2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok Cok ge olsun canim umarim oglunda sende başka birşeye gerek kalmadan hemen toparlarsiniz Rabbim esirgesin

Gözünüz aydin canim Allah anali babali büyütsün sanada gecmis olsun cinar abi nasil karsiladi ? Sen ve bebisin sagligi iyi degilmi? Öp yerime ikisinide

Yok canim daha baslamadik. 15 den sonra dediler ama piyasadaki d vit leri vermek istemiyorum. Iclerinde butilhidroksianisol yardimci madde var ve kanserojen deniyor. Kararsizim
Türkiye’de ki en masum d vitlerden biri acd 3 kozımda onu kullanmıştım isterseniz araştırabilirsiniz

Oy masallah paşaya Allah nazarlardan korusun. Herseyin iyi olmasina cok sevindim benim doktorda sütün yariyo dedi insallah böyle devam eder kuzular sütle büyür

Teşekkür ederim. İki haftadir kilo almiyordu son olcum 3230 idi 3180gr dogdu.
Maşallah fotoğrafını da gördüm şimdi çoook tatlı melek sezaryenden de memnun kalmışsınız ne güzel ilk kuzımda bende spinal oldum baş ağrım olmadı şükür ama 20 gün yattım desem yeridir size imrendim doğrusu inşallah bende hemen ayaklanırım ya

Sivi ce kafein alimi cok onemli ben her iki dogumumuda spinal oldum ilkinden cok memnun kaldim bundanda su ana kadar memnunum insallah boyle devam eder. Darisi basiniza.

Cok Cok ge olsun canim umarim oglunda sende başka birşeye gerek kalmadan hemen toparlarsiniz Rabbim esirgesin
Sagol canim insallahhhh. Kendini iyi hissetswn bile kalkma sakin ben oyle yaptim ayaklandim hemen simdi oturdum kicimin ustune sizliyo dikis yerlerim

Oy masallah paşaya Allah nazarlardan korusun. Herseyin iyi olmasina cok sevindim benim doktorda sütün yariyo dedi insallah böyle devam eder kuzular sütle büyür
Saol cnm sağlıkla büyürler inş :) seninki nasıl gece uyutuormu yoruyormu annesini gerçi asıl olay émeklemeye basladiktan sonra başlıyo şimdi fırtina öncesi sessizlik

Kiyamm size ya. Rabbim şifa versn kem gözlerden korusun... Size biri okusun

Oyy yakisiklim bnm yerim senii ya.. masllahh rabbim nazarlardan saklasn...

Yok canım maalesef onlar ntsde bile çıkmıyor boşuna çektiğimle kalıyorum ben

Canim bugün youtube da izledim acilma icin cinsel iliskide oneriliyor ayni zamanda.erkegin spermleri acilmasina yardımcı oluyormus.ben sahsen acilma olmazsa son haftamda 9 ayin acısını cikarmayi düşünüyorum
Ben zaten çıkarıyorum dokuz ayın acısını ama hala tık Yok her ilişkiden sonra hastaneye koşacakmışım gibi geliyordu ilk denediğimde ama yok yani 35 den beri yapıyorum etkisi olmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…