2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canimmmm senin gaz sorunu bitti mi suan kivraniyorum ne wcye gidebildim nede gaz cikarabildim dun saat 4 yen bu yana. Ben sut icin uzum pekmezi serbeti yapip iciyorum bol bol ilk dogimda ise yaramisti dus dahi alamadim benim dr 1 hafta aldirtmiyor maalesef ama bebege yetecek.kadar geliyor

Kizlar bebisin göbeği düştükten sonra herhangi birsey kullandiniz mi ? Bizim doktor birsey soylemedi 6. Gün düştü
Benim dr sadece gobek bagi dustukten sonra gobek deliginin icini kulak copuyle guzelce dezenfekte et dedi

Gunaydin.En kisa zamanda gitmeni tavsiye ederim.benim suyum geldiginde sancimi hissediyordum.bazilari hissedemeyebilir.rengi de degisikmis.benek kakasini yapmis olabilir.vakit kaybetme bence.dus alabilirsin.

Olmaz canım ama sen yinede sabun şanpuan kulanmasan iyi olur bence sadıce duş al ve bir an önce hastaneye git.

Kizlar 16.gunden snrakullnmk icn d vitamini veriyorlar bebege saglik ocagindan.bzm cocuk dojtorumz multivitamin verdi ismi pr.d 600 cinko ve selenyum da iceriyormus..kararsz kldim baslasam mi? Var mi fikri olan yada multivitamin kullanan bebisine

Bebişin son şansı bu gun yoksa yarın doğru dr gidicem.
Bende hiç bir belirti yok sankı daha 6 aylık hamileyim gibi.
Ama o kadar cozranıyorumki artık kı canım hiç bir şeye yetişemiyorum.
Canim bencede bi doktora gitsen doğumu baslatsalar cok iyi olucak.ben endişeleniyorum inan ki.Allah korusun bebegin cok durmasinin da riskleri var.normal dogmuyorsa mecbur sezeryan olucaz.yeterki minnaklar iyi olsun.kafana takma endiselenme.bir an once kavusursun insallah

Seninde az kalmiş saglıkla kavuş inşallah. Agustos anneleri ağustosun ortası olmadan doğurdu bitirdi resmen. Burayıda ben kapatırdım dr kendi gelene kadar beklese cünki 1-2 ay daha gelmezdı benim kız.
Firuze sen dogur ben rahatliycam valla hayirlisiyla kucagina alsan kanepe hali falanmi kaldirsan sancin baslasa

Vallahi canım ben o sitreste bide masa götürtemem. Öyle olursa bende masa süslemicem

Aynen canım. Eğer kendimi iyi hissedersem eşimle bi gidip yüz yüze görüşecem artık

Kizlar sut icin boza cok iyi akliniz da bulunsun..bool su icin hosaf mutlaka icin.sariliga kayisi hosafi iyi gliyormus dediler bna hep..rezene de sut artirip sizi ve bebegi dinlendirir..

Canım gaz sıkıntım geçti bol bol yürü ben ilk gün kalkmaya zorlandim ikinci gün korse taktım belimi desteklediği için rahat rahat kalktım bol bol yürüdüm bir de kendimi kasmadim gelenler vardı ama gaz gelince bıraktım çünkü wc ye yetiseyim desem kaçacakti. Sen de rahat ol eger korse varsa tak canım belini destekleyince kalkması kolay oluyor . Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…