2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kesemezsen bebek corabini ters cevirip eline gecirebilirsin hayat kurtarici :))) icinde ip falan olur diye ters cevirmeni tavsiye ediyorum ayagina bile ben ters giydiriyorum bir sure olasi ip dolanmalarinin onune gecmek icin.
Canim nasilsin, gecen nasil gecti merak ettim. Agrin var mi, yururken cok zorlandin mi?

Ikisinden sleppy prima kipkirmizi yapti bizi

Cok sukur evinize se gidiyirsunuz gece emzirmelerinde yazisiriz merak etme uyanik kalmak icin kadinlar klubu 1 numara
Sezeryan oldu canım, uterin atoni denen rahmin kasılarak kendini toparlaması gerekirken gevşek kaldığı ve kanamaya neden olduğu durum gelişti maalesef ama şükürler olsun iyiyim çok teşekkürler

Ahh yaa ne zamandir sorucam 1 torba dolusu bebek corabi bekliyor iyle iplerinden dolayi 3 tane ipsiz var onlari giydiriyorum yada eldivenleri corap diye giydiriyorum
Bu ipli coraplari napicaz bilmem kisin uste giydiririm diue dusundum artik
Canim kesemezsen bebek corabini ters cevirip eline gecirebilirsin hayat kurtarici :))) icinde ip falan olur diye ters cevirmeni tavsiye ediyorum ayagina bile ben ters giydiriyorum bir sure olasi ip dolanmalarinin onune gecmek icin.

Merhaba anneler instagramda beni hemsiree_anne kullanıcı adıyla bulup istediğiniz konuda sorularınızı Dm den sorabilirsiniz yenidoğan bebek hemşiresiyim.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Benim de öyle oldu, uzasınlar diye bakıyorum şimdi ama bu aralar başlarsa doğum gözüm görmeden jilet yapıcam artık
Yani yapacak birşey yok alabilecek durumda değiliz çünkü bende yarın ya da obur gün giderim kuaföre doğuma kadar çok çıkarsa artık bakarım çaresine

Canim nasilsin, gecen nasil gecti merak ettim. Agrin var mi, yururken cok zorlandin mi?
Çok iyiyim şükür simdi cikis islemlerimiz yapiliyor sabah cikacaktim ama meret gaz anca cikti :) agrim yok yururkende ilk kalkista biraz zorlandim ama sonrasinda gece bile kendim kalkip aldim emzirdim oglumu zor olan dun geceydi atlattik gecti bundan sonrasi kolay olur artik.

Ahh yaa ne zamandir sorucam 1 torba dolusu bebek corabi bekliyor iyle iplerinden dolayi 3 tane ipsiz var onlari giydiriyorum yada eldivenleri corap diye giydiriyorum
Bu ipli coraplari napicaz bilmem kisin uste giydiririm diue dusundum artik
Ters giydirmekte bulmustum kizimda cozumu cunku kessemde guvenemiyorum riskli geliyor bana. En guvenilir yontem bu :)

Cok sevindim canim

Anneler selam 38. Haftadayim sanki bu hafta akıntı çoğaldı gibi, doktorum suyu iyi dedi ama sormayı unuttum doktora, sizde akıntı durumları nasıl ?

Çürük başlangıcı bir dişim vardı idare ediyordum ama 2 gündür çook ağrımaya başladı korktuğum başıma geldi Ne yapmak lazım kızlar? Parol hiç etki etmedi

Karanfil yağı al ve sür canım
Ağrıyı hemen kesiyor
Biraz acı ama şıp diye kesiyor

Ahmet Alp oldu :)

Adıyla yaşasın inşallah kuzu

Sezeryan oldu canım, uterin atoni denen rahmin kasılarak kendini toparlaması gerekirken gevşek kaldığı ve kanamaya neden olduğu durum gelişti maalesef ama şükürler olsun iyiyim çok teşekkürler

Çok geçmiş olsun canım
Rabbim hastalık yüzü göstermesin bir daha

Kızlar sonunda geliyor benim nazlı kızım. Hastanedeyim şimdi akşamdan beri sancim vardı, epidural aldım, kuş gibiyim şuan. Bakalım kaç saate açılma olacak şuan 3cm.
Dualarınızı bekliyorum.

Bu arada 41+6 günlüğüm. Normal bekleyen arkadaşlar, erken gelir derken gününü bile aştı. Sizde hazırlıklı olun belki geç gelir. Beklemek çok zor gerçekten. Heleki çevredeki sorun soran ahali delirtiyor adamı:)

Bebisi getirtmek için neler neler yaptım ama tepki yoktu. Dünki dr muayenede zorlayayım mi dedi çatı bakarken, lütfen evet dedim. Canımı yaktı baya ama değdi galiba.

Çok yazdım evet kusura bakmayın. Son olarak hint yaginin da etkisi olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili sorularınız olursa yardımcı olurj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…