2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

T TubaSude Ftm41 deneyeceğim çok teşekkür ederim.desteginiz için

Kaç gün oldu doğum yapalı?
Face de emzirme sanatı diye bir sayfa var oraya da bakabilirsin çok destek veriyorlar annelere süt konusunda.
Unutma en önemli şey sütüm var bol bol geliyor bebeğime yetiyor demek ve stres yapmamak.
Koynunda olsun sürekli bebiş.

Canim dusta masaj yap gogsune sicak su torbasi da uygulayabilirsin veee en onemlisi is beyinde bitiyor sutunun oldugunu geldigini telkin et kendine endislere kapilmamaya calis lutfen. ten tene temas yapin bebeginle sut gelmiyor deme koy gogsune kuzunu nefesi degsin gogsune insallah gelir sutler bal sifa olur yavruna

Kızlar ya sizde benim gibimisiniz artık çok fazla acıkıyorum ve asla doymuyorum iki haftada dört kilo almışım ama yemedigim zaman midem bulanıyor başım dönüyor o derece halsiz düşüyorum önceden akşamları çok az meyve yesem bile yeterdi o bana şimdi akşam yemeğini yedim meyve falan doyurmadı ekmek arası yiyorum sürekli sabaha karşı uyanıp bişeyler atıştırıyorum bide üzerine kahvaltıda çok aç oluyorum bi saat içinde eriyor ne yesem resmen sömürüyor artık beni bu oğluş

Ben de aynıyım. Bir de mide bulantısı eklendi üzerine.
Bugün dr kontrolüm vardı söyledim, Nst de biraz sancı çıktı vücut doğum için hazırlanıyor o yüzden bu belirtiler dedi.

Ay vallahi hiç deme böyle saçmalık mı olur. Özel güya bide. Odayı görim diyorum 1gün önce gelin dio

Bazı hastaneler masa vermıyo malesef canım
Bizim evde de portatif bi balkon masası vardı onu götürürüz diyodum ama sonra ben süslemeden vs vazgectm. Ggerci benım dogım yapacagım hastane masa verıyomus ama istemıycem. Kenarlarda yerler oluyo ikramlıklrım kuck kutularda oraya koyacagız kısmetse:)

Kaç gün kaldı kısmetse doğuma?
Unuttum senin sezaryen tarihini ben
Hiç girdin mi Nst ye çıktı mı sancı?

3 gün oldu canım

3 gün oldu canım

canım kaynar suya incirleri ikiye bölüp atıp 5-10 dk kaynat seker vs koyma iç onu.

Humana stel tea hergün bir fincan içerdim

Doğal oldugunu düşündüğüm bi yerden rezene aldım içine de çörek otu koydum bitki cayı süzgeciyle demleyip her gün bir fincanda ondan içerdim

Kılo aldırır o ayrı ama ben un helvası cok severim tahinli un helvası yerdim

Su içmeyi sevmem ama su içmeye zorlardım

Hergün dus alamasamda boynumdan asagısını yıkardım

İlk 40 gün rutinim bunlardı sonra bebek alısıyo süt artıyo sen rahatlıyosun normale dönuyosun Allah ın iznyle

Benım iştahım tatlı seylere daha cok
Yememem gerekıyo ya aklım onlarda
Yine de hayatımdan tam cıkaramadım az da olsa yiyorm 10 gün daha geçse hayırlısylaaaaa

@etka31112 Süt işi tamam bebeğin rızkı nasibi o ayrı ama asıl annenın psıkolojisi bence saglık problemi yoksa

Sen hep benım sütüm yetecek doyuracak sütüm cok de buna inan. İlk kızımda ne makaleler okudum ne hikayeler sütle ilgili. Kızım ufak dogdu zaten sütüm yetti hamdolsun, ama süt artsın diye az önce yazdgm seyleri hayatımın rutinine oturtmaya calıstım. Hoşaflar rezeneler cok düzenli olmasa da ilk zamanki gibi hep benımleydiler:)

Canim ben çok yasıyorum o agrilari Ama bende bel fıtığı var bu yüzden oluyor, bir de bebek ağırlastikcA fıtık olmasa bile olabiliyor doktor dinlenmemi söyledi bol bol sende dinlenmeye çalış ılık duş alıp
Eki Görüntüle 2176190 buda benim minnak prensesim teyzoşları bi maşallahınızı alırız
Masallah Allah nazardan korusun çok ama
Çok tatlı bi kız :)

Ben vArim 1 haftadır benimde dikkatimi cekti ekmek yemek istiyor canim baya baya, ekmeğin arasına peynir karpuz ne bulursam, gece yemek çok zararlı diye pek gece kalkıp yemiyorum ama bu sefer uyku tutmuyor
Aç hissediyorum sanırım bebisler iyice büyüdü artık daha çok kalori harcıyoruz, benim aniden elim ayağım titremeye başlıyor tansiyonum normal sanki sekerim düşüyor gibi..

Bende 37 +4 um bugun canim nasip olursa persembe yada cuma alacak doktor :) sen nasilsin canim
Ooy senin oglusta geliyor demek hadi insallah sende agrisiz acisiz kurtulursun minnosum:)) bende napim daha 32+2 deyiz.daha benim var doğuma.hayirlisiyla sizler bi dogurunda insallah

ay ilahi canım güldürdun gece gece Allahta seni guldursun :)) hayırlısıyla dogunca poposundan ısır bu şeker oğlanı.beni o kadar beklettin yaramaz de.evet totem yapalım.sen daha 1 hafta falan doguramazsin.hadi birde boyle deneyelim:))

Ben de aynıyım. Bir de mide bulantısı eklendi üzerine.
Bugün dr kontrolüm vardı söyledim, Nst de biraz sancı çıktı vücut doğum için hazırlanıyor o yüzden bu belirtiler dedi.
Evet işte bide midem ilk aylara döndü resmen ya kokular yine gelmeye başladı burnuma nolur olumlu bi belirti olsun bu gerçekten Doğum yakın olsunda madem

Ay
Benım iştahım tatlı seylere daha cok
Yememem gerekıyo ya aklım onlarda
Yine de hayatımdan tam cıkaramadım az da olsa yiyorm 10 gün daha geçse hayırlısylaaaaa
ayırt etmiyor yeter ki karın doyacak bişey olsun az önce ekmek arası yedim gözümün önü açıldı tansiyonum düşmüş resmen açlıktan çok abartıyorum acıkma işini

Ben hazırım her yolu denemeye :) sonra ağzıma eder bu cadı çok fena beni oynatacak parmağında hissediyorum ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…