2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben olsam hastaneye gittiğimde bir göz doktoruna da gösteririm.
Bu çocuk doktorlarını da anlamıyorum önemli değil deyip geçiyorlar ama neden olmuş ne kadar sürermiş hiçbir şey söylemiyorlar.

Geçtik canım sutum sag memeden damla damla geliyor solda o da yok napcam bilmiyorum
Canim bolca hurma ye ve su iç birde kuru üzüm ve kuru kayisi hoşafi yap taneleriyle iç ben bunlari yapiyorum hem sütûn çok olur hemde kalitesi artar benim suanda sút sorunum olmadigi halde yapiyorum sende yap birde pompan varsa sag sagdikca bebegin emme gòrevini yapip sùt kanallarini aciyo

Pompaya hiç gelmiyor ki nerdeyse senin sezaryenden sonra hemen geldi mi

Evr
evet ya öyle bi totem falan yapabiliriz bence :) artık gelsede şancı gitmeyecem evde doguracam diye korkuyorum umursamaz oldum her geldiğinde benim sancım var diye hemen yazıyordum annemi falan arıyordum artık rutin eşim soruyor noldu sancın Yok mu sesin çıkmıyor diye yoo var ama geçer diyorum kimse takmıyor :)

Benim dr da zaten dogdugunda k vitaminı yapıldı sıkıntı yok düşünce böyle ufak kanamalar olabilir dedi ekstra sürmem için birşey vermedi.

Banyo yaptın mı
Bol bol sıcak kompres ,bol su ,bir de dinlenme ve asla stres yapma
İçimizde Allah tarafından yaratılan sınırsız bir kaynak var . Sen sürekli emzir bir sağ bir sol sırayı kaçırma.
Ben banyo yaparım az az gelir ama 3. gün tamamen gelir sütüm. Ama bebek sürekli memede oluyor. Sürekli emme haliyle açıyor kanalları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…