilar ve sadece gogus ucunu emiyo cocuk tam almadigindan sende bebekte iskence cekmissiniz dedi ve emzirme pozisyonlarini gosterdi. O gun bugundur oglum guzel emiyor kilo aliyor gogsumde eskisi gibi agrimiyor yaralar iylesiyor

Bendede oglene kadar hic hareket etmedi sabahta boyle olursa giderik artik
Senin kaç haftalık canım benim bugün itibariyle 36 haftalık oldu doktor bana gün içinde hareketlerini kontrol et gün boyunca hiç hareket hissetmez sen gel dedi öğleden sonra hareket edince rahatladım.
Peki sen hiç mi hissetmedin tepinmedimi hic

Tam yatayım dedim uykuya dalacaktım ki sırt ağrısıyla uyandım yatamadım kalktım oturuyorum :/

Ah kiyamam ya ailen yokmu senin Allah kocanada kv denede akil ve vijdan versin canim ne diyim. İnsallah sancin baslar yavrunu saglikla kucagina alirsin. Bu zamanda hala boyle insanlarin olmasina sasiriyorum gercekten yazik gunah bee
Amin canim sagol kendi ailemde farksiz isde ayni boyle. Kendimin sancımın tutup gitmem en isdediğim şey.

Gececi kimse kalmadı artık:) Ağrılarla sıcak mahfetti beni ya
kızım hasta oldu arkadaşlar yaz gribi gibi bişry sanırım hep onunla yatayım istiyor Annem gelemedi uzaklardan ... kv kp gelmiyor çağırınca geleceklermiş de güya tatil planı yaptılar Doğum tArihine 2 gün kala.bana da iyi yapmışsınız demek düştü . Bi görümce var oda küstü Allah razı olsun . Güya kendime çok güveniyordum yanlız eşimle kaldık hasta çocukla . Çocuğumu komşuya bırakıp gidicem acil Doğum olsa. Şaka gibi.Allah’ın izniyle hayırlı sonuçlarla gelse bebiş

Annen nerde neden gelemiyor ki.
Hayat böyle birşey tatlım iki elin varsa başını kaşıyorsun.Zor anında herkes ya küser ya da çok önceden başka şeyler planlamış olur. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Kızını emanet edeceğin insanlara güveniyor musun bence kızını da al yanına doğuma giderken. Dursun babasıyla senin başında.

Bende hissettim canimmda az hissedince insan telaslaniyor yoksa yer falan degistiriyor ben 37 +4 oldum yani 38. Haftadayim

Bende aynıyım hiç birşey yapamıyorum üstüne belimi incittim şuan yatamıyorum bile çok kötüyüm senin yine günün belli bizim oda belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…